מחר בשבת ישראלית בערוץ מוסיקה 24

hilagilady

New member
מחר בשבת ישראלית בערוץ מוסיקה 24 ../images/Emo124.gif

"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
כל שבת 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים רק בערוץ מוסיקה 24
שעה ראשונה 08:00-09:00
ג'וזי כץ - אני סולחת נינט טייב- אצלי הכל בסדר דנה עדיני- הבובה זהבה אריק איינשטיין- עוף גוזל יצחק קלפטר- צליל מכוון כוורת- המגפיים של ברוך יוני רכטר עם מזי כהן- עוגן הרם רובי לוי וזרח יוסף- הנסיכה והרוח ריטה- שרה ברחובות ליאור נרקיס- חתול רחוב שימי תבורי- אלירן שלי אייל גולן- מרלן דנה ברגר- דברים נסתרים זוהר ארגוב- הפרח בגני
שעה שניה 09:00-10:00
חיים משה- אהבת חיי צלילי העוד- חנה'לה התבלבלה אהוד בנאי- טיפ טיפה דוד ד'אור ואהוד בנאי- זמן אהבה דודי לוי ואהוד בנאי- כל הזמן שבעולם דודי לוי- מים שרון חזיז- השמיים של יוליה ללדין- יעקב אמיר פיי גוטמן- יום אחרון מירי מסיקה- לשם הראל מויאל- לא מכירים אותך שלמה ארצי- להציל אותך
שעה שלישית 10:00-11:00
טל שגב- על הברכיים טל שגב ואריק סיני- רק עוד דקה בן ארצי- קרוסלה שי גבסו- תגידי לי את שבי בר- מעיל אחד בגשם דין דין אביב ומוש בן ארי- חולמת דין דין אביב- מוכרת לי מפעם עידן יניב- את יפה דניאל סלומון- הייתכן אבי עברי- עכשיו תורי גלעד שגב- עכשיו טוב ירמי קפלן- כבר עכשיו מוניקה סקס- מכה אפורה
שעה רביעית 11:00-12:00
יהודית רביץ- עיר קטנה קורין אלאל- זן נדיר קורין אלאל ואביתר בנאי- כשזה עמוק בועז בנאי- תנופה ארקדי דוכין- מי אוהב אותך יותר ממני אמני ישראל- כתונת פסים רן דנקר ועילי בוטנר- שווים דני בסן- ככלות הקול והתמונה רמי קלינשטיין- דלת הכניסה קרן פלס- זאת שבמקומי אפרת גוש- לראות את האור אסף אמדורסקי- אל תעזבי את תל אביב דני סנדרסון- עוזבת למקום רחוק האזנה וצפייה נעימות
שלכם, העורכת, הילה גלעדי

hilagilady

New member
../images/Emo160.gif"טיסת לילה"- הלילה שבין ראשון לשני../images/Emo29.gif

ברוכים הבאים לתוכנית הכי הזויה בטלוויזיה
אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מחצות ועד 06:00 בבוקר. "טיסת לילה"- כאן תמצאו את הקליפים הכי נשכחים, נדירים, מוטרפים, משוגעים...הזויים (כבר אמרתי
) כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה ראשונה 00:00-01:00
אפרת בן צור- אבוא אליך דן תורן עם אפרת בן צור- שיר מבריח מכס דן תורן- מתחת לפנס מלכת הפלקט- אח יפני מוניקה סקס- פצעים ונשיקות יהלי סובול עם שגיא צורף ואלעד כהן- אז מה סיון שביט- את מי את משקה דמעות אלי לוזון- ים של דמעות (בהופעה) נינט טייב- אצלי הכל בסדר (בהופעה) אילן וירצברג עם טל וייס- רוח חמה אילן וירצברג- עיניי האיילה רונה קינן- עיניים זרות בן ארצי- קרוסלה
שעה שניה 01:00-02:00
רוך- אל האהבה שלומי שבן- מוכן לאהבה אושיק לוי- אהבה שונה האנשים- ברזילרה ענבל דור- חבצלת אריק לבנת- JAZZ CAN KILL U פאנקנשטיין- I WANT YOUR'E LOVE מרסדס בנד- בואי ונביא לך ת'פאנק פורטרט- קר לי וזה לא בגללך הדג נחש- המכונה של הגרוב שאנן סטריט עם זהר עזרא- הסערה אדמיי אנסמבל שלמה גרוניך ולובנה סלמה- אבסורד שלמה גרוניך- נדודי שינה
שעה שלישית 02:00-03:00
מתי כספי- השלום איריס ועופר פורטוגלי- מערבה מכאן אריאלה עדוי- אל תאמר מילה דנה עדיני- הבובה זהבה אריק לביא- זה קורה (רמיקס פוליאנה פרנק) פוליאנה פרנק- הגלות טובה גרטנר- אם מלאכים דודי לוי- מלאך ביקיני- נסיך החושך יסמין אבן- גנבו את הירח דין דין אביב- כבר אחרי חצות מאיה רוטמן- התיקון של חיי רונית שחר- נורית יהודה עדר עם מיקי קם- יש ביצה רן דנקר ועילי בוטנר- שווים
שעה רביעית 03:00-04:00
עברי לידר- זכיתי לאהוב דני בסן- הרוחות הרעות רמי קלינשטיין- ביום של הפצצה שרון ליפשיץ- קשה בלעדיך שלום חנוך- ללא מילים עידית אשל- עד שתחזור שלמה ארצי ויעל דקלבאום- לא יודעת מה עובר לך בראש יעל דקלבאום- אין לך לב יהודית רביץ- ברנדי וז'יטן (בהופעה) דני סנדרסון- בא בקלות (בהופעה) דנה ברגר- בא והולך (בהופעה) ורד קלפטר- הפסקנו לאהוב יעל לוי- לך לאן שתלך סי היימן- זמן אחר יזהר אשדות- עם כלות הסופה
שעה חמישית 04:00-05:00
ג'ירפות- גג ג'ירפות- משה ארקדי דוכין- דיוטי פרי החברים של נטאשה- נרקומנים מיכה שיטרית- הכל בשר יוסי בנאי ומיכה שיטרית- תרנגול כפרות ברי סחרוף- עוד חוזר הניגון זאב טנא- איפה טעינו יובל גורביץ'- חולף עובר שמוליק קראוס- על ענף רענן יובל בנאי- מכת שמש משינה- התשובה רמי פורטיס ושלומי ברכה- משאית פיננסית האחים פורטיס- הפסיכולוג אמר
שעה ששית 05:00-06:00
אריק ברמן- המתוקות האחרונות שלומי שבן- אינטואיציה דניאל סלומון- הייתכן אביב גפן- 365 רוקפור- GOES AROUND המכשפות- DINGO רם אוריון- קר דפנה והעוגיות- דפנה פיק איגי וקסמן- משחקת עם בובות ביוניק וניר פרידמן- בואו נרקוד השוונג של הפיתה- אוכלת מהצד זקני צפת- השכן צמד ראות- שקט שקט בייבי הבליינים - שועל האזנה וצפייה נעימות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי

dsol

New member
OMG../images/Emo12.gif ! יש את DINGO של המכשפות !_../images/Emo189.gif

בואי ונביא לך תפאנק../images/Emo13.gif

אני אוהב...
ודווקא הביצוע של נינט ל"אצלי הכל בסדר" ממש נחמד.

למעלה