מחר בלטיין. מה אתם מתכננים?

RainBird

New member
מחר בלטיין. מה אתם מתכננים? ידידה שלי מתכננת את הgreat rite ואני כנראה אשחק עם "איש הקש"

gwizard

New member
אני מתכנן לעבוד כי כהרגלנו, בחנות שך נטלי יש 5% הנחה לכבוד בלטיין. ../images/Emo13.gif חוץ מזה, את החגיגה (אם כי היא לא יצאה כפי שתוכנן) עשינו בשישי.

Justin Angel

New member
לעבוד אני מפצה על זה בזה שבסופ"ש הקודם היה סקס, מחר בערב יהיה סקס ובסופ"ש הקרוב גם יהיה סקס. למרות שזה לא יהיה סקס פראי ומטורף על פני כל בלטיין - אני משוכנע שיש כאן גם פקטור של כמות ולא רק איכות. אגב, The great rite לא כולל סקס טקסי? פעם אחרונה ששמעתי אתה היית פייגלע. אתה לוקח תפקיד לא של האלה והמאהב\ת שלה? או שזו גירסה מותאמת לפייגלעס? (השאלה מסקרנות כמעט כנה ולא מלעג)

RainBird

New member
אחד- אני לא טיפוס שמערבב סקס עם טקס. זה לא עושה לי את זה. זה כמו לערבב קצפת ושווארמה. שניהם נהדרים אבל ביחד? אם כבר הייתי עושה את ה"טקס הגדול" האלה הייתה עושה גילוי פנים בתוכי, כפי שהיא עשתה הרבה פעמים, בלי קשר "לטקס הגדול". אבל הבנת הנקרא, ידידה שלי מתכננת את הטקס הזה, לא אני. אני הולך לשרוף איש קש.

Tatu4Taty

New member
איך אתה מכין את איש הקש? אני פשוט לא מצליח לחשוב על דרך מספיק טובה לעשות את זה. איכשהו זה נראה לי מסובך.

RainBird

New member
זה תלוי איזה גודל אתה רוצה. בובה בגודל קטן עם בינוני דורשת חיטה וכמה חוטי ראפיה...

Tatu4Taty

New member
חוטי ראפיה? מה זה חוטי ראפיה? אפשר הוראות ממש לאיך להכין את זה?

RainBird

New member
סוג של קש מאוד גמיש שאפשר לקשור איתו ואפילו עושים ממנו סרטי מתנה. איזה גודל איש קש אתה רוצה בדיוק?

RainBird

New member
אתה לוקח אלומות קש בעובי של הגוף הרצוי, ומקפל לחצי. אתה קושר את האזור העליון, וזה הראש. אתה מוסיף אלומת קש מתחת לאזור הראש, דקה יותר ושם אותה ככה שהראש במרכז. ואז עם ראפיה אתה קושר את הידיים לחלק הגוף העליון. ואת הרגליים אתה מפריד עם עוד חוט. עטר להנאתך עם פרחים וצבעים לפני השריפה הבלתי נמנעת.

MetalSinagouge

New member
Walpurgishnacht אני מניח שהלילה הזה (ההוא) שייך איכשהו לחג? כי על פי המסורת הנורדית, אודין סיים את 9 הלילות על עץ החיים ב30 למאי, כמו כן יש גם תוספת בפולק הגרמני (למה יש לי הרגשה שהנצרות אחראית לזה) שבלילה הזה מעשי כשפים חזקים, ומעורבת עז שחורה בעלת ישבן מותאם במיוחד לנשיקות על הר מסויים. בכל אופן, תכננתי לנסות את איזה טכניקת קסם, שלא יצאה לפועל. אבל כמעט הצלחתי לקבל מודעות בחלום צלול, שזה גם טוב. גם CSKA ניצחה שזה גם לא רע.

MetalSinagouge

New member
כן 30 באפריל :S או עכשיו גם שמתי לב שיש לך חתימה בנושא. לפי מה שאני יודע החג הזה נחגג בארצות אירופה הצפונית בהקשר לאביב וטבע בכללי. זה יצא מעניין כל התאריכי30 אפריל\ 1 במאי. מה שעוד יוצא זו ההנחה שהוא נתלה ב22 לאפריל- יום האדמה.

bzwika

New member
vappu day כאן בפינלנד היום הוא יום מלא שימחה ומסיבות שתיה והתהוללות, המסיבות התחילו אתמול בתלמידים שסיימו בית ספר ושותים ושותים, והיום משפחות מטיילות ועושות פיקניקים שומעים קונצרטים ומקהלות , ושותים שמפניה, חוגגים את האביב שהגיע ממש במהירות , עד לפני שבועיים הכל היה קפוא , כולל הים, והשינוי כל כך מהיר, שאני ממש מבינה את הצורך שלהם לחגוג את זה. http://www.scandinavica.com/culture/tradition/walpurgis.htm

MetalSinagouge

New member
נחמד, יש לך אולי מושג... זה ממש טיפשי לשאול כי זה יראה לך בטח לא קשור כלל, אבל יש לך מושג אם יש מוזאונים שעוסקים בתרבות הלפני-נוצרית של העמים הצפון אירופאים בסקנדינביה, ובגרמניה (האזור של המבורג)?

למעלה