מחר בית ספר

ט ל i i ש

New member
../images/Emo7.gif

אוווווווופפפפפפפפ אני שונאת בית ספר ועוד ישר על השבוע יש לי שני מבחניםםםםםםם!!! לא רוצההההה בית ספררררר!!! ועוד ביום ראשון עלהשעה הראשונה יש לי ביולוגיההה עם מורה מגעילה!!!!!! ושוב פעם נאי צריכה לנסוע באוטובוסיםםםםםםםם ומבחנים ואוווופ!!!!

Drorrrrrr

New member
גם לי יש שני מבחנים ../images/Emo10.gif

לא רוצהההההההההה בית ספרררררררר

aYaLoLy

New member
בלאטטטטטטט../images/Emo46.gif../images/Emo85.gif

אוווופפפפפפפפפפפפפפפפפ לא צה ביצפרררררררררררררררררררררררררררררר זה מוסד המנוהל ע"י אנשימ שגורלמ הוא להתעלל בילדימ תמימימ כמונווו יש לי מחר עבודה בהיסטוריה להגיש יומ שני בוק ריפורט להגיש ועוד לא סיימתי את הספר!!! ביומ שלישי בוחנ באזרחות ביומ רביעי מבחנ בצרפתיתתתתתתתתתתתתת לא רוצההההההההההההה לנסוע באוטובוס ולקומ ב7 וחצי בבוקררר בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

crazy4tc

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא רוצההההההההההההה אני רוצה חופששששששש אבל סתכלו על הצדדים החיוביים (כן כן יש כאלה) רואים כל מיני אנשים שלא ראיתם המון זמן

Charmed 4ever.

New member
בדיוק מה שרציתי להגיד ../images/Emo54.gif

פוגשים שוב את החברים שלא ראינו בחופש! ואפשר להביא דיסקמן עם הדיסק החדש שקנית, של אמינם במקרה שלי, ולשמוע ולהתלהב שלך יש ולאחרים אין! ולבוא עם הנעלי בובה החדשות שלך! והכובע הורוד המהמם שלך! ולהתלהב מהם כמה שאפשר! ולגרום לכולם לקנא! וכמובן שאפשר להיות גם נחמדים
אני אוהבת להיות סנובה ואמינם חמוד ושולת! כמובן שגם דה קולינג. הא, וכמובן, לסיים מחר את העבודה במתמטיקה על משפט פיתגורס, ובוחן בפיזיקה מחר שאין לי מושג את החומר שלו. ובוק ריפורט באנגלית כשלא קראת ספר... אבל נתגבר. המורות המפגרות שלי יתגברו. קניתי את ההוביט, אבל אני לא יכולה לקרוא אותו כי יש לי את "אורי" לסיים.

Drorrrrrr

New member
אורי.. אורי.......

אסתר שטרייט וורצל לא
וואלה, נראה לי יש לי אותו

crazy4tc

New member
היום היה בית ספר...../images/Emo10.gif

איך עבר עליכם היום הנורא הזה? אני חזרתי הביתה עם כאב ראש והמון שיעורים...
המורה לתנ"ך צעקה עליי (הפריעה לי באמצע שיחה מאוד חשובה עם חברה) היה שיעור מתמטיקה... (זה תמיד רע) ועוד פעם תנ"ך עם הגשת עבודה כי התעצבנה עלינו... חוץ מזה שהמון ילדים באו עם תספורות חדשות וממש מצחיקות!!!

אצלי, היה יום מ-ש-ע-מ-ם!

קודם כל, כתבתי את השיר הראשון שלי~!~ ובאנגלית!!! חיחיחי ו..... לא קיבלנו הרבה שיעורי בית.. והייתי צריכה להגיש 3 עבודות! חברה שלי, שעשיתי איתה עבודה לא הגיעה היום, ואני אומרת לכם, אם העבודה הייתה אצלה, הייתי צורחת עליה מות באייסיקיו! והמורה הזאתלא וותרנית! חברה שלי היום צריכה לדבר עם נאדיה מקטנטנות, בעזרת חברה שלה מארגנטינה. יש לי רק שאלה אחת.....! מישהו ראה את הסרט "החברות הכי טובות שיש"? אם מישהו ראה, שיגיד לי מה קרה בסוף, כי נרדמתי! מה שהיה עצוב בסרט, שהנער החתיך הזה מת......
באהבה -

למעלה