מחר בוואלטה: היום היחיד בלאון השטוחה כמו פלטה, ועדיין למרות

ItsikH

Member
מחר בוואלטה: היום היחיד בלאון השטוחה כמו פלטה, ועדיין למרות
זאת, סיום הררי תלול מאוד בפאתי קורדיירה קנטבריקה והכנה למחר בהרי אסטוריאס - הזינוק מחר בעיירת המוצא של אותה עליה ממש.
הסיבה היחידה שהעליה הזו מדורגת "רק" 1 היא אורכה - מתוך 10ק"מ לכאורה, מחצית היא 3% לכל היותר, לא ממש עליה, עוד 2ק"מ מתונים 6-7% עם שני קירוני 10% זניחים ביחס לנותר - 3ק"מ תלולים ברציפות כואבת, מתוכו ק"מ שלם באזור ה-20%.
שימו לב גם לתאור המפורט עם התמונות בהמשך הקישור
[URL]http://www.altimetrias.net/aspbk/verPerfilusu.asp?id=1228[/URL]
בכביש שבין Sabero לבין Boñar רכבתי השנה [בכיוון ההפוך לוואלטה], לצערי לא טיפסתי את העליה הזו, כי אצה לי הדרך, וחיפושיה מחייבים זמן לניווט - גם בלעדיה, צפוי שם מחר בתחילת היום פוארטו צנוע [לא מנוקד] בתחילת היום, לפני הטיפוס לסאן איסידרו ולאסטוריאס.

ItsikH

Member
WOW? טרם קראתי על ארועי היום, אבל השולחן התהפך לגמרי
ולוורדה ופרום עדיין במקום השני והשלישי וצפויים עדיין לאיים זה על זה ועל המקום הראשון, אבל קינטאנה, שעד כה השתרך מעט מאחור, קפץ להובלה, אטאפומה המבטיח שהוביל צנח למקום השישי, וקונטאדור מיד אחריו כבר לא לגמרי מחוץ לתמונה [אם כי להערכתי - לנצחון לא יגיע].
אין כמו הוואלטה לדראמות!

ItsikH

Member
והדרמה רק מתפתחת, שוב היפוך
אי משם קפץ להובלה, בזכות נצחונו היום, דוד דה לה קרוס, דחק את קינטאנה, ולוורדה ופרום ששמרו על מקומם היחסי.
בעבודתי אני יכול רק לעקוב אחרי הדיווח באתר הוואלטה, וגם זה די בגניבה, ודי מוציא לי את העינים

nachshon4

New member
אם אני לא מספיק לראות בזמן השידור
אני מקליט את הכל על הממיר. כשאני בא הביתה, בלי לדעת מה היה, אני משדר לעצמי את ההקלטה.
בנתיים מענג....

למעלה