מחר בערב פתיחה במוזיאון הרצליה

אפיפני

New member
מחר בערב פתיחה במוזיאון הרצליה

אולי נפגש ואולי לא. ********************** חוצמזה בצהריים למי שנמצא באזור טבחה בצהריים כדאי להגיע לשמוע את "יציאת מצריים" של הנדל. אורטוריה מדהימה. עם תזמורת סימפונייט רעננה ומקהלת הגליל העליון המשובחה עם הסולנית אירנה צרביאק בעלת הקול המיוחד (כל כך הרהב סופרלטיבים במשפט אחד ותאמינו לי שהכל אמת). הייתי הבוקר בחזרה הגנרלית שלהם בחדר מצוקמק נטול תהודה בבנין של איזו מועצת פועלים במרכז הארץ ואם ככה הם נשמעו בגנרלית ובחדר נטול תהודה - חבל על מי שיפסיד אותם מחר בטבחה המופלאה. ******************* ושבת קסומה וזיוונית גם לכל מי שילך לים מחר בבוקר (אני מקווה שיהיו גלים ולהנות מהגולשים בחוף מכמורת) ******************* וסליחה על מנה כל כך גדושה של מודרניזם :)

אמק

New member
וקצת לינקים חביבים

מתחום העיצוב בעיקר וכל מיני. ושבת קרירה חחח ..

nooriko

New member
תודה על הלינקים אמק

סבת סלום לכולם. מהעניינים??...מה חדש? מה נשמע? מה קורה? מה יהיה? ..וכאלה

nooriko

New member
כרגיל לא עבר הציוררררר ..אוף

אנסה שוב: ובכן שלב ראשון ו..

nooriko

New member
האמת אני

מקבלת מהם הזמנות באופן קבוע אבל אף פעם לא להכתי כי זה רחוק לי הפסדתי?? תגידו. קראתם את המאמר על טל מצליח בהארץ. אני התרשמתי. ולטובה

הייתי ולא נפגשנו...

הענין העיקרי עבורי היה התערוכה של טל מצליח, ( לדעתי המבנה ה"אדריכלי" שנבנה להכיל אותה מיותר לחלוטין...) למי שמכיר את העבודות של טל, ברור שזוהי למעשה רטרוספקטיבה של ממש ( רק את העבודות "ממזרח תיכון חדש" לא זיהיתי) לפני כמה וכמה שנים נמניתי על אלה שטל מצליח בקשה מהם לצייר עבורה ציור לפי קוי מתאר ודף הוראות נלווה. הופתעתי לגלות גם את הציור הזה בתערוכה ( הראשון מימין בסדרה הצבעונית שבמעלה הפרוזדור) נעצרתי לספר לחברים שהיו איתי אודות הציור... אשה כבת שישים שעמדה בסמוך נעצרה לשמוע מה שדיברנו- ואחד מחברי התנדב לספר לה שאני ציירתי את הציור - האשה ( שלצורך העברת מעט מהאוירה - משום שלא הייתם שם- תקרא במרכאות ה"פולניה") תקעה בי מבט ארוך וחודרני - ולאחר זמן קצר הוציאה מפיה את המילים הבאות: " היית מת!" :)

טל אדלר

New member
באמת?

ממה בדיוק התאכזבת שם רפרם? מה דעתך על הצילומים של איליה רבינוביץ? ואיך היה הפונץ'?

אפיפני

New member
אה...(א-בסגול)

גם על זה אפשר להתווכח. מישהו מתכוון להגיד מילה על התערוכות או שזה ישאר התפקיד המסורתי שלי?

למעלה