מחר בערב מתוכננת ארוחה במסעדת

צלשף

New member
מחר בערב מתוכננת ארוחה במסעדת

אכול ושאטו, קיבלתי ביקורות מעולות, מה, מישהו מכיר?

prizman

New member
מוזר

מכיר אתר בשם זה אבל לא שמעתי מעולם על המסעדה הזו, גם לא מצאתי שום עקבות שלה ברשת. עדכן לאחר שתשוב.

צלשף

New member
קבלו תיקון שם המסעדה מקום של בשר

בעזרת זוג החברים וזוגתי שישתתפו בארוחה, המקום נמצא בנווה צדק פינת אחד העם כולי ציפיה.

prizman

New member
זה כבר משהו אחר ../images/Emo13.gif

על המקום הזה שמעתי וגי טובות, לא הייתי בו וכנראה גם לא אהיה בקרוב עקב המרחק. אשמח לקרוא את דעתך.

צלשף

New member
ביקורת מסעדות למקום של בשר

המסעדה ממוקמת בשכונת נווה צדק בקצה העליון פינת אחד העם, במבנה עתיק. פנים המסעדה שומר על קווים נקיים וריהוט על גוון כהה, ונחזור למטרה שלשמה התכנסנו, הגענו שתי זוגות המסעדה היתה די מלאה, מיד הושיבו אותנו, ברקע התנגנה מוזיקה נעימה, למנות ראשונות הזמנו 2 מנות לחם עם שמן זית זיתים וקונפי שום, דגמנו גם מנת שעועית ספרדית, ואחד סטייק טרטר עם ביצת שלו, ומנת קרפצ׳יו בתוספת גבינה כחולה, כל המנות היו טובות מאוד, וניגשנו להזמין את המנות העיקריות, דגמנו 1 סטייק אנטריקוט של450 גרם, 1 סטייק פילה של300 גרם, 1 פורטראוס של700גרם מפלצת, ועוד פרים ריב אנטריקוט של 700גרם עוד מפלצת, יש לומר בכנות שבמקום יודעים ליישן בשר ואני מדבר מנסיון, פרות בגיל 7 מגיעות לצבירת מרקם ושומן מקסימלי ומתאימות בדיוק, כאלו היו הנתחים שאכלנו הבשר היה פשוט מדויק, ולא פחות חשוב הגריל מן שידע את העבודה, תוספות למנה מגיעות ללא תשלום נוסף מלבד תוספת של 14 שקלים לגבינה כחולה, דגמנו מנת טבעות בצל, סלט ירוק עם חרדל ווינגרט, וגרטן תפו״א, האחרון היה מעולה, שתינו 2 בקבוקי יין מסוג קברנה שאטו גולן רזיאל רזרב שנת 2007 זה היין המועדף עלי, שילמנו כולל היין והטיפ למלצרית החביבה סך של 1.413 שקל, שווה כל שקל אני לשם יחזור זה בטוח.

prizman

New member
רואה שמצדיקה

את הטובות ששמעתי עליה. כיף שנהניתם.

צלשף

New member
אכן כן אני אומר לך מסעדת בשר ללא הרבה יומרות

תפריט קטן אבל מדויק, ואם לשפוט לפי הבשר, האיכות לא נופלת מיועזר, למרות שבשאר הפרמטרים יועזר לוקח בקלות, מאוד נהננו מהאווירה.

למעלה