מחר ב22:55 בערוץ 23

bזוהר

New member
מחר ב22:55 בערוץ 23

דואט ישראלי עם נעם רותם ורונה- ( "תכנית מוסיקלית המפגישה בכל שבוע שני אומנים לשיחה על החיים, על מוסיקה, ומה שבינהם" ) אהההההההההההההההההההה ישששששששששששששששששש זה הולך להיות מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיץ פזי

New member
ענק!

ראיתי פרסומת לתכנית הזאת ובאמת תהיתי מתי רונה תגיע לשם
אני לא אהיה אבל אני אקליט.

DeepThoughts

New member
הו סוף סוף משהו

אבל כשנועם ישיר את מבול אני אכבה את הטלביזיה..

SheIIy

New member
פנטסטי!

אממ... באמת תהיתי מתי תורה של רונה יגיע.

bזוהר

New member
מה זה היה?!אני ממש דומעת

20 הדקות היפות שראיתי בחיי בערך.

SheIIy

New member
לא היה מי-יודע-מה מבחינתי...

נעם רותם (שוב, אם זה אפשרי), רצח את מבול, שני השירים שלו שלא הפילו אותי במיוחד, והשיר המתורגם... לא הצלחתי כ"כ לשמוע כי הפריעו לי. בין לבין, שיחה של שלוש דקות בערך שרובה הוקדשה לשאלות המאוסות שתמיד שואלים את רונה ולאלבום ה'מאוד ריאליסטי' של נעם. יופי.

bזוהר

New member
מה,למה?!

לא הבנתי למה אתם לא אוהבים את איך שנעם רותם שר את מבול.. זה ממש יפה בעיניי והשירים של נעם שהם שרו ביחד לדעתי ממש יפים ועוד שניהם ביחד, ועם הקול של רונה.... הייתי ממש עם פה פעור, הם שילוב כ"כ יפה ובלי קשר-נעם הדהים אותי כאילו בלי קשר לשירים... מה שהוא אמר ואיך שהוא אמר ואפילו המבטים וההבעות שלו.. הוא כזה..מושלם!!! ובעיניי כשנעם שאל את השאלות הרגילות כמו עברית-אנגלית,רק בגלל שזה היה נעם ששאל זה כבר היה מעניין ולא מאוס...אבל זה בסדר זה בטח רק אני אבל זה היה ממש יפה ונכון מה שהוא אמר על האלבום שלו שהוא מאוד ריאליסטי,לא הבנתי למה אתן ציניות:( ולא שמתי לב מה הצחיק אותך (ואת רונה?) ב"חום אנושי"..אני יותר הייתי קרובה ללבכות בשיר הזה!חח לא רוצה להישמע מאוסה כזאת אבלזה היה ממש מרגש,במיוחד מה שנעם אמר אח"כ על רונה וזה ממש נכון!השיר הזה תפור עליה.. אם לא הייתי יודעת לפני כן שזה כולה 20 דקות גם אני הייתי מתאכזבת מהאורך אבל ידעתי מההתחלה שזה כ"כ קצר בגלל זה זה לא אכזב אותי,אז פה אני ממש יכולה להבין אותכן

SheIIy

New member
היו כמה שורות ב'חום אנושי'

שהיו נפלאות כשרונה שרה אותן. אבל פה זה נגמר, מבחינתי. חתיך חתיך, אבל לא מתה על המוזיקה של נעם רותם. -מה שהצחיק אותי, היה הקטע בו הוא ממש נכנס לשיר ולנגינה. רונה אמנם אמרה אח"כ שיצא לו רוקנרול טוב, או משו, אבל היה נראה שהיא ממש מתאפקת לא לצחוק כשהם ניגנו ביחד-

SheIIy

New member
ובכן,

היה ממש קצר. מאכזב. ו.. קלטתם את נעם רותם בשיר 'חום אנושי'? אני חושבת שרונה עצרה את עצמה מלצחוק.

DeepThoughts

New member
גם אני רוצה להגיד שהיה מאכזב

רק מבול מצד רונה ונועם רצח אותו נגרד רונה בטלביזיה ב15 דקות של תהילה רונה מסתתרת לה מאחורי הגיטרה עלאק "זה השיר הכי טוב שכתבתי ושאכתוב" כאילו מה

SheIIy

New member
הקול שלו...

לעזאזל. בדיוק היום חשבתי איך היו מגיבים אם אחד עם קול כמו של נעם רותם היה מגיע לאודישנים של כוכב נולד... בטח היו מראים אותו כאחד מהאודישנים ההזויים.

אבל זה נכון לגבי חלק גדול מאוד מהמוזיקאים

המקוריים (כאלה שיש להם סגנון משלהם, ולא של כוכב נולד).

DeepThoughts

New member
זה כאילו היה מלא פוטנציאל לתוכנית מעניינת

אבל אולי בגלל שהיה מאוד קצר, לא היה כלום בעצם מאכזב ממש

Sheeesh

New member
סה"כ נחמד

למרות שידעתי שזה הולך להיות בערך 20 דקות, היה ממש קצר זה עבר ממש מהר, אבל נו, מה, הייתי בטח אומרת את זה גם על 200 דקות... בכל אופן היה נחמד, לא יותר מדיי מחדש.. כלומר הראיון הנדוש והשאלות הממוצות.. אבל היה חסר לי שם שלא ניגנו עוד איזה שיר אחד קטנטן של רונה, אפילו ה"צמא והרעב"...
נועם רותם חמוד (טוב נו, הוא משלנו..קריות
) אפפעם לא יצא לי לראות ככה סוגשל ראיון איתו. ורונה הצחיקה כשאמרה לו "אבל תספר את זה בקצרה" חח וכשהיא צחקה על איך שהוא ממש נכנס לשיר היה משעשע+...מה שכן עיצבן אותי (לא במובן היותר מדיי שלילי) וסורי מראש על ההתעסקות, זה העודף מייקאפ.. רונה איי לאב יו ג'סט אז יו אר!!! לא יודעת או שהתאורה שם הייתה לא משהו אבל היא הייתה חיוורת לגמריי... אני אסכם שזה היה סוג של פינוק לסיים את היום איתו. מה רע???

bזוהר

New member
חח זה באמת היה מצחיק כשהיא אמרה לו

"תספר את זה בקצרה" אבל יותר היה מצחיק איך שהוא ענה "כן כן אני אספר את זה בקצרה!!!" חח חמוד

למעלה