מחר ב"שבת ישראלית"- ערוץ מוסיקה 24

hilagilady

New member
מחר ב"שבת ישראלית"- ערוץ מוסיקה 24../images/Emo124.gif

"שבת ישראלית"- להיטים מכל הזמנים (כמעט...) בכל המקצבים (כמעט...)
התוכני "שבת ישראלית בעריכתי משודרת בין שבת מ-10:00 בווקר עד 14:00 רק בערוץ מוסיקה 24.
שעה ראשונה- 10:00-11:00 מומי לוי וסאבלימינל- שטח ההפקר יוני רכטר- עוגן הרם כוורת- יו יה יהודית רביץ- עכשיו הכל בסדר מתי כספי- הייתי אומרת ריקי גל- הנה פתחתי חלון איריס ועופר פורטוגלי- מערבה מכאן הדג נחש- קמתי מזי כהן- מתמלאת אהבה תיסלם- יש לך אותי שי גבסו- סימנים של שקיעה שרית חדד- עליך ועלי גבריאל באטלר- אמונים
שעה שניה 11:00-12:00
איילה אינגדשט- ממהרת אחינועם ניני- החיים יפים דיויד ברוזה- סיגליות שלומי שבת עם לאה שבת- חלום צועני יוסי אזולאי- דה ז'ה וו שלום חנוך- אזניים לטלפון אריק איינשטיין- אוהב להיות בבית אריק איינשטיין ושלום חנוך- קח לך אישה טל אורנן- סוס עץ ג'וזי כץ- אני סולחת חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה רוקפור- מכונת הזמן (המאה ה-21)
שעה שלישית 12:00-13:00 משינה- רומנטיקה עתידנית רמי פורטיס ושלומי ברכה- משאית פיננסית פורטיסחרוף- חדשות מהירח ברי סחרוף- חלליות אהוד בנאי- מהרי נא גידי גוב ואהוד בנאי- הכל בגלל האהבה כנסיית השכל- תנו לי לשתות אמיר חיים ענבל חיים וראג'ה מושטק- בוליווד אקספרס טיפקס- תן לי חתימה טיפקס עם מירי מסיקה- כלוב של זהב מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה אריק ברמן- תשמח נינט טייב- יחפה
שעה רביעית 13:00-14:00 רמי קלינשטיין- ביום של הפצצה יהודית רביץ- בך לא נוגע רפאל מרילא- עד סוף הקיץ דניאל סלומון ורינת בר- סוף הקיץ דנה עדיני- הסודות כוכבי הסרט "הלהקה"- אילו ציפורים אביב גפן- עם הזמן משה פרץ- זה הזמן יהודה מסס- לא רוצה להאמין אבי בניון- יהודה מוקי- תספור את החבר'ה רוי אדרי- כבד לי אבי עברי- שיר שמח האזנה וצפיה מהנות
שלכם, העורכת, הילה גלעדי

hilagilady

New member
../images/Emo160.gif"טיסת לילה" - פותחים הלילה הראשון בשבוע

ברוכים הבאים לעריכה של התוכנית הכי הזוייה הטלויזיה
אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה הראשון בשבוע מחצות ועד 06:00. "טיסת לילה"- כאן תמצאו את הקליפים הכי נשכחים, נדירים, מוטרפים, משוגעים, מזעזעים...הזויים (כבר אמרתי
) כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה ראשונה- 00:00-01:00
איפה הילד- גלגל את החלום חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה אתניקס עם חמי רודנר- שיר ישן אתניקס- לחיות בניו זילנד אריאל הורוביץ- תמיד תאמין אבי גרייניק- כלום יוני רכטר עם מזי כהן- עוגן הרם מזי כהן- מתמלאת אהבה האנשים- ג'אלו תקרא לי סוהרא- ד"ר פאוסטוס הדס דגול- בגדד אהוד בנאי- ממשיך לנסוע דודי לוי- אומץ
שעה שניה- 01:00-02:00 אסף אמדורסקי- ביחד מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה יהושע- צ'ארלי אביתר בנאי- את שקט אפרת בן צור- כל יום אפרת גוש- דיאטה רונה קינן- מי מפחד מהזריחה יזהר אשדות- עם כלות הסופה דני בסן- הרוחות הרעות קלינשטיין והמועצה- חוץ ממך כלום תמיר חיטמן- עוד פעם מוניקה סקס- עוד פעם פיטר רוט- לוקס
שעה שלישית 02:00-03:00 מלכת הפלקט- מיליון פעם הגבעות- בתוך מראה כנסיית השכל- אנחנו לדרכים רוקפור- GOES AROUND המכשפות- DINGO רם אוריון- קר נושאי המגבעת- לייב אין בית שמש ג'ינג'יות- ג'ינג'יות ביקיני- נסיך החושך קרני פוסטל- הלא ידענו חן קליין- בכל החדרים נעליים- רע משינה- בנות הים
שעה שביעית 03:00-04:00 ג'ירפות- מהר מידי אריק ברמן- תשמח רונן שטיינבאום- 123 PERFECT CURE- MY SECOND SURPRISE MOSAIC PROJECT - RHYTHM BY RHYTHM בלקפילד- HELLO אביב גפן- אור הירח נימרוד והבודדים- בורח FADING STAR- SQUID ALLRIGHT- AmiramINC עופר אקרלינג- לא אתן לך ללכת ירונה כספי- תל אביב בלילה גוונים כהים- עוד פעם שגעון
שעה חמישית 04:00-05:00 כרמלה גרוס ואגנר- כרמלה גרוס וואגנר ערן צור- עולה איגי וקסמן- משחקת עם בובות שייגעצ- המילים הכי יפות טיפקס- PUSH THE BUTTON רוי אדרי- כבד לי הדג נחש- איזה כיף שאנן סטריט עם דנה עדיני- SHARE THE CITY סאבלימינל- לא יכול לישון כנסיית השכל- תנו לי לשתות יוני רועה- המעגל שבור דודו טסה- דבר פתוח קרן אבראשי- העצב שלה
שעה שישית 05:00-06:00
נימרוד לב- ימים טובים נימרוד לב ואורלי פרל- זה כל הקסם דידי ארז עם סיון שביט- כל מבט סיון שביט- ללב שלי אין בית השמחות- אדם צריך בית חדוה עמרני- השיר הנכון אבי עברי- שיר שמח נעם רותם- עזרה בדרך קרח 9- סרטים קוסקים- רקדתי במיטה פורטרט- ואתם רוקדים (בהופעה) מתי כספי- ימי בצורת (בהופעה) מוש בן ארי- ממריאים האזנה וצפיה מהנות העורכת, הילה גלעדי

123567

New member
אמממ הפלייליסט לא נכון, יש עכשיו בכלל רוקפור

מקודם היה מאור כהן, ולא כתוב את זה..

Funky Giraffe

New member
מה?!?!! יש קליפ לעוגן הרם<#!@<?$@!

לא מאמין!!! חייב לראות!!! חוץ מזה קליפים אדירים כמעט אחד אחד, הילה אני אשמח אם תגידי לי איזה קליפים יש לרכטר - כי לפי מה שכתוב בארכיון אין ליוני שום קליפ (!)

hilagilady

New member
היי פאנקי

תודה רבה על המחמאות. הקליפ של יוני רכטר חדש והגיע רק השבוע.

Funky Giraffe

New member
הייתי ספקן אבל בסוף שכנעתי את עצמי ש86'...

בקטנה ותעני למסרררררררררררר P:

hilagilady

New member
בלינצ'ס לערב חג שבועות- שלישי 15:00-19:00

קליפים רגועים באוירת חג שבועות בעריכתי... ערב חג שבועות- שלישי הקרוב 15:00-19:00
שעה ראשונה 15:00-16:00 סופי צדקה- באראשת הפרויקט של עידן רייכל- ממעמקים בית הבובות- סיגפו מזי כהן- מתמלאת אהבה אריאל הורוביץ- תמיד תאמין יהודה סעדו- שדות של אירוסים יהודה אליאס- ילד השדה מאיר אריאל- זרעי קיץ אהוד אריאל- מודה אני אביהו מדינה- אל תשליכני חיים משה- כל נדרי עפרה חזה- אם ננעלו בועז שרעבי- לתת
שעה שניה 16:00-17:00 עוזי חיטמן- הארץ הזאת בר כהן- אמא אדמה רמי קלינשטיין- תפוחים ותמרים זהבית פסי ומאיה רוטמן כמו צמח בר רונית שחר- נורית אבי בניון- קצרה וארוכה יהודה מסס- לא רוצה להאמין מוש בן ארי- דרך דין דין אביב עם יעל נעים- משמעויות אתי אנקרי- אהבה גדולה אתי אנקרי ודוד ד'אור- לוליטה דוד ד'אור ושלמה בר- שיר אהובת הספן ריטה- אני חיה לי מיום ליום (בהופעה) דודו טסה- השנה 2006
שעה שלישית 17:00-18:00 דודו טסה ורונית אלקבץ- פוג אל נאחל מירי מסיקה- ברכת המלך בשורות טובות- אגדת ארץ אהבת הארץ (רואי ואסנת לוי)- כל הנחלים גלעד- תקוה שי גבסו- ארים ראשי עובדיה חממה- עולם יפה יונתן רזאל- סך הכל אביתר בנאי- יש לי סיכוי נינט טייב- יחפה בעז שרעבי- אם את עדיין אוהבת אותי גלעד שגב- הבזק ג'וזי כץ - אני סולחת
שעה רביעית 18:00-19:00
אריק איינשטיין- פסק זמן שם טוב לוי - באה המוסיקה ארקדי דוכין- בגללך שלומי שבת- מי אוהב אותך יותר ממני (שבת) פיני חדד- שני סיפורי אהבה קטנים שימי תבורי- עוד סיפור אחד של אהבה (בהופעה) רון שובל - חלק מגופי זהבה בן- חלק ממך מאיה רוטמן- אהבה אסורה כנסיית השכל- טיפת מזל נקמת הטרקטור- משחק של דמעות טל גורדון- עורבים
חג שמייח.. העורכת, הילה גלעדי

למעלה