ביקורת מסעדות למקום של בשר
המסעדה ממוקמת בשכונת נווה צדק בקצה העליון פינת אחד העם, במבנה עתיק. פנים המסעדה שומר על קווים נקיים וריהוט על גוון כהה, ונחזור למטרה שלשמה התכנסנו, הגענו שתי זוגות המסעדה היתה די מלאה, מיד הושיבו אותנו, ברקע התנגנה מוזיקה נעימה, למנות ראשונות הזמנו 2 מנות לחם עם שמן זית זיתים וקונפי שום, דגמנו גם מנת שעועית ספרדית, ואחד סטייק טרטר עם ביצת שלו, ומנת קרפצ׳יו בתוספת גבינה כחולה, כל המנות היו טובות מאוד, וניגשנו להזמין את המנות העיקריות, דגמנו 1 סטייק אנטריקוט של450 גרם, 1 סטייק פילה של300 גרם, 1 פורטראוס של700גרם מפלצת, ועוד פרים ריב אנטריקוט של 700גרם עוד מפלצת, יש לומר בכנות שבמקום יודעים ליישן בשר ואני מדבר מנסיון, פרות בגיל 7 מגיעות לצבירת מרקם ושומן מקסימלי ומתאימות בדיוק, כאלו היו הנתחים שאכלנו הבשר היה פשוט מדויק, ולא פחות חשוב הגריל מן שידע את העבודה, תוספות למנה מגיעות ללא תשלום נוסף מלבד תוספת של 14 שקלים לגבינה כחולה, דגמנו מנת טבעות בצל, סלט ירוק עם חרדל ווינגרט, וגרטן תפו״א, האחרון היה מעולה, שתינו 2 בקבוקי יין מסוג קברנה שאטו גולן רזיאל רזרב שנת 2007 זה היין המועדף עלי, שילמנו כולל היין והטיפ למלצרית החביבה סך של 1.413 שקל, שווה כל שקל אני לשם יחזור זה בטוח.