מחר ב19:00 נגמרת ההצבעה לשוגרלנד
A And It Feels Like New member 29/5/11 #4 אני אבחר בשבילה פשוט תכפיל את הרשימה שלי ב-2. דרורה נכון שאת מאשרת?
T the whole shebang New member 30/5/11 #6 הצבעתי כבר אתמול, שקר וכזב מתן../images/Emo11.gif אפילו שיתפתי את חוויותיי בהודעה ממש למטה בתחתית הפורום.
הצבעתי כבר אתמול, שקר וכזב מתן../images/Emo11.gif אפילו שיתפתי את חוויותיי בהודעה ממש למטה בתחתית הפורום.
T the whole shebang New member 30/5/11 #8 טוב, נשמור את זה בינינו../images/Emo11.gif אגב מה שמעתי, כל החברותא שלך בפורום דספרט עזבו?
M my world 88 New member 30/5/11 #9 אני לא מגיב על החיים האישיים של בר רפאלי. אבל את מוזמנת לחזור|מתחנן|
LeAnnDylan Well-known member 31/5/11 #10 ../images/Emo6.gif הפורום שם נהיה ממש פורה. אבל מי לעזאזל אלה כל האנשים החדשים שם הם לא נראים לי מעניינים|הא| חוץ מזה שאני מפחדת לרחרח יותר מידי. עדין יש לי איזה 6 פרקים להשלים :|
../images/Emo6.gif הפורום שם נהיה ממש פורה. אבל מי לעזאזל אלה כל האנשים החדשים שם הם לא נראים לי מעניינים|הא| חוץ מזה שאני מפחדת לרחרח יותר מידי. עדין יש לי איזה 6 פרקים להשלים :|
M my world 88 New member 31/5/11 #11 כבר הפסקתי לעקוב הם אנשים חודשיים שמציפים לחודש ועוזבים ואין לי שמץ מי הם
LeAnnDylan Well-known member 31/5/11 #13 כן אבל יש את זה עם העצם שהוא אדום עכשיו או היה אדום. ועושה רושם שמכירים אותו. הניק שלו מעצבן אותי אז בכלל לא טרחתי לקרוא הודעות שלו
כן אבל יש את זה עם העצם שהוא אדום עכשיו או היה אדום. ועושה רושם שמכירים אותו. הניק שלו מעצבן אותי אז בכלל לא טרחתי לקרוא הודעות שלו
M my world 88 New member 31/5/11 #15 באמא שאין לי מושג אפילו אם מדובר בבחור או לא אין לי מושג מה הקטע שלו בכלל. אין לי מושג לגבי הפורום הזה כבר
באמא שאין לי מושג אפילו אם מדובר בבחור או לא אין לי מושג מה הקטע שלו בכלל. אין לי מושג לגבי הפורום הזה כבר
LeAnnDylan Well-known member 31/5/11 #17 חחחחחח האמת שלא כתבתי בו הרבה זמן כאמור כי לא צפיתי בפרקים בכלל אבל אתמול החלטתי להשלים פרק אחד והוא היה כל כך משעמם ומיגע שהסיכוי שאני ארצה להיכנס אחריו לפורום ולכתוב משהו שאף לאפס. ><
חחחחחח האמת שלא כתבתי בו הרבה זמן כאמור כי לא צפיתי בפרקים בכלל אבל אתמול החלטתי להשלים פרק אחד והוא היה כל כך משעמם ומיגע שהסיכוי שאני ארצה להיכנס אחריו לפורום ולכתוב משהו שאף לאפס. ><
T the whole shebang New member 31/5/11 #12 חחח כן אני רואה שהקהילה (תרתי-משמע) התרחבה שם בגלל זה זה קצת מוזר לחזור לשם עכשיו
LeAnnDylan Well-known member 31/5/11 #14 מה מוזר את צריכה לחוש בבית את זוכרת ששם הכרנו לראשונה צריכיםלהיות לך סנטימנטים למקום!!!1
T the whole shebang New member 31/5/11 #19 בטח שאני זוכרת../images/Emo99.gif אני אפילו זוכרת איך הגבת במסנ' שגילית שאני בת 13
T the whole shebang New member 1/6/11 #24 חחח את באמת זוכרת נכון מעניין אם יש לך את ההיסטוריה של זה במסנ'. אני זוכרת שדפקת לי את הסמיילי הזה- :| של המסנ', ובאמת שלא היה לי מושג איך להגיב.
חחח את באמת זוכרת נכון מעניין אם יש לך את ההיסטוריה של זה במסנ'. אני זוכרת שדפקת לי את הסמיילי הזה- :| של המסנ', ובאמת שלא היה לי מושג איך להגיב.