מחר בשעה 15:00 בחי כייף בראשל"צ

m i c h a l i

New member
מחר בשעה 15:00 בחי כייף בראשל"צ

אחה"צ של כייף למשפחות חד הוריות
בעלות של 10 שקלים למשפחה לתושבי ראשון לציון בלבד יש להציג תעודת זהות
הפעילות היא יוזמה ראשונה של הועד החדש שהוקם בעיר (אני אחת מחברות הועד) בשיתוף מחלקת הרווחה במקום תתקיים גם פעילות יצירה לילדים ויוגש כיבוד קל למעוניינים בקבלת מידע לגבי פעילויות נוספות שיתקיימו נא לשלוח אליי מסר

Guy Schlesnar

New member
דווקא בחי כיף?

המקום הזה הוא גיהנום לחיות. חבל שאתם תומכים דווקא בו.

m i c h a l i

New member
מצטערת אך אי אפשר

לקלוע או לרצות את כולם. אעלה את ההערה בפני שאר חברי הועד. כרגע מאוחר מדי לבטל

Guy Schlesnar

New member
היי,זה מה שאתם רוצים

אם נעים לכם לשבת ולהנות במקום שלא איכפת לו מהחיות שנמצאות שם,ולראייה פירצה בכלוב היענים שכבר דווחה פה,ולפי הדיווח ילדים נכנסים לכלובים ומציקים ליענים,או המקרה שקרה רק בשבוע שעבר של בע"ח שנחנק כתוצאה ממפית שמבקר זרק אליו לכלוב,ואולי גם המקרה הזה: בכתבה "מרד הקופים" (זמן מקומי, 22.4.2004) מתאר אבי אשכנזי את סיפור בריחתם של שני שימפנזים מכלובם מה"חי-כיף" בראשון לציון, לאחר שילדים התעללו בהם וסיפקו להם בטעות נתיב לבריחה. במהלך כל האירוע, לא נכחו במקום עובדים כדי להגן על החיות שבכלוב. לקוח מאתר אנונימוס. אני בטוח שאפשר למצוא עוד מקרים שקרו בחור הזה שנקרא החי כיף. אתם מנסים לעשות טוב לקבוצה מסויימת,אבל באותו מעשה תומכים בהתעללות.

Guy Schlesnar

New member
ועוד קצת,רק על החי כיף

פה,על הדובים והג'ירפות כאן,על הטיפול הלקוי באריות,ביקורת של וטרינר שמוזכר כאן בלינק הקודם,והפעם הוא מבקר את מבנה וגודל הכלובים,וגם הזכרה של מקרה שבו האריה הקודם בחי כיף שבר את הרגל בגלל מבנה כלוב לא מתאים. בנוסף,לפי הכתבה אירגון גני החיות בישראל לא מקבל את החי כיף לשורותיו,בגלל אותם תנאים נוראיים. כמובן שהיה את המקרה של שימפנזה שנשך את המטפל שלו (זה היה בתחילת חייו של החי כיף),הושם בהסגר והומת. לסיום,מאמר על הנזק של גני חיות באופן כללי,ועל המקרה של השימפנזה בחי כיף. החי כיף הוא זבל של מקום,ובשבילו "תת רמה" זה לא רק ביטוי,אלא עובדה. אז בבקשה,תתמכו בזה.

m i c h a l i

New member
שוב, צר לי על כך

אך המקום ניתן לנו כתרומה ואני מודים להם על כך. כרגע מאוחר מדי לבטל אך נשקול את ההשלכות האלו בעתיד.

חןשסק

New member
יווו כל כך עצוב לי לקרוא על זה ../images/Emo10.gif

אין משהו שאפשר לעשות..?

Guy Schlesnar

New member
לא ללכת לחי כיף

בסופו של דבר מחאות לא יעזרו,הפגנות לא יעזרו. מה שכן יעזור זה לפגוע להם בהכנסות.

cobainos

New member
מי הולך לשם../images/Emo3.gif

השאלה מה אפשר לעשות?להפגין?משהו? אהבתי את הרעיון של לפרוץ את הכלובים ולתת להם לברוח... אני זוכר שדיווחו לפני כמה זמן שראו שתי שימפנזות מסתובבות ברחוב...זה היה כ"כ מצחיק

למעלה