מחר בתוכנית "לא עוצרים בירוק"...

CowLover

New member
מחר בתוכנית "לא עוצרים בירוק"...../images/Emo41.gif

כמובן כמו כל שבוע יהיו: חדשות בנושאי בעלי חיים והסביבה, שירים, הערות מהצ´אט, וראיונות: פינת התזונה עם דינה כהן - מתוקים! (סוכר, דבש, סילאן וכמובן מתכונים) ראיון עם המנהל החדש של העמותה "החופש לחיות" - ארז צור. ראיון עם ריקי מאנונימוס על הפרויקט החדש - האפשרות של תלמידים לעשות מחוייבות אישית באנונימוס. ראיון עם שיר - כותבת המגזין "אין חיה כזאת" באתר "ערוץ 6" על הטור שלה ועל השבוע האחרון בו היא כתבה כתבה על פיטום אווזים. וראיון השבוע: ראיון עם ד"ר אלי פישר (האיש מאחורי חברת ד"ר פישר)- על מוצרי החברה, אידיאולוגית החברה על ניסויים בבעלי חיים ועל ניסויים בקוסמטיקה בכלליות! ועוד הרבה הפתעות.... אז כל שבת, 16:00-18:00 באתר www.wfm.co.il התוכנית "לא עוצרים בירוק" - התוכנית המובילה (והיחידה) לנושאי בעלי חיים! לתגובות, הצעות, רעיונות, ד"שים, מחמאות, פרחים, מספרי חשבון בנק ומה שלא תרצו אפשר לפנות ל- [email protected]

Neta558

New member
סליחה, שמעתי נכון? דבש?

כלומר, ידברו על כמה שזה לא טבעוני, על הפגיעה בדבורים, על חשיבות החרמת הדבש ויפסלו את המנהג הבאברי של תפוח בדבש בראש השנה?
נטע (המאבק רק החל)

CowLover

New member
כן נטע....

אל דאגה, גם אני לא אוכלת דבש..... אנחנו נדבר על ההשוואה בין דבש לסילאן וכמה יותר טוב לאכול סילאן....

Neta558

New member
ידעתי!

לא פיקפקתי בזאת אפילו לרגע!
נטע (ארץ זבת חלב סויה וסילאן!)

Neta558

New member
תוכנית מעולה!

אני מקשיבה לה עכשיו.. עוד מחכה לסילאן
אבל באמת מענין, והשיתוף של אנשים דרך הצאט הוא מוצלח למדי. כל הכבוד לכם!
נטע (סוגריים)

CowLover

New member
תודה תודה....

ותגידו..... מי באמת מקשיב פה לתוכנית הזאת? ודרך אגב.... אם יש לכם הערות או הצעות (אבסורדיות ככל שיהיו - אלון אני מוכנה לשמוע הצעות על טיבם של קונדומים טבעוניים אם זה מה שנדרש כדי שמישהו ישלח לי אימיילים....) אתם יכולים לשלוח ל- [email protected]

haleth

New member
אני לא, אבל..

אבל: אני רוצה את המתכונים של דינה כהן האלוהית! מאז העצרת האחרונה, בה טעמתי מפתיתי הסויה הנשגבים שלה, אני סוגדת לאישה הזו. אז אפשר לעזור לנטולי גישה לתוכנית? פלייייזזזזזזזזזז???

CowLover

New member
את זה עוד לא עשינו בתוכנית....

אבל נפרסם את המתכון הזה באתר שלנו (שנמצא בבניה כרגע....) יכול להיות שגם נעשה פעם פינת תזונה על העניין הזה של חיקויי בשר....

haleth

New member
אחלה, רק תביאי לינק לאתרכם

ועד אז, תפרסמי כאן, טוב?

CowLover

New member
אם רק הייתי יודעת איך עושים את זה..

אני אשאל את דינה בהזדמנות....

למעלה