מחר ביקורת בהדסה

טאניוש

New member
מחר ביקורת בהדסה

אני שולחת את לאון עם אבא, לא יכולה מחר והחלטנו לא לדחות. מקווים מאד שלא יהיו הפתעות הפעם
. אפילו לא מבקשת אצבעות כי בטח אין פנויות, כולן מוחזקות לגלית ודרור (כולל את שלנו).

nlanxner

New member
פגשתי אותם!

במקרה הייתי באולם ההמתנה ופתאום ראיתי תינוק מתוק שנראה לי מוכר עם מכשיר מוכר על הרגליים אז שאלתי ואכן מסתבר שזה אתם. מקווה שהיה בסדר. רק רציתי לכתוב כמה שהוא מתוק!!!

טאניוש

New member
../images/Emo25.gif

שאלתי את בעלי איך היה והוא אמר "לאון היה חמוד, חיך לסטז'ריות!" נו זה מה שמעניין את אבא שהתינוק שלו חמוד. רק אני דואגת לרגליים שלו בבית הזה

טאניוש

New member
עדכון

הכל בסדר
! הרגל נראית הרבה יותר טוב, אולי בביקורת הבא (בעוד חודשי וחצי) נקבל גם שיחרור לשעות ערות. לאון מזיז את כף רגל ממש יפה, היא מתכופפת בזוית הנכונה, הגיד התאחה במקום הנכון. אפשר להתחיל שחיית תינוקות גם אם צריך בשביל זה להוריד את הנעליים לעוד שעתיים ביום, ואפשר אפילו פעמיים בשבוע! בקיצור, שם שינוי הכל טוב
. אני שוקלת לשלוח אותם כל פעם בלעדי, משום מה כשאני בא צצות בעיות, כשהם לבד הכל בסדר... תודה על התמיכה

ilana k

New member
אומנם החזקתי אצבעות באיחור...

אבל עדיף מאוחר אשר אף פעם לא. בכל אופן שמחה על בשורות נהדרות. ותהנו בבריכה. אני מקווה שגם ליאור יוכל לחזור בקרוב לבריכה.

ilana k

New member
שכחתי לספר לכם...

ליאור עובר כבר כמה חודשים קורס עם רפואה סינית (לחזק את מערכת החיסון שלו, שלא יהיה חולה כל פעם אחרי בריכה ובכלל אחרי כל יציאה קטנה). אז בינתיים (טפו, טפו , טפו) זה עובד נפלא. חלק ממשפחה היו חולים בבית וליאור לא נדבק!!! ודרך אגב. אנחנו חוגגים יום הולדת לליאור בבריכה, וכמובן כל מי שרוצה מוזמן...

יופי טאניוש , בשורות טובות

באמת תשתדלי שרק הם יילכו בלעדייך (ככה גם תקבלי כמה שעות שקט..
מיכל

מיגל2

New member
../images/Emo140.gifלטאניוש

אומנם קצת באיחור אך לא הזדמן לי לגלוש. מזל טוב על הבשורות הנפלאות,ומתאריך הבקורת אני מבינה שלא דחיתם ולכן לא ניפגש הפעם אבל מי יודע... בינתיים,הקפידי על המתיחות של הרגל ותיהנו מהשחייה מגיע למתוק ולכם. כל טוב

ilana k

New member
יש עוד ברגליים../images/Emo13.gif

אז הנה אני מחזיקה גם בשבילכם. בהצלחה

למעלה