מחר בשעה 15:00 בערוץ הילדים

orianush

New member
מחר בשעה 15:00 בערוץ הילדים

יש הופעות לילדי הדרום.. עם כוכבי הפסטיגל ועוד כל מיני מי מקליט לנו?

../images/Emo2.gif הייתי מחוץ לרשת כל היום , אחרת הייתי

מתנדב בשימחה . אולי יגיע לאתר של ערוץ הילדים לא ?

karoleking

New member
ראיתי...היה מאוד יפה ומרגש

שלומי שר את "תנו לגדול בשקט" וכל הקהל שהיה מורכב בעיקר מילדים שר את כל השיר איתו יחד... היה מאוד מרגש כי הייתה תחושה שהילדים ממש התכוונו לכל מילה... "תנו לגדול בשקט" זה מוקלט אצלי בבית אבל אין לי דרך להוציא את זה מהממיר. מי שרוצה לראות מוזמן לקפה
אה.. ואיתן, גם פבלו היה שם ושר שיר אחד "חיכיתי לך" החליף גיטרה נראה לי...

מה באמת ? למה נראה לי שאת מנסה אותי ? תזהרי

אני עלול לנצל את ההזמנה לקפה

karoleking

New member
וואי וואי איזה פחד../images/Emo12.gif

מה אני אעשה?
יה סתום... אסור לך לדבר, אתה קיבלת הזמנה אישית ולא ניצלת אותה... הפסד שלך! רק תגיד לי איזה עוגיות להכין ותבוא, עם המשפחה כמובן

עכשיו כשאת מחזיקה וידאו של פבלו ...

יש לי סיבה טובה
אבל באמת שאין לי זמן , אני צריך להגיע למשרדים של תפוז ברמת גן ולא יוצא לי , בסוף עוד יוותרו על הרעיון ...למה שלא תעלי את זה לאן שהוא ? אין לך כרטיס לכידה או כרטיס טלויזיה ?

karoleking

New member
יותר פשוט ללכת לקנות DVD מקליט../images/Emo3.gif

אבל התלהבת...כולה פבלו שר עם איזה מנחה מערוץ הילדים (אני גרועה בלזכור שמות) ואומר לילדים שחבל שיש לו בית קטן כי אחרת הוא היה מארח את כולם אצלו וזהו.
לא משהו מיוחד...

orianush

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

orianush

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

orianush

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

orianush

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

למעלה