hilagilady
New member
מחר בשבת ישראלית בערוץ מוסיקה 24 ../images/Emo124.gif
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה 08:00-09:00 ג'וזי כץ - אני סולחת נינט טייב- אצלי הכל בסדר דנה עדיני- הבובה זהבה אריק איינשטיין- עוף גוזל יצחק קלפטר- צליל מכוון כוורת- המגפיים של ברוך יוני רכטר עם מזי כהן- עוגן הרם רובי לוי וזרח יוסף- הנסיכה והרוח ריטה- שרה ברחובות ליאור נרקיס- חתול רחוב שימי תבורי- אלירן שלי אייל גולן- מרלן דנה ברגר- דברים נסתרים זוהר ארגוב- הפרח בגני
שעה שניה 09:00-10:00 חיים משה- אהבת חיי צלילי העוד- חנה'לה התבלבלה אהוד בנאי- טיפ טיפה דוד ד'אור ואהוד בנאי- זמן אהבה דודי לוי ואהוד בנאי- כל הזמן שבעולם דודי לוי- מים שרון חזיז- השמיים של יוליה ללדין- יעקב אמיר פיי גוטמן- יום אחרון מירי מסיקה- לשם הראל מויאל- לא מכירים אותך שלמה ארצי- להציל אותך
שעה שלישית 10:00-11:00 טל שגב- על הברכיים טל שגב ואריק סיני- רק עוד דקה בן ארצי- קרוסלה שי גבסו- תגידי לי את שבי בר- מעיל אחד בגשם דין דין אביב ומוש בן ארי- חולמת דין דין אביב- מוכרת לי מפעם עידן יניב- את יפה דניאל סלומון- הייתכן אבי עברי- עכשיו תורי גלעד שגב- עכשיו טוב ירמי קפלן- כבר עכשיו מוניקה סקס- מכה אפורה
שעה רביעית 11:00-12:00 יהודית רביץ- עיר קטנה קורין אלאל- זן נדיר קורין אלאל ואביתר בנאי- כשזה עמוק בועז בנאי- תנופה ארקדי דוכין- מי אוהב אותך יותר ממני אמני ישראל- כתונת פסים רן דנקר ועילי בוטנר- שווים דני בסן- ככלות הקול והתמונה רמי קלינשטיין- דלת הכניסה קרן פלס- זאת שבמקומי אפרת גוש- לראות את האור אסף אמדורסקי- אל תעזבי את תל אביב דני סנדרסון- עוזבת למקום רחוק האזנה וצפייה נעימות
שלכם, העורכת, הילה גלעדי
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)