hilagilady
New member
מחר ב"שבת ישראלית"- הרבה קליפים ישנים../images/Emo70.gif
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
אני מזכירה לכם שבעקבות לוח השידורים החדש, התוכנית שלי עברה ל- 08:00 בבוקר עד 12:00 בצהריים
שעה ראשונה 08:00-09:00 אריק איינשטיין- זה לא בדיוק געגוע יהודה פוליקר- זה הילד שבך שלמה ארצי- נוף ילדות דוד ד'אור- אני עף שרון חזיז- מלך הכביש אתניקס- לא לבד קלינשטיין והמועצה- אהביני יהודית רביץ- באה מאהבה (שבת יהודית רביץ משעה 15:00) יהודית רביץ- רחבת הריקודים (שבת יהודית רביץ משעה 15:00) אבי טולדנו- תרקדי את הלילה הדורבנים- יצאנו לרקוד מומי לוי וגלי עטרי- שמש אדומה מומי לוי וסאבלימינל- שטח ההפקר
שעה שניה 09:00-10:00 יוני רכטר עם מזי כהן- עוגן הרם גידי גוב- נאחז באויר דניאל סלומון- הייתכן מירי מסיקה- לשם דיקלה- בונבונירות עמיר בניון- הכל עד לכאן שרית חדד- זה ששומר עליי שלומי שבת- מי אוהב אותך יותר ממני איציק שמלי- כמה חסר משה פרץ- זה הזמן רון שובל- חלק מגופי זהבה בן- חלק ממך
שעה שלישית 10:00- 11:00 כנסיית השכל- ידיים למעלה טל שגב- יום אחרון הראל סקעת- ואת אפרת גוש- לראות את האור איה כורם- קליפה שירה גבריאלוב- הבוקר יאיר דין דין אביב- מוכרת לי מפעם הפרויקט של עידן רייכל- ממעמקים שלומי שבן- מוכן לאהבה רן דנקר- את מביאה הכל רן דנקר ועילי בוטנר- שווים (קליפ השבוע) נינט טייב- כשאתה כאן אייל גולן עם מתחרי כוכב נולד 4- אם יש גן עדן
שעה רביעית 11:00-12:00 שי גבסו- מישהו גדול דודי לוי- מים אהוד בנאי- טיפ טיפה גידי גוב ואהוד בנאי- הכל בגלל האהבה אריק איינשטיין- שכשנבוא ליאור נרקיס- חתול רחוב בום פם- חתול וחתולה יזהר אשדות ושלומי סרנגה- נערה מהצפון יזהר אשדות- צילו של יום קיץ יזהר אשדות- עם כלות הסופה רונה קינן- נס ג'ירפות- גג צפייה והאזנה מהנות, שלכם, העורכת, הילה גלעדי
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)