מחר ב"ה יש למאיוששששש יום הולדת

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאכן..מאיוששששששש!!!

המון המון המון המון המוןןןןןןן מזלל טובב ואיחולים לבביים! 16 יואו אחללה של גיל :) שיהיה לך המווון בהצלחה בחיים..בהמשך..בלימודים!! עד 120.. אוהבבבבבבבבתת המוןןןןן! -יעל-

bu1li

New member
מזל טוב מאיוששש../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת שמח ושתצליחי בכל מה שתעשי.. אוהבת אותך ה-מ-ו-ן!!!!! ד"א 16 נשמע אחלה גיל:p

|חיב../images/Emo65.gifמאיה!! המון המון מזל טוב!

הרבה בריאות ואושר! יום הולדת שמח! עד 120! הרבה הצלחה!

מאיה..!!

חמודה.. שיהיה לך המון מזל טוב עד 120!!! מקווה שנהנת הכי הכי שיש...!!
הרבה הצלחה בכל...!! שמחתי להכיר ולפגוש אותך..
מזל טוב
אוהבת..
אגב, סורי שלא יצא לנו כ"כ לדבר במפגש.. (זה בגלל מה ששאלת אותי באייסי..) ושוב תודה על ההתעניינות..

מזל טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב מאיוש המתוקה !! את אחת מהותיקות והקבועות בפורום, ותמיד עוזרת כשצריך. תמשיכי להיות כזאת ילדה מדהימה ומתוקה. מקווה שאת חוגגת היום ונהנת כמו שצריך ביומולדת שלך, אנחנו כאן אוהבים ומחבקים...שולחים המון אהבה! :) אז שיהיה בהצלחה בלימודים, באהבה ובכל מה שתרצי לעסוק ולעשות במיוחד בשנה הזאת... מזל טוב! :)

1מאיוש

New member
ואני יוצאת מחר לחגוג..

אני יוצאת עם חברות לעיר.. [= תודה על הדאגה [= היום אני בחתונה! נכנסתי רק להגיב! אני אוהבת אותכם! תודה!

כוכבה 27

New member
מזל טובבבבבבבב ../images/Emo65.gif

אני מאחלת לך המון מזל טוב בריאות,אושר,ואהבה. שכל משאלות ליבך יתגשמו את בן אדם מקסים תשארי כזאת מכוכבה

sarit lang

New member
מזל טווווווווווב

מאיה הכרתי אותך רק במפגש ואת נראית לי בחורה מדהימה... אני אמחלת לך את כל הטוב שבעולם...! ואת כל מה שאת מבקשת לעצמיך....! המון מזל טוב נשיקות

מזל טוב מאמי :]]

מצטערת שזה קצת באיחור .. אבל אני מאחלת לך המון המון המון מזל טוב מכל הלב.. שתצליחי בכל מה שתעשי ... אמנם הכרתי אותך רק עכשיו במפגש ואת נראית לי ילדה מדהימה.. אז בקיצור שתיהיה לך אחלה יומולדת... מספירו'ש..!!

ניר86

New member
מאמי ..קצת באיחור...אבל..

בכל זאת אני כאן כדי לאחל מזל טוב ענקי ...פשוט כל היום לא הייתי בבית ...עבודההה כל הזמן... אז שתהיי מאושרת מותק ,שכל חלומותייך יתגשמו, שתגשמי את עצמך,שתעשי חיים ותהני ותמיד תחייכי ! אז מותק המון המון מזל טוב ..ותמשיכי להיכנס לפה ולהשקיע פה זמן איכות כמו שאת תמיד עושה.. אוהבים אותךךךך...:)

moranush86

New member
מאיה מזל טוב!!!

גם אני כל היום לא הייתי בבית ועכשיו חזרתי מהעבודה אז... המון מזל טוב, יומולדת שמח המון אושר בריאות והכי חשוב - אהבה....

מזל טוב נשמה

מצטערת שלא הייתי פה הרבה זמן... מאיה יפיופה מזל טוב נשמתי
אוהבת אותך 3>

orianush

New member
מאיה מזל טובב../images/Emo65.gif

שתהיה לך יומולדת שמחח שכל חלומותייך יתגשמו :)

למעלה