מחר ב11:00, אמ.טי.וי

Esmena

New member
מחר ב11:00, אמ.טי.וי

עשרת הגדולים של אלה,רדיוהד...

skin blues

New member
קריפ מקום ראשון

אם טי וי...... בעע אבל ראיתם את הקליפ של אדיוטק? מעניין... וג´אסט בכלל לא נכנס

בוקי ש

New member
כשהיה לפני חודשיפ יום רדיוהד בmtv

והיה את 10 הגדולים שלהם...ג´אסט נכנס...7-8 משהו כזה

בוקי ש

New member
זה לא היה בתוכנית הזאת של שעה 11

זאת היתה שעה של עשרת הקליפים הדולים שלהם, ביום שהוקדש לרדיוהד זב היה בערך שעה שש או שבע בערב

suzzie q

New member
ראיתי את השידור החוזר דווקא היה

מבדר..שכחתי שממש פחדתי פעם מהקליפ של קרמה פוליס:) ולעניין ממש שטחי ודבילי השיניים של תום ב- no surprises ג´יזס........:( אבל לא נורא אני עדיין אוהבת אותו תמיד

cuttooth

New member
נדמה לי שזה העניין בקליפ...

מין ביקורת על השטחיות שבקליפים של MTV. הדבר הכי חשוב בקליפים האלו זה המראה, עם הקלוז אפים והמבטים המיוסרים, אז תום עשה קליפ כזה שכולו קלוז אפ. (ככה לפחות נדמה לי).

suzzie q

New member
דווקא אני חשבתי שזה איכשהו ../images/Emo168.gif

מתקשר לשיר עצמו ושטום רוצה להביא את עצמו נטו מול המצלמה, את האמת ה"עירומה" מה שנקרא... מה שאני בטוח לא אבין לעולם זה את הכוונה ב paranoid android אולי משהו יעזור לנעל טיפשה שכמותי?

Esmena

New member
אולי, בבקשה, אפשר לקבל את הדירוג

של המיצעד ההוא?

Major Thom

New member
למי שהפסיד..

10. Idioteque 9. I Might Be Wrong 8. Pyramid Song 7. No Surprises 6. Knives Out 5. Paranoid Android 4. High & Dry (US) 3. Street Spirit 2. Karma Police 1. Creep​
(אני כמעט בטוחה, לפחות)

שמתם לב?../images/Emo23.gif

שכמעט בכל הקליפים שלהם יש ילד קטן עם שיער שחור?! קצת מוזר, לא?

Major Thom

New member
בעיקר במוקדמים, לא..?

הממ.. ב-high & dry, street spirit, fake plastic trees.. כשחושבים על זה.. - רק בקליפים של דה בנדס, לא? כמו מוטיב משותף או משהו. אלא אם כן יש בעוד כאלה ששכחתי..

Black Star

New member
בפרנואיד אנדרואיד?

איזה ילד קטן עם שיער שחור יש שם? אגב, הוא בדיוק שודר ב"עשרת הגדולים" של MTV, קטגוריית קליפי אנימציה (Animated), מקום 6... נו, אחרי שהם שמו את קריפ במקום הראשון, זה הבהיר לי לחלוטין שהדירוג שלהם לא מחובר למציאות. ובכל זאת נחמד לראות רדיוהד בין כל להיטי הדאנס, ולא באיזו נישה דחוקה ונידחת ב- 1 בלילה... :) יעלי.

בוקי ש

New member
בפרנואיד אנדרויד יש ילד שחום עור

לא ילד עם שיער שחור... והשני עם כובע... זה כנראה מוטיב של דה בנדס!

למעלה