מחר בגרות בהיסטוריה-העידכון השבועי

מחר בגרות בהיסטוריה-העידכון השבועי

אז מה היה לנו השבוע
היה אירוח של שייגעצ בבלוג טי וי... דף קשר-הרשמה עד יום רביעי ברוכים הבאים לחדשים
כל החדשים, יש כ"כ הרבה השבוע שאני כבר לא זוכר
ההופעות הקרובות
יום תאריך מקום שעה הערות חמישי 30.06.05 "הפטיפון" - יצחק שדה 32 - ת"א 22:00 מופע מיוחד: רק שירים חדשים! מחיר כרטיס: 40 ש"ח שלישי 12.07.05 כפר המוסיקה של קוקה קולה - חוף ניצנים - - שני 18.07.05 קיבוץ משמרות - ערב לזכרו של מאיר אריאל פינת הצל"ש השבועי
מממ...הצל"ש השבוע...לא מגיע לאפחד מיוחד אבל אתן אותה להדר(אור הירח) בגלל היומולדת אתמול(ד"א של חזי מחר, ושלי ביום שני) הפינה של בנצי
יש לי כרטיס חינם לאורנג' מיוזיק אקפיריאנס!! ולהופעה של עברי!!! הפינה של נמש
די עם היחצנים האלה!!!!!!!!!!!!!!! הפינה המתחלפת
אורטל((zlijian1234 כי יש לה קול מצחיק XD סקר השבוע
מחר יפורסם סקר חדשדש בנתיים תצביעו לישן יום טוב, ושבוע טוב ההנהלה צרו קשר-
בן: מסנג'ר- [email protected] אייסיקיו- 168550736
טל: מסנג'ר- [email protected] אייסיקיו-339598320

Michali17

New member
אחלה עדכון! ד"א ראיתי את יובל ואבי

ביום חמישי הלכתי עם חבר שלי להופעה של אלג'יר בבארבי ת"א ואחרהם גם יובל ואבי הופיעו עם עוד שניים ... אז אחרי שיובל עשה בלאנס הוא הלך לשבת בחר שם של האמנים אז הלכתי אליו וביקשתי חתימה אז הוא אמר משהו בסגנון מה זה פה, אין פה אבטחה משהו כזה.. בקיצור הוא אמר שיחתום אחרי ההופעה לידו ישב אבי החמוד :) בקיצור אני די התאכזבתי מיובל כי אממ לא יודעת, בסהכ הכל הוא היה בסר והוא באמת חתם אחרי ההופעה וגם אבי אבל לא יודעת משהו בקול שלו היה מתנשא. סתם רציתי לשתף. נ.ב- אלג'יר נתנה הופעה שחבל"ז!

Michali17

New member
שכחתי להוסיף שאני יודעת שהוא

עכשיו יותר כוכב ושבטח אין לו כח שיציקו לו.. אבל לא יודעת בכל זאת... אולי ציפיתי מבנאדם שאני אוהבת להעריך מעריצים, גם לא היו הרבה מעריצים שלו שם בכלל.

בצה17

New member
אני יודעת שיסקלו אותי על זה...

אבל אם את לא בלונדינית 90 60 90 אז הוא לא ממש יתן יחס רציני ..:\ אבל יכול להיות שזאת סתם השערה!!! פשוט, ככה לפחות זה נירא לי:\ לא שאני לא חולע עליו או משהו כזה!!! עדיין רוצה לעשות אותו....
אבל פשוט קצת ריאליסטית... (איזה פיצול אישיות נוראי
)

DemonDog

New member
אני הייתי בהופעה אחריי אלג'יר

הכי מצחיק כשחיכינו להכנס אז אני קולט אחד עם גיטרה וחולצה של נירוונה ממממ ואז נזכרתי בראיון שהיה פה בפורום עם להקת שייגעצ ואבי מרקוביץ', אני עושה 1+1 וקולט שזה באמת אבי מרקוביץ....
(רציתי לשאול אותו אם הוא מחליף חולצות לפעמים). הוא גם חבר בלהקת "ביזנס" יחד עם יובל מנדלסון ושחר אבן צור. באמת להקה אדירה! והם עוד הופיעו ראשונים להפתעתי. חיפשתי כמו מטורף שירים שלהם באינטרנט אבל לא מצאתי.. אגב, יובל עלה אח"כ לשיר עם להקת "ביט 69" (להקת פאנק בני 12) את השיר "דני שמכור לבמבה" כשהוא עלה כשביד אחת מחזיק את המיקרופון וביד השניה בקבוק בירה.

בצה17

New member
לפי דעתי הצל"ש מגיע לנמש!!../images/Emo47.gif

בזכותה שייגעצ באו להתארח
אחלה עידכון בן!!!

למעלה