מחר בשעה 13:15 השמעת בכורה בלעדית

מחר בשעה 13:15 השמעת בכורה בלעדית../images/Emo41.gif

ערב טוב חברים יקרים , פורום אינטרנשיונל מתעורר לחיים , בכל האתרים מפרגנים לדיוה על השתתפותה בסדרה "אנשים יפים" וכבר אנו חוגגים את השיר החדש של מלך ההיפ הופ ומלכת הפופ הבלתי מעורערת בישראל .
מחר בשעה 13:15 בפורום דנה אינטרנשיונל השמעת בכורה בלעדית לסינגל החדש של סאבלימינל המארח את דנה , "עליי" .
לא לשכוח בערב בחדשות ערוץ 2 כתבה על צילומי הקליפ המדובר
מחר בערב אורן נציגנו בפורום יעלה דיווח בלעדי ומיוחד הישר מסט הצילומים כולל תמונות בלעדיות
בקרוב - הסינגל החדש אצלכם . ערב נפלא לכולם .

השמעת בכורה בפורום ../images/Emo41.gif "עליי"

צהריים טובים חברים יקרים , בשעות אלו יוצא הסינגל החדש של סאבלימינל המארח את דנה אינטרנשיונל "עליי" לכלי התקשורת בישראל . קבלו לינק להורדה באולפן בלעדי של הסינגל החדש - השמעת בכורה בפורום . http://www.sendspace.com/file/ps53u5

תמונות בלעדיות מסט הצילומים ../images/Emo13.gif

תמונות טריות טריות שנשלחו הישר ממשרד יחסי הציבור - תודה לעופר מנחם
....

philip1123

New member
רב תודות על הבלעדיות ../images/Emo51.gif

תודה על ההשקעה ועל התזמון. בזכות הפורום, זכינו להיות בין הראשונים בעולם ששומעים את הסינגל החדש. לגבי הסינגל - יש לו את הפוטנציאל להיות להיט, יהיה מעניין לראות אם יגיע לפופולריות של השירים האחרונים של דנה... מבחינה מוסיקלית, הפקה מצוינת, דאנס/פופ, מזכיר מאוד שירים שמאוד מצליחים בעולם כיום. הפזמון של דנה, והרי זה מה שחשוב לנו - מצוין, גונב את ההצגה של השיר, בדיוק מה שהיינו מצפים - דנה במיטבה, שובבה, פזמון nasty כזה. מחכה בקוצר רוח לראות את הקליפ.

DBTK

New member
מושיקו תודה רבה לך../images/Emo24.gif

איזה סינגל פיצוץ
לא ידעתי למה לצפות (אני לא משוגעת על סאבלימינל) אבל זה באמת שיתוף פעולה נהדר
אהבתי את הקצב, ההפקה, דנה נשמעת נהדר וכובשת בפיזמון שבעצם עושה את כל השיר הזה
אני ממש מתרגש לכל התקופה החדשה שהולכת להיות לנו !!! ווווווווווווווווווואווו !!!! THANK YOU SO MUCH FOR SHARING

deniall27

New member
מישהו יודע

למה כשאני מנסה להוריד זה רושם שזה עולה כסף? או שזה ככה?

DBTK

New member
כנראה אתה לוחץ על איפה שדרוש תשלום.

ההורדה בחינם נמצאת בצד ימין - REGULAR DOWNLOAD. מתחת תמצא את הקישור להורדת השיר

deniall27

New member
תודה אבל זה לא מצליח

זה מה שעשיתי ..ואני לא רואה פרי דאונלאוד אני לא יודע למה , פעם היו מעלים באתר אחר וזה היה פשוט יותר.. לא משנה ...תודה בכל מקרה

DBTK

New member
הנה עשיתי לך קישור נוסף, תנסה../images/Emo13.gif

http://www.fileflyer.com/view/o0RTKCa

למעלה