מחר במיוזיק רום

bleeding guitar

New member
מחר במיוזיק רום ../images/Emo168.gif

יש שלומי שבן בחינם אבל הגבלת גיל 25+ והפעם היה רשום גם להזמין מקומות מראש שתדעו

ivis

New member
../images/Emo129.gifכניסה רק לכאלה עם פיליפינית צמודה או

על כיסא גלגלים...
... תודה על המידע

ivis

New member
חייב להוסיף....

זאת ממש התפלצנות ''גיל 25 ומעלה''... לא בא בטענות אליך (אלא אם כן את חלק מצוות המיוזיק רום
) אבל בחייכם.. מה השלב הבא, כניסה מגיל 40? 50? 60? יוצאי מלחמת השחרור ומעלה? הגזמה מיותרת.

bleeding guitar

New member
אז יש הגבלה של גיל 25 + ../images/Emo168.gif

ולא בגלל שלומי אלא כי המקום זה מקום של בני 25 + וזה קהל היעד שרוצים שיגיע. מותר להם. וגם זה שרשם המקום יהיה ריק, אז וואלה תתפלאו כל הופעה מפוצץ שם. וכן אנחנו בני הגיל 25 + ממש לא זן נדיר. ואתם יצאתם ממש מגעילים

ivis

New member
אף אחד לא אמר שאתם זן נדיר......

סה''כ אמרנו שלדעתנו ההגבלה מוגזמת. קשה לקבל? חבל... אני בטוח שגם את לא ממש אמרת לעצמך ''יוווו איזה אחלה מקום, מגביל את הכניסה לגילאי 25+'' כשהיית בת 22..

bleeding guitar

New member
זהו שלא ../images/Emo168.gif

ממש לא התמרמרתי על מקומות שאני לא יכולה להכנס אליהם.

שנינה11

New member
25?

לא הגזמתם בכלל!? למה צריך להזמין מקומות בכלל? המקום יהיה ריק!

Black Star

New member
טוב אולי די?

בואו לא נשכח שרוב אוהבי ש"ש הם עדיין בגיל הזה ולא בגיל העשרה... תודה...

ivis

New member
מה קרה? למה את כועסת?

אהה.. ואגב, יש לך סטטיסטיקה שלא מוכרת לשאר חברי הפורום? :-\ סה''כ אמרנו שהגבלת הגיל מוגזמת.. לילה טוב.

Black Star

New member
למה אני כועסת?

בגלל ההתייחסות לבני 20+ (שיש די הרבה מהם פה בפורום) כ"זקנים", אולי? לדעתי הגבלת גיל זה מוצדק ביותר, לא בכל הופעה רוצים שיהיה גן ילדים...

ivis

New member
סבבה... אז מגבילים מגיל 21 ומעלה...

גם אני לא בדיוק בן 17
אבל לא צריך להיסחף עם גיל 25+. ואם רוב הקהל של שלומי הוא קהל בוגר כמו שאת טוענת, אז אין טעם להגבלה. סה''כ אמרנו ש25+ הינה הגבלה בלי פרופורציה. לעניין ההודעה שלי על ''כאלה עם פיליפינית צמודה וכיסא גלגלים'' - זה היה בצחוק!!!!!!!!!!! אם להאמין לגיל שרשום לך בתפוז, אז אתה סה''כ מבוגרת ממני בשנה, לא הבדל של שמיים וארץ. אז די. אם יש לך בעיות עם הגיל שלך, אני בטוח שיש פורומים אחרים בתפוז בהם יוכלו לעזור לך.

Black Star

New member
זו לגמרי הגבלה בפרופורציה

ולא, אין לי שום בעיה עם הגיל שלי, יש לי בעיה עם בדיחות אינפנטיליות. אתה מוזמן לחפש פורום מתאים בתפוז בשבילן. כמו שיש מסיבות עם הגבלת גיל כזו, יש גם מקומות להופעות או אפילו סתם לישיבה שמגבילים גיל. יש הגבלה מגיל 21, יש הגבלה מגיל 23, ויש הגבלה מגיל 25. למה זה מוגזם ומגיל 21 לא מוגזם? עם כל הכבוד יש הרבה הבדל בין ילדים שזה עתה השתחררו מהצבא לבין סטודנטים לקראת סיום תואר ומובן ולגיטימי לגמרי אם מקום מסוים רוצה לעשות את ההבחנה הזו. ואגב, כולנו יודעים ש-25 זה לא באמת 25 כמו כל הגבלת גיל שהיא, חברים שלי שקטנים מהגבלת הגיל ביותר משנה נכנסו בכיף להופעה הזו ולא הייתה כל בעיה. זה סתם כדי שלא יהיה גנון, וזה מובן לגמרי בהתחשב באופי המיוחד של ההופעה.

למעלה