מבדר..שכחתי שממש פחדתי פעם מהקליפ של קרמה פוליס ולעניין ממש שטחי ודבילי השיניים של תום ב- no surprises ג´יזס........ אבל לא נורא אני עדיין אוהבת אותו תמיד
מין ביקורת על השטחיות שבקליפים של MTV. הדבר הכי חשוב בקליפים האלו זה המראה, עם הקלוז אפים והמבטים המיוסרים, אז תום עשה קליפ כזה שכולו קלוז אפ. (ככה לפחות נדמה לי).
מתקשר לשיר עצמו ושטום רוצה להביא את עצמו נטו מול המצלמה, את האמת ה"עירומה" מה שנקרא... מה שאני בטוח לא אבין לעולם זה את הכוונה ב paranoid android אולי משהו יעזור לנעל טיפשה שכמותי?
10. Idioteque 9. I Might Be Wrong 8. Pyramid Song 7. No Surprises 6. Knives Out 5. Paranoid Android 4. High & Dry (US) 3. Street Spirit 2. Karma Police 1. Creep
הממ.. ב-high & dry, street spirit, fake plastic trees.. כשחושבים על זה.. - רק בקליפים של דה בנדס, לא? כמו מוטיב משותף או משהו. אלא אם כן יש בעוד כאלה ששכחתי..
איזה ילד קטן עם שיער שחור יש שם? אגב, הוא בדיוק שודר ב"עשרת הגדולים" של MTV, קטגוריית קליפי אנימציה (Animated), מקום 6... נו, אחרי שהם שמו את קריפ במקום הראשון, זה הבהיר לי לחלוטין שהדירוג שלהם לא מחובר למציאות. ובכל זאת נחמד לראות רדיוהד בין כל להיטי הדאנס, ולא באיזו נישה דחוקה ונידחת ב- 1 בלילה... יעלי.