מחר בהדסה ושאלות על המיטה

simchamiryam

New member
מחר בהדסה ושאלות על המיטה

אנחנו מחר בבוקר בהדסה, מישהו מגיע? יש לי שאלה על מיטה: שמחה מרים לאחרונה לפעמים מתעוררת בלילה ומתעצבנת מאד על הנעליים רוצה להוריד אותם ולא רוצה לחזור למיטה. לפעמים אני שמה אותה בעגלה אבל זה מאד צפוף ! רציתי להעביר אותה למיטה רגילה אבל השבוע הבנתי את המשמעות של זה כשפעם ראשונה מאז שהיא הולכת היא הייתה עם הנעליים כשלא ישנה (כבר שמתי לה והיא לא רצתה לישון) היא חזרה לשחק בסלון ועוד לא הורדתי לה והיא ממש נלחצה היא ניסתה לזחול לכסאות ולקום וללכת ולא הבינה למה אי אפשר זה היה נראה שהיא נלחצת שהיא לא יכולה ללכת יותר. חוויה קשה... כמובן שמהר הורדתי לה עד שהיא הלכה לישון, אבל השאלה היא איך היא יכולה להיות במיטה רגילה בה היא תוכל לצאת ולנסות ללכת זה ממש מסוכן מה עושים. בנוסף שמחה מרים הרבה פעמים ישנה על הצד ונשענת על סורגי המיטה (אני זוכרת שהיו עוד תינוקות כאלה) על מה תשען בלי הסורגים? נראה לי שלרחליקה, עידית ואורנית (?) הייתה מיטה כזו לתינוק אמח לתשובה יום טוב יונה

גווניבר

New member
רציתי להרגיע אותך

נשמע שאת מאוד מודאגת מהתחושות של הבת שלך. ילד מכיר מצב נתון. גם עם הדניס בראון הצלחתי ללכת, וההתפתחות המוטורית שלי הייתה מאוד מהירה. אם מתייחסים אל הדניס בראון בתור עונש, כך הילד יקבל את זה. ולגבי המיטה - אני ישנתי עם מעקה למיטה, אבל בגלל שהתגלגלתי מתוך שינה.

קצת על מיטה

לאושרי אף פעם לא היתה מיטת תינוק. הוא יישן מגיל שנה וחצי בערך במיטת נוער. צריך שיהיה מעקה די גבוה. היה לנו נמוך מעץ והוא התגלגל מעליו! במזל היתה כרית על הריצפה! הוא גם נשען על המעקה וגם על הקיר בצד השני- שאני עדיין מחפשת פיתרון למנוע סריטות עליו. פעם שמנו מזרן ששמים מתחת לשק שינה על הקיר וזה עזר. לגבי הירידה מהמיטה, הוא לא עושה את זה אלא קורא לנו. אם הוא יורד פעם בהמון זמן אז הוא נעמת ומחזיק את המיטה לשניה ויורד לזחילה. לפפני כמכ ימים הוא קרא לי ואמר "אמא תראי אני עושה נד נד", מראה שדי זיעזע אותי, הוא עמד על הריצפה והחזיק את המיטה, ועם הבר פשוט התנדנד אחורה וקדימה בכיף.
מיד ירדו הנעליים

למעלה