מחר בבוקר יש לנו פגישה אצל יועץ

מחר בבוקר יש לנו פגישה אצל יועץ

ומשום מה, אני מת מפחד לקראת הפגישה. אולי הוא ידבר איתנו וכבר על הפגישה הראשונה יסביר לנו שאין לנו מה לחפש ביחד...
 
אין סיכוי,זה לא רציני-אפילו היועץ

הכי הכי מוכשר וחכם ובעל נסיון של 200 שנים לא יכול בפגישה ראשונה לקבוע לעצמו -מה הסיכוי של הזוג שלפניו. שנית- אתה בהחלט רשאי וצריך לחשוף את החשש הזה בפני היועץ, אם אתה רוצה,אז כבר בפגישה הראשונה שבה בעיקר מדברים על היכרות ועל ציפיות הדדיות. ואז יש מקום גם לבטא את החששות שלך. יועץ נישואין(טוב כמובן,כי חלטורות יש בכל מקום) עושה עבודה של כמה וכמה וכמה פגישות, יחד ולחוד כל אחד לפי התיאוריה והאסכולה שהוא עובד לפיה. אבל הוא לא ייעץ לכם לא להפרד ולא להשאר. את ההחלטות האלו הוא יתן לך ולה לקבל בעצמכם, אחרי מערכת של שיחות שאולי תביא אתכם ליותר מודעות למקום שאתם מייחסים אחד לשני בחיים שלכם. אבל את החשש שלך, אפשר להבין, כי אתה בא ממקום שרוצה לשמור על בת הזוג, ולא רוצה לפרק את הנשואין. אני חושבת שממש במקום שתגיד ליועץ את ההרגשה שלך. הפרפרים האלו בבטן שלך, הם בהחלט עמדתך ותחושתך לגבי הנשואין, וחשוב שאתה תוציא את ההרגשות האלו החוצה, כמו שחשוב שהוא ישמע אותם. ושיהיה לכם בהצלחה.
 
אני יודע שאת צודקת.

רק רשמתי פה איזה שהוא חשש לא רציונאלי, כנראה בשביל לקבל פה עידוד. ובאמת תודה על העידוד. הייתי כבר מת להיות מבוגר בכמה חודשים ובלי צורך להכנס לפורום הזה ולהכנס לפורומים אחרים בלי שם בדוי.
 

ברונטית

New member
ואתה?

האם תאמין לו, לאותו יועץ אם יאמר לכם שאין לכם מה לחפש ביחד? ואשתך? האם תאמין לו? הרי ברור שאתה, לפחות, הולך לפגישה הזאת מתוך אמונה מלאה מלווה בתקווה שיש סיכוי לזוגיות שלכם לנצח, הלא כן? ואשתך, על כל התהפוכות שעברה (וקראתי את הודעותיך שוב החל מזו הראשונה), אם לא הייתה מוכנה לנסות ולשקם את הקשר, הרי מלכתחילה לא היתה מסכימה ללכת ליעוץ זוגי, אלא היתה מושכת לכיוון של גישור. אל תתנבא ותחשוב על סנאריומים שליליים, שמא תהפוך את רגשותיך השליליים לנבואה המגשימה את עצמה... לכן, לך מחר לפגישה בגישה חיובית, עם הרבה תקוות לטוב, עם תחושה שזה יצליח. חשוב חיובי - והתוצאות תהיינה בהתאם. בהצלחה רבה.
 

קסומה

New member
כל הכבוד

כל הכבוד שמצאתם את האומץ ללכת לייעוץ. מה שיאמר לכם וודאי היה צריך להאמר מתישהו. הפיקו את המירב. בהצלחה
 
למעלה