hilagilady
New member
מחר ב"שבת ישראלית"- ערוץ מוסיקה 24../images/Emo124.gif
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
התוכני "שבת ישראלית בעריכתי משודרת בין שבת מ-10:00 בווקר עד 14:00 רק בערוץ מוסיקה 24.
שעה ראשונה- 10:00-11:00 מומי לוי וסאבלימינל- שטח ההפקר יוני רכטר- עוגן הרם כוורת- יו יה יהודית רביץ- עכשיו הכל בסדר מתי כספי- הייתי אומרת ריקי גל- הנה פתחתי חלון איריס ועופר פורטוגלי- מערבה מכאן הדג נחש- קמתי מזי כהן- מתמלאת אהבה תיסלם- יש לך אותי שי גבסו- סימנים של שקיעה שרית חדד- עליך ועלי גבריאל באטלר- אמונים
שעה שניה 11:00-12:00 איילה אינגדשט- ממהרת אחינועם ניני- החיים יפים דיויד ברוזה- סיגליות שלומי שבת עם לאה שבת- חלום צועני יוסי אזולאי- דה ז'ה וו שלום חנוך- אזניים לטלפון אריק איינשטיין- אוהב להיות בבית אריק איינשטיין ושלום חנוך- קח לך אישה טל אורנן- סוס עץ ג'וזי כץ- אני סולחת חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה רוקפור- מכונת הזמן (המאה ה-21)
שעה שלישית 12:00-13:00 משינה- רומנטיקה עתידנית רמי פורטיס ושלומי ברכה- משאית פיננסית פורטיסחרוף- חדשות מהירח ברי סחרוף- חלליות אהוד בנאי- מהרי נא גידי גוב ואהוד בנאי- הכל בגלל האהבה כנסיית השכל- תנו לי לשתות אמיר חיים ענבל חיים וראג'ה מושטק- בוליווד אקספרס טיפקס- תן לי חתימה טיפקס עם מירי מסיקה- כלוב של זהב מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה אריק ברמן- תשמח נינט טייב- יחפה
שעה רביעית 13:00-14:00 רמי קלינשטיין- ביום של הפצצה יהודית רביץ- בך לא נוגע רפאל מרילא- עד סוף הקיץ דניאל סלומון ורינת בר- סוף הקיץ דנה עדיני- הסודות כוכבי הסרט "הלהקה"- אילו ציפורים אביב גפן- עם הזמן משה פרץ- זה הזמן יהודה מסס- לא רוצה להאמין אבי בניון- יהודה מוקי- תספור את החבר'ה רוי אדרי- כבד לי אבי עברי- שיר שמח האזנה וצפיה מהנות
שלכם, העורכת, הילה גלעדי
"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)