מחר ב"שבת ישראלית"- הרבה קליפים ישנים

hilagilady

New member
מחר ב"שבת ישראלית"- הרבה קליפים ישנים../images/Emo70.gif

"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
אני מזכירה לכם שבעקבות לוח השידורים החדש, התוכנית שלי עברה ל- 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים
שעה ראשונה 08:00-09:00
אריק איינשטיין- זה לא בדיוק געגוע יהודה פוליקר- זה הילד שבך שלמה ארצי- נוף ילדות דוד ד'אור- אני עף שרון חזיז- מלך הכביש אתניקס- לא לבד קלינשטיין והמועצה- אהביני יהודית רביץ- באה מאהבה (שבת יהודית רביץ משעה 15:00) יהודית רביץ- רחבת הריקודים (שבת יהודית רביץ משעה 15:00) אבי טולדנו- תרקדי את הלילה הדורבנים- יצאנו לרקוד מומי לוי וגלי עטרי- שמש אדומה מומי לוי וסאבלימינל- שטח ההפקר
שעה שניה 09:00-10:00
יוני רכטר עם מזי כהן- עוגן הרם גידי גוב- נאחז באויר דניאל סלומון- הייתכן מירי מסיקה- לשם דיקלה- בונבונירות עמיר בניון- הכל עד לכאן שרית חדד- זה ששומר עליי שלומי שבת- מי אוהב אותך יותר ממני איציק שמלי- כמה חסר משה פרץ- זה הזמן רון שובל- חלק מגופי זהבה בן- חלק ממך
שעה שלישית 10:00- 11:00
כנסיית השכל- ידיים למעלה טל שגב- יום אחרון הראל סקעת- ואת אפרת גוש- לראות את האור איה כורם- קליפה שירה גבריאלוב- הבוקר יאיר דין דין אביב- מוכרת לי מפעם הפרויקט של עידן רייכל- ממעמקים שלומי שבן- מוכן לאהבה רן דנקר- את מביאה הכל רן דנקר ועילי בוטנר- שווים (קליפ השבוע) נינט טייב- כשאתה כאן אייל גולן עם מתחרי כוכב נולד 4- אם יש גן עדן
שעה רביעית 11:00-12:00
שי גבסו- מישהו גדול דודי לוי- מים אהוד בנאי- טיפ טיפה גידי גוב ואהוד בנאי- הכל בגלל האהבה אריק איינשטיין- שכשנבוא ליאור נרקיס- חתול רחוב בום פם- חתול וחתולה יזהר אשדות ושלומי סרנגה- נערה מהצפון יזהר אשדות- צילו של יום קיץ יזהר אשדות- עם כלות הסופה רונה קינן- נס ג'ירפות- גג צפייה והאזנה מהנות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי

hilagilady

New member
../images/Emo160.gif"טיסת לילה"- הלילה הכי הזוי הטלויזיה

ברוכים הבאים לתוכנית הכי הזויה בטלוויזיה
אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מ- 00:30 ועד 06:00 בבוקר. "טיסת לילה"- מוסיקה מפתיעה ומגוונת- כאן תמצאו קליפים נשכחים, נדירים ויפים לצד קליפים מוטרפים, משוגעים והזויים. כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה וחצי ראשונה 00:30-02:00
גידי גוב ורונה קינן- הריקוד המוזר של הלב רונה קינן- נס ביקיני- נסיך החושך סיון שביט- כרטיס טיסה שרון קרלן- טסה גבוה שרון מולדאבי- כנפיים שרון מולדאבי- איתך מוניקה סקס- מספיק בן אדם יהלי סובול - לא יכול בלי זה מאיר בנאי- לא יכול להוריד ממך את העיניים מאיר אריאל- הכנסי כבר לאוטו וניסע אהוד בנאי- לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ חמי רודנר- לילה בלי טיפה של דלק איפה הילד- הביאו את הסתיו דנה ברגר- מקום בשמש בלאגן- שקט
שעה שניה 02:00-03:00
שונרא- לבן על לבן דן תורן ומאור כהן- אימפריות נופלות לאט מאור כהן- אפור איגי וקסמן- צופה בך אסף אמדורסקי- אל תעזבי את תל אביב מיקי שביב- מלך הזמנים הקטנים מיקה קרני- רחמים שרון ליפשיץ- קשה בלעדיך שלומי שבן- מוכן לאהבה יצחק קלפטר - צליל מכוון רן דנקר ועילי בוטנר- שווים (קליפ השבוע) אביב גפן- שנינו שווים אלג'יר- דם על הים
שעה שלישית 03:00-04:00
ערן צור- תכלית בתחתית כרמלה גרוס ואגנר- פרפרי תעתוע בתי- פרפרים ארי גורלי- אני חי אפרת גוש- פעם בחיים עמיר לב- כחול וירוק שלום מור ועמיר לב- זוהר מוכר אהוד בנאי- ילדי הלילה רונה קינן- עיניים זרות מים שקטים- אהובתי המתה הבילויים- באב אלוואד 38/א' יפה ירקוני- כשהיינו ילדים אלון אולארצ'יק- ילדה יהודה אליאס- ילד השדה
שעה רביעית 04:00-05:00
יהודית רביץ- ברנדי וז'יטן איזבו- COOK ME ג'ירפות- קשה לי יאיר קז- SET THEM FREE PAPA PROJECT- מוזמביק כשניקו תתחיל לדבר- מכור אליה אייל קופמן- אדום איגי וקסמן- אדום זיו רובינשטיין- כחול זיו רובינשטיין ודפנה ארמוני- רק אוהב התינוקות- קחי אותי הלילה נינט טייב- קח אותי אביב גפן- עכשיו מעונן ג'וני שועלי- עכשיו
שעה חמישית 05:00-06:00
רעש- לעתים לחש- תותים בחום אוליב- כמוך כמוני רוך- אל האהבה נורית גלרון- גאון אילן וירצברג עם טל וייס- רוח חמה דני בסן- הרוחות הרעות רמי קלינשטיין- רוחות מלחמה ירמי קפלן- אני אשתנה ג'נגו- לב מאיר בנאי- לב סדוק ארקדי דוכין- מלנכולי ארקדי דוכין ולימור עמר- פרדי על הבוקר צפייה והאזנה נעימות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי

L e e e e e

New member
../images/Emo9.gif פנינים!

הממ...טוחנים את דנקר גם ב-3 בלילה? אגב, יש סיכוי לראות את החדש של רוטמן מתישהו?

hilagilady

New member
תודה ../images/Emo13.gif

רוטמן, כנראה שבשבוע הבא (אני מאד מקווה...)

יש סיכוי

אני יודע שאולי אני נשמע חצוף, אבל יש סיכוי שתכניסי את "הזמן שלך" של היהודים לשבוע הבא?

hilagilady

New member
ראשית...

זאת בכלל לא חוצפה לנסות לבקש
בשמחה אערוך את "הזמן שלך" של "היהודים" לתוכנית "טיסת לילה" (מאד אשתדל שזה יהיה לשבוע הבא). שלך, הילה

למעלה