מחר בתכנית אהוד ברק, דודו טסה ואסתי ממו
T TetiBETTY New member 3/1/05 #2 ../images/Emo104.gifמאיפה המידע סתם ככה../images/Emo35.gif ו- על השם האדום
T TetiBETTY New member 3/1/05 #7 ../images/Emo104.gifאוהוווו.........כבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מישהו רשמי מהתוכנית כאן אצלנו... מתרגשת ברוכה הבאה
../images/Emo104.gifאוהוווו.........כבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מישהו רשמי מהתוכנית כאן אצלנו... מתרגשת ברוכה הבאה
S S c a r l e t t New member 3/1/05 #11 איזה יופי../images/Emo45.gif אולי אפשר לארגן גם איזה מפגשון עם יאיר כאן בפורום...??
T TetiBETTY New member 3/1/05 #3 ../images/Emo104.gifומי זו אסתי ממו../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif
T TetiBETTY New member 3/1/05 #5 ../images/Emo104.gifשמות אדומים זה רק שמות שקשורים להפקה(אם הפורום עוסק בתוכניות וכאלה) או משתמש פעיל במיוחד..המנהל מחליט.
../images/Emo104.gifשמות אדומים זה רק שמות שקשורים להפקה(אם הפורום עוסק בתוכניות וכאלה) או משתמש פעיל במיוחד..המנהל מחליט.
T TetiBETTY New member 3/1/05 #8 ../images/Emo104.gifמה אמרתי לך מילי../images/Emo35.gif שמות אדומים זה רק שמות שקשורים להפקה(אם הפורום עוסק בתוכניות וכאלה): ~מנהלת אתר האינטרנט של רשת, לרשותכם - ורד פלגי~
../images/Emo104.gifמה אמרתי לך מילי../images/Emo35.gif שמות אדומים זה רק שמות שקשורים להפקה(אם הפורום עוסק בתוכניות וכאלה): ~מנהלת אתר האינטרנט של רשת, לרשותכם - ורד פלגי~
מ מילי17 New member 3/1/05 #10 מנהלת או לא../images/Emo3.gif אני רוצה להיות באדום. אני יודעת יותר ממנה על יאיר... את לא חושבת שמגיע לי?
מנהלת או לא../images/Emo3.gif אני רוצה להיות באדום. אני יודעת יותר ממנה על יאיר... את לא חושבת שמגיע לי?
T TetiBETTY New member 4/1/05 #13 ../images/Emo104.gifבטח../images/Emo70.gif בטח מגיע לך הידע הזה הוא בתור מנהלת לשעבר ב אנשים
מ מילי17 New member 4/1/05 #15 ייאי../images/Emo99.gif../images/Emo51.gif מנהלת? וואלה? כבוד... הפורום הוא לטופ שבטופ הא....
T TetiBETTY New member 4/1/05 #17 ../images/Emo104.gifמיליייייייי אני מתרגשת רק בצהריים אמרתי לך שאני מנהלת לשעבר, והנה אני מנהלת בהווה של פורום טלנובלה בע"מ(1000), הטלנובלה החדשה מבית היוצרים של HOT3
../images/Emo104.gifמיליייייייי אני מתרגשת רק בצהריים אמרתי לך שאני מנהלת לשעבר, והנה אני מנהלת בהווה של פורום טלנובלה בע"מ(1000), הטלנובלה החדשה מבית היוצרים של HOT3
מ מילי17 New member 4/1/05 #18 ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifמזל טובבבב../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif איזה יופי!!! את רואה איזה כיף זה לדבר איתי... ממש ברכה! בהצלחה... אני אקפוץ לבקר. ואיזה כיף פורום 1000. זה יושב יפה. בהצלחה. ושזה לא יבוא על חשבון פורום כושי, כן?
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifמזל טובבבב../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif איזה יופי!!! את רואה איזה כיף זה לדבר איתי... ממש ברכה! בהצלחה... אני אקפוץ לבקר. ואיזה כיף פורום 1000. זה יושב יפה. בהצלחה. ושזה לא יבוא על חשבון פורום כושי, כן?
T TetiBETTY New member 5/1/05 #19 ../images/Emo104.gifתודההה../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif וברור שזה לא יבוא על חשבון אף אחד
T TetiBETTY New member 3/1/05 #9 ../images/Emo104.gifסופסוף אני לא אצטרך לשגע את המתאם קהל מי יהיה ^_^
A AyalaN New member 4/1/05 #16 בתור מנהלת האתר אפשר לשאול משהו? האם יש אפשרות כלשהי לראות כמה קטעים של עדי אשכנזי שהיו בתוכנית וכאמור הורדתם הכל מהאתר..
בתור מנהלת האתר אפשר לשאול משהו? האם יש אפשרות כלשהי לראות כמה קטעים של עדי אשכנזי שהיו בתוכנית וכאמור הורדתם הכל מהאתר..