מחר (בעצם היום)אני אהיה כה רחוק(ה)

שקדי

New member
מחר (בעצם היום)אני אהיה כה רחוק(ה)

אז זהו זה חברות וחברים.....היום זה קורה בעקבות רמזים שהופרחו פה אתמול ושאלות פולוא אפ שנשאלו אני שמח לדווח שבעוד זמן לא רב אנו אורזים את עצמנו פלוס דיסקים קלטות וידאו ספרים ועוד ונוסעים לחופש קצר בגליל תשמרו לנו על הפינה הקסומה הזאת מכל משמר ותמשיכו לתחזקה לזבלה ולשתול בה את פרחי הנוסטלגיה הקסומים חבירה מנהלת האחריות הטוטאלית עלייך אני סומך עלייך ועל חברותייך וחברייך חבריי שיהיה לי כייף לחזור והמון חומר להשלים כשאחזור אני כבר מתחיל להתגעגע................ נ.ב. בינתיים אני עוד פה אז אל תתחילו את החגיגות................

קלואי

New member
ככה תולשים את הילדים מבית הספר?

או נוטשים אותם מאחור. אגב, בעניני נוסטלגיה דור ההורים שלי שהמנטרה הקבועה שלו הייתה "המורים תמיד צודקים" ושסדר העדיפויות שלהם העמיד את ביה"ס במקום הראשון, לא היו מעלים על דעתם לצאת לחופשה בזמן לימודים. חופשה נעימה

שקדי

New member
מה פיתום..............

ילדה אחת כלל בארהב הברית השניה לוקחת חופש מהצבא בשביל לשמור על שתי הקטנות והבן די גדול ובמילא אנחנו בקושי רואים אותו אז זהו.......... התאקלמות מהירה אצל מגי קלואי........ותודה .................

קלואי

New member
לא יוצאים לחופשה בזמן לימודים

כלל גם את ההורים שלא סמכו על אף אחד שידרבן את הדרדקים בעשיית מלאכת הקודש - שיעורים. עכשיו כשאני חושבת על זה גם כשהיינו בחופש היו מושיבים אותנו עם חוברות חופש ומנה יומית של תרגילים.

שקדי

New member
כמעט......אבל ממש כמעט.............

שכנעת אותי................ אבל כבר קיבלתי אותו מסדרן הרכב לשלושה ימים החלפתי ארבעה ספרים בספריה החלפתי ארבעה סרטים בספריית הוידאו אמרתי לכווווולם שאני לא פה לא נעים...........

קלואי ברוכה הבא ../images/Emo20.gif

אהבתי את הבושם ...(קלואה) היה לו ריח של תפוזים משכר... יומטוףף לך ולכולם... צריך לזוז - יש עבודה

סע !!!!!!../images/Emo73.gif

שקדי עזוב שטויות.. אין כמו חופשה לניקוי הראש ולמילוי מצברים... סע!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו מאד אוהבים

לצאת לחופשה בזמן הלימודים אז מתי נצא? כשיש חופש? חופש מחופש? זה לא אותודבר הכי כיף כשאין חופש מים גנובים יימתקו ובאמת סופשבוע אילת מתוכנן בקרוב

שקדי - קח מקל - קח תרמיל.......

חופשה נעימה שתהיה לכם. תעשו חיים ! ותתגעגע... החיים בלי מחשב...שונים ...

קניה

New member
החופש ,החופש ,החופש, החופש בבית הבר

אין כמו חופש, ותאמינו לי בזה אני אלופה, אם אפשר לעשות חופש אסור לוותר שקדי אל תוותר צא ותהנה אני היום כמעט בחופשה כמעט כל החיים, וזה כייף לא רגיל.

זהבוש !../images/Emo42.gif

תשמעי - ראינו אתמול את "חתונה מאוחרת".. אחלה סרט - הזכיר לי סרט של קוסטריצה... לומשנה - סרט ישראלי אחלה... היתה לי הרגשה לא טובה עם הסצינות שבינו לבינה.. נדמה לי שהאריכו בהן יותר מידי... הרגשתי גם טיפונת מבוכה בשם השחקנים.. החשיפה הטוטלית לא היתה מחוייבת לנושא הסרט.. מהבחינה הזו זהו פיספוס.. ברבע שעה הזו - אפשר היה להעמיק יותר בדמויות.. מתחת לפני השטר זרמו מים סוערים שבהם לא נגע הבמאי כמעט.. יומטוב זהבוש בייי

קניה

New member
חונה יקירתי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני מסכימה שהרבה אנשים הגיבו בקשר לקטע של בינו ובינה שכאילו האריכו אותו אבל עם כל זה אני לא רואה בזה פגם אלה כפי שמכירים את העדה יש בגברים משהו שהם מאד לא נעים להגיד אבל זה נושא מאד ידוע בניהם הם חרמניים אובססיביים אבל חוץ מזה הם העבירו את כל מה שידוע מאד על העדה בצורה יוצאת מהכלל אני בכל אופן נהנתי מאד ואכן אתמול היתה בחירת האוסקר הישראלי והסרט הזה זכה בהכי הרבה פרסים על הבימוי, על ההפקה על התסריט, על שחקן ושחקנית המשנה וגם על השחקן ושחקנית השנה ולדעתי זה לבד אומר הכל הסרט הןא מוצלח גם בקנה מידה בינלאומי שהוא עומד לייצג את ישראל.אני בכל אופן מאד גאה בו, כישראלית. מה שלומך חוץ מזה אני מקוה שהכל בסדר.

הכל בסיידר ... רק ש.........

במקום ללכת לעבודה - התמכרתי לרשת.... חשבתי אשב אוריד את האימיילים.. אח"כ נכנסתי לפורום... ולעוד אחד... ועניתי למיילים... כבר 10.00 ואני עדיין כאן
חייבת לזוז ... ובעניין הסרט אולי לא הסברתי את עצמי טוב... נהנינו עד הגג!!! הישג גדול לקולנוע הישראלי....
נציקונת מ- Aני.

בינו לבינה

רק רבע שעה? למה? הם חולים? חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח רק חסר שאשים כאן קסדה ויחשבו שאני הנוסע תגידי, זו לא הודעה לפורום האחר?

שקדי

New member
כולם שמחים כולם שמחים.........

בחופש השנתי ורק אני ורק אני הים משעמם אותי הים משעמם אותי היה פעם שיר כזה לא????????????

magy

New member
היה שיר כזה

וגם.....בתשלומים.....בתשלומים....... איך קראו אותו את הזמר הזה???? אבל הוא לא שר ......הים משעמם אותי..... הוא שר.......היה משעמם אותי..... פילפל אל מסרי, אולי??????

שקדי, תעשה חיים

ואם זה היה הפורום השכן הייתי מברכת אותך בברכה נפלאה אבל לא יודעת איך זה יתקבל פה ואיך זה יתקבל אצלך אז באמת תהנה עד העצם

למעלה