אייקון של חייזר מגיע לכל אחד שעזב באמצע
אל תתעמק באופן מיוחד באייקונים שלי. לפעמים אני שמה סתם ערפדים, מומיות וחייזרים בלי קשר לכלום. לדעתי לא מדובר באובר רגישות. הראיון במעריב בהחלט לט הוציא אותו טוב, אבל אני יכולה להבין מניין הדברים שלו באו. בני היה הזמר היחידי שהתנהגו כלפיו במין ריחוק, אפילו במעין חרם, הוא חודש וחצי הרגיש שהוא לבד, הוא אנדרדוג והזמרים לא פירגנו לו בהיכל.
כל הדברים האלה הם נכונים ובאו לידי ביטוי בבחירת המתמודדים ובמשפחותיהם את בני למקום אחרון כזוכה. אתה יודע באיזה תירוץ הם נתנו לו מקום אחרון? בתירוץ שהוא שר תמיד באותו סגנון. נו, באמת, הרי בני אולי הזמר היחידי שהיה בהיכל שהיה באמת מגוון בסגנונות השירה - חסידי, מזרחי, רוק, ארץ ישראל ואת כולם ביצע בשלמות. מאוד מוזר שכולם בחרו אותה בחירה. עוד יותר מוזר שלזמר כמו בני אף אחד מהם לא חשב שמגיע לו לנצח. מדובר פה בקנאה נטו בזמר עם יכולות כמו של בני.
הראיון במעריב יצא אחרי יציאתם מהבית, אלבז בטח התעדכן בכל מיני דברים ובנוסף הוא הרגיש שהוא יכול לדבר בלי מסננים ולהגיד מה שמציק לו. לבני היה קשה עם ההתייפייפויות של כולם ובחר להעמיד אותם במקום ולהציג את הדברים כהוויתן. אני ממש לא חושבת, שזה תרם לו במשו, אבל להבין אני יכולה להבין מאיזה מקום זה בא.
תוסיף לזה שכולם חוץ מאיגי קמו ועזבו באמצע שיר הנצחון וקיבלנו מלא דברים פוגעים. לדעתי, אפילו אם היה מדובר רק בדבר הזה בלבד (הליכה באמצע) - תגובתו אפילו הייתה עדינה בהקשר לאותו נושא. יש לו את הזכות המלאה להיעלב מההתנהגות הזאת.