מחר ב-12 בצהריים יש ב-MTV מצעד

BtHeS 94

New member
מחר ב-12 בצהריים יש ב-MTV מצעד

של 50 שירי הרוק שמארס הכי אוהבים :p זה חייב להיות מעניין ^^

maya254

New member
עוד שותפה לאסון! חחחחח

רגע את בי"א או בי"ב? אני בי"ב אוף זה כל כך אסון שלא נפטרתי מהבגרות הזו שנה שעברה כמו כל בתי הספר בערך חחח רק שלי החליט לעשות אותה בי"ב... אוווח \= שיהיה לנו בהצלחה! :))

Why So Serious

New member
י"א

חחח העיקר את מסיימת את זה סוף סוף! סיימת גם לשון ביום חמישי או שהיה לך את זה שנה שעברה?

maya254

New member
חחחח

אממ עשיתי לשון בכיתה י' והבעה השנה בחורף אבל אני תוכנית ישנה.. את עושה תוכנית חדשה נכון? שיהיה לנו בהצלחה בהיסטוריה! :)))

XoLilMissLolaoX

New member
אוייי גם לי יש ביום שני היסטוריה...בעעעע

לא יכולה ללמוד לזה יותר!! אבל זה הסוף!!!!!

maya254

New member
איך היה לך הבגרות? :))

אצלי המורה הימרה על חצי חומר וכל מה שהיא אמרה הופיע זה היה טוב! חחחח :))

XoLilMissLolaoX

New member
אוייי איזה כיף לכם!!../images/Emo2.gif

הבגרות נראה לי תהיה בסדר למרות שלא למדתי כלום מהפרק הרביעי חחחח המורה שלנו שלח את זה ברגע האחרון ושכחתי ללמוד את זה
מזל שאני יודעת משו על יום כיפור מקווה שזה יספיק....
המורה שלנו אמר תשדלו ללמוד את הכל אבל יש עדיפות לדברים כמו יום העמצאות.... איך הייה לך??
העיקר שסיימנו עם זה!!!!!!

maya254

New member
וואיי ממש! :)

אין יותרר היסטוריה!!!!! היה טוב דווקא! היו שאלות ממש דומות למה שהיה לנו במתכונת :)) חחח לא נורא לפעמים אפשר להמציא היסטוריה :))

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח כן ../images/Emo3.gif

לנו דווקא לא דומה בכלל.... וכן היה לי מזל בדיוק שאלות שלמדתי אליהן כי יותר מחצי חומר לא למדתי לא הספקתי אין היסטוריה ואין לשון כמה חיכיתי לרגע המושלם הזה!!

orLeto

New member
אני במקרה פתחתי היום את הטלוויזיה וראיתי...

ואני רואה את זה עכשיו!!! איזה בחירוווווות!!!

DarkSecretLove

New member
../images/Emo45.gif לא היו להם ראיון כזה כבר המון זמן

הרבה זמן שהם לא עושים צחוקים בראיונות.. כנראה צריך לדבר עם ג'ראד על 'שלונגים' אז הוא נכנס לעניין חח ותומו עוזר במה..מסכן תקעו אותו עם המיקרופון XD

למעלה