מחר "בית הבובות" בראיון בידיעות אחרונות
ר רדיו עומר 106FM New member 9/9/07 #3 רדיו עומר מארחים את בית הבובות ויוסי בבליקי! במסגרת מסע הפרסום של רדיו עומר, רדיו חינוכי בחסות קול ישראל (תדר 106FM בבאר שבע והסביבה), אנו מעדכנים על חדשות הרדיו. שידורים מיוחדים בשבוע הקרוב: נועם בן ציון והרנן רוזנבלום יארחו את בית הבובות - יום שני (10/9) בשעה שלוש. יוסי בבליקי, סולן להקת פונץ - יום שלישי (11/9) בשעה שש. שווה להאזין, יהיה כייף
רדיו עומר מארחים את בית הבובות ויוסי בבליקי! במסגרת מסע הפרסום של רדיו עומר, רדיו חינוכי בחסות קול ישראל (תדר 106FM בבאר שבע והסביבה), אנו מעדכנים על חדשות הרדיו. שידורים מיוחדים בשבוע הקרוב: נועם בן ציון והרנן רוזנבלום יארחו את בית הבובות - יום שני (10/9) בשעה שלוש. יוסי בבליקי, סולן להקת פונץ - יום שלישי (11/9) בשעה שש. שווה להאזין, יהיה כייף
Z zoharshushan New member 10/9/07 #5 מישהו/עדן? ../images/Emo38.gif מישהו מהפורום יכול לעלות את הכתבה? פיספסתי.
Z zoharshushan New member 10/9/07 #10 מקורי,אך כן. ../images/Emo38.gif שאלה בהחלט מוזרה. אשמח בכל מקרה לכתבה...אם למישהו יש
Z zoharshushan New member 11/9/07 #13 חבובה,אם הייתי רוצה את התמונות ../images/Emo38.gif הייתי מבקשת את התמונות לא צריכה תמונות,יש לי מספיק...וחוץ מזה אני יודעת איך הבובות נראים
חבובה,אם הייתי רוצה את התמונות ../images/Emo38.gif הייתי מבקשת את התמונות לא צריכה תמונות,יש לי מספיק...וחוץ מזה אני יודעת איך הבובות נראים
L Lee Roni New member 10/9/07 #7 ../images/Emo207.gif אכככ... איזה כיף לפתוח את הבוקר עם "כי אם לא..".. מתנגן ברדיו..
M MetallicA100 New member 10/9/07 #8 באמת? שחררו אותו כבר לרדיו?! מגניב.. :] גם לי קרה אותו סיפור עם השיר "אל תדאג" קמתי בבוקר ואמרתי לעצמי, איך בא לשמוע את "אל תדאג" [הרדיו היה פתוח כל הלילה] ופתאום השמיעו אותו.. =]
באמת? שחררו אותו כבר לרדיו?! מגניב.. :] גם לי קרה אותו סיפור עם השיר "אל תדאג" קמתי בבוקר ואמרתי לעצמי, איך בא לשמוע את "אל תדאג" [הרדיו היה פתוח כל הלילה] ופתאום השמיעו אותו.. =]
M mory89 New member 11/9/07 #15 איזה מדהים! גם אני שמעתי אותו ככה באמצע היום הגעתי לדירה שלי והדלקתי ת'רדיו בשיא השביזות.. ופתאום "כי אם לא" השיר האהוב!! אגב, אהלן לכל הותיקים! התגעגעתי רבות!!
איזה מדהים! גם אני שמעתי אותו ככה באמצע היום הגעתי לדירה שלי והדלקתי ת'רדיו בשיא השביזות.. ופתאום "כי אם לא" השיר האהוב!! אגב, אהלן לכל הותיקים! התגעגעתי רבות!!
M mory89 New member 11/9/07 #18 הכל ב"ה מעולה!! אני ממש מתגעגעתם אליכם ולהופעות.. אני בעד הופעה שכל הותיקים יבואו.. אללהה!! משלומך אגב? ממש התגעגעתי!!
הכל ב"ה מעולה!! אני ממש מתגעגעתם אליכם ולהופעות.. אני בעד הופעה שכל הותיקים יבואו.. אללהה!! משלומך אגב? ממש התגעגעתי!!