מחר בנות מקלאוד חוזרות-עונה שלישית

• פותח הנושא liz00
  • פורסם בתאריך
מממההההה באאממממת?

לא ידעתי

Nira 222

New member
את יודעת, נמאס להם מהעונות

הראשונות והמוצלחות, הם יותר בקטע של העונה השלישית (!) והלאה.

Lורליי

New member
נמאס הא?... כל הזמן הם משדרים את ה3

ונמאס להם מהראשונה?...

Lורליי

New member
אולי לנו כבר נמאס.... :(

נראה לי שכבר אין להם זכויות על העונות הראשונות.... באסה...

Nira 222

New member
רגע, לא ראית את העונות הראשונות?

וללא קשר, לורליי זה בגלל גילמור?

Lורליי

New member
לא, לא ראיתי :(

וכן- אני כבר מתגעגעת... לפחות היו שמים את העונות הראשונות של בנות מקלאוד אבל את העונה השלישית אני כמעט מכירה בע"פ נראה לי אני רק לא זוכרת את התאונה של קלייר, נפלה מסוס?...

Nira 222

New member
תראי, יש לי לא מעט פרקים

מהעונות הראשונות (חלק מהם לא באיכות הכי הכי) אבל זה גם משהו, אז אם את מעוניינת אוכל לארגן לך מתישהו בקלטות. בקצרה: כשקלייר וטס (ובום) היו בנסיעה, קפץ לו סוס לבן מאיזשהו מקום וגרם לרכבן להיתדרדר אל עבר איזה צוק, קלייר היתה תקועה וטס לא ממש, קלייר הפצירה בטס להוציא את בום ואחרי שהיא הוציאה אותה לאט לאט החל הרכב ליפול וכמובן.... ולא משנה מה עוללה לורליי אתמול, מבחינתי היא שולטת...(!)

Lורליי

New member
התאונה שאת סיפרת עכשיו

זו התאונה שקלייר מתה אני מדברת על מה קרה עכשיו. למה היא עם מקל(עונה 3) לור תמיד שולטת אני חולה עליה לוק כזה מעצבן אבל זה לא לפורום הזה והכי חשוב אני מאוד מעוניינת ולא משנה האיכות... מאיפה את? נעבור למסרים?...

Nira 222

New member
אה, אני רגילה ששואלים

על המוות, בסוף העונה השניה, במהלך יריד שכזה, היא התחרתה (לא זוכרת למה) ומכל הלחץ (מה שאני זוכרת) מהגילוי שהיא בהיריון מפיטר + שהוא רוצה לקחת את דרוברס היא עשתה תאונה (זה מה שאני זוכרת) אני אשקלונית, ומעדיפה להשאיר את זה לבנתיים ככה. ברגע שאוכל לארגן, אצור קשר.

פגית

New member
אז ככה..

היתה תחרות מסוימת, לא זוכרת איזה, לא החקלאי הצעיר משהו אחר, שדרש גם מסלול קפיצות, וקלייר לא אוהבת קפיצות, היא התאמנה והכל, ואז ראתה את פיטר שם והוא ניסה לשכנע אותה בכל מיני דברים, שתחזור אליו וכו, ואז הם התחרו אחד בשני וקלייר לא הצליחה לעבור את המסוכה, היא התכוונה בכלל לא לקפוץ אותה, ברגע שפיטר קפץ אז גם היא, רק שהיא נפלה..

פגית

New member
יאההההההההההההה

קלייר: " מה שער חדש?" אלכס:" כן, טס התקינה אותו" קלייר:" אז טוב שחזרתי" אלכס:" כן, גם אני חושב" גם אני, איזה כייף..

למעלה