מחר גיבוש

avipe

New member
מחר גיבוש

מחר בבוקר אני הולך לגיבוש צנחנים\דובדבן.. נקווה שיהיה טוב... אז תאחלו לי בהצלחה ונתראה עוד יומיים..... יאללה בייי

טל עדתו

New member
לאלרגיה!

אלרגיה היקרה, כשתקבלי תשובה בקשר למיונים שעשינו בבקשה תעדכני אותי. נראה לי שהם הולכים למשוך אותנו עוד הרבה זמן... עוד חודש או משהו כזה. מחכה לתשובה, טל.

אלרגיה

New member
אין בעיה אחותי!

ואגב- בהצלחה המון המון במיונים לטיס!!! מחזיקה לך אצבעות!

טל עדתו

New member
אבישי! :cool:

שיהיה המון המון המון בהצלחה!!! אל תשבר, אתה יודע:ף המשפטים הרגילים - זה הכל בראש, ובלה בלה בלה. פשוט תהיה עצמך. דרך אגב - ידיד של עבר לפני שבועיים או שלושה גיבוש דובדבן והתקבל. ושוב, בהצלחה. טל.

avipe

New member
im back...וכולם סוציומטים חארות

לצערי הרב (או שלא) חזרתי כבר בערב הביתה לפני שהגיבוש עצמו החל... במהלך מבחן הברור ``חברי`` הסוציומטים למחלקה דחפו ואני התגלגלתי לי בירידה ועד שהתאפסתי והחלטתי להמשיך לרוץ אז הייתי אחרון וכאמור מי שמגיע אחרון הולך הביתה.. אז שקראו בשמי לאחר הברור לא היה לי כוח להתווכח איתם ופשוט הלכתי בלי להגיד כלום.. בקיצר חרא של אנשים... וגם די התרשמתי לרעה מאיכות המפקדים של צנחנים...סתם חבורת ערסים מגעילים... ובנוסף הרופא רצה להעיף אותי וטען שיש לי 38 חום והייתי צריך לריב כדי שישאירו אותי..אז השילוב של החום והברור גרמו לכך שאני בבית וגם לא כול כך עצוב אלא שמח שאני לא נתקע בצנחנים אך עצוב שהלך הסיכוי לדובדבן...

אחי-קודם כל:

קודם כל לא נורא! העיקר (אני באמת מתכוון לזה) שאתה מבסוט ושלם עם עצמך. למרות זאת, בתור אחד שכבר בתוך המערכת של היחידות במובחרות (וכמו פראייר עשה כל גיבוש אפשרי) תן לי להכין אותך, כי מה שחווית הוא שכיח וידוע בכל גיבוש: א. אנשים (גם אני בגילך), נוטים לחשוב שגיבוש הוא כמו המסלול. כלומר-שיש מקום מרכזי לרוח צוות, אהבה וחברות בין האנשים ועדיפות עליונה לזולת. אחי-תתעורר! האנשים שהיית איתם בגיבוש והתנהגו כמו שתיארת זאת, אמנם פגעו בך, אך כנראה שבאו בגישה הנכונה: יש משימה: ``לעבור את הגיבוש, ולהיות הכי (תזכור את זה)-הכי טוב שאפשר. זאת הגישה והראש הנכון, וכדי לעשות במשימה צריך לפעמים-ואין מה לעשות נגד זה, לדחוף או ``לדרוך`` על הפחות טובים. זה רע, זה אכזרי, אבל אחי-זה הצבא. החלק של ה``אחים`` ושל ההומניות והחברות האמיתית בא אחר כך, במסלול. ב.ה``מפקדים`` שתיארת, לא משקפים את הרמה הכללית של דרג הפיקוד בצנחנים. א`-אני לא בטוח שהם בכלל מפקדים (שמת לב אם הם היו קצינים?), לדעתי הם כולה רספ``ים מסכנים, שמתרתם הברורה (תבין-הם קיבלו משימה-בדיוק כמוך) היא להקשות מבחינה פיזית ומנטלית (התנהגות ערסית) על המועמדים, כדי לשבור את החלשים ולסנן את החזקים. זה לא פיקוד, מהסיבה הפשוטה שאתם עוד לא חיילים אתה מבין? אז אם חשוב לך-הייתי במקומך מתקשר כמה שיותר מוקדם למדור סיירות, ולבקש (זאת לא בעיה) לבוא לגיבוש הבא. אם תצליח, תבוא בראש הנכון, עם רצח בעיניים ובראש של ``אני הכי טוב, ורק לי מגיע לעבור. אף אחד כאן לא מעניין אותי-אני באתי הנה כדי לעבור.נקודה.`` תאמין לי-אני יודע איך זה נשמע, אבל את ה``בן-אדם`` החברותי שבך רואים גם ככה, ורק בגישה הזאת (מנסיון שלי ושל רבים) עוברים. כנ``ל לגבי גיבוש יחט``יות בבוא היום. אבל הכי חשוב-לקחת הכל בפרופורציות ;-)

jedi knight

New member
avipe

תראה חברי כומתה אדמה צודק במאה אחוז כי סוצימטיות היא חלק מהגיבוש והמטרה בגיבוש היא להצליח על חשבון אחרים כך שמן הסתם ינסו להכשיל אותך תראה זה צבא ותאמין לי גם אני כשהייתי בגיבוש לגדוד המוצנח הייתי סוציומט כי רציתי להיות בנח``ל המוצנח וזה היה הרבה יותר קשה לעשות את זה על חשבון חברים שלך שאתה מכיר הרבה זמן אך זה המשימה והמלצתי החמה מהר תבקש גיבוש נוסף של צנחנים כי הצנחנים זו החטיבת החי``ר הכי טובה בצה``ל והכי מעניינת ויוקרתית (חוץ מהגדוד המוצנח של הנח``ל כמובן) כך שאם אתה לא מוכן להילחם עד הסוף ולא לוותר לאף אחד ובטח לבטח שלא לאחרים אז אתה לא תגיע לצנחנים !!!!!!!

לAVIPE שיפוץ קל והבהרה:

שלא תבין ממני שאחד ששם רגליים לחברים שלו בגיבוש (כמטאפורה או שלא) אמור לעבור. אבל אתה חייב להבין שמחפשים שילוב (``מנצח``) של תכונות אישיות ובין-אישיות ללוחמים המובחרים (לאו דווקא לצנחנים). למה אני מתכוון? לא מספיק להיות עדין ולרגיש, ולתת לכולם לעקוף אותך מתוך חברמניות והומניות. זה פשוט לא טוב וזה לא מה שמחפשים. מחשפים את ה``פייטרים``, אלה שבקטעי מאמץ אין להם אלוהים, והם נכנסים לקטע עם כל הראש ונותנים הכל כדי להגיע ראשונים. עכשיו, מתוך אלה הראשונים מסתכלים מי הגיע ראשון מתוך השקעה והקרבה ותוך שמירה על התנהגות אנושית וחברמניות, ומי הגיע ראשון בעזרת דחיפות ומרפקים. צריך להיות מי שאתה באמת. ואם מי שאתה באמת אמר לך ``התחרותיות וההישגיות האלה לא מתאימות לי`` אולי אתה פשוט לא מתאים ליחידות האלה (זה לא הופך אותך לפחות ``טוב`` רק לפחות מתאים). אני לא מנסה לדכא אותך!! רק להבהיר לך שראיתי שדיברת על יחט``יות ושאר יחידות עילית, ולהגיד לך שההישיגיות והתחרותיות שראית בגיבושון צנחנים זה כלום לעומת מה שתיראה ביחידות האלה, ששם המצב הוא שעל כל 50 בערך לוקחים רק 1, וכולם מנסים להיות האחד הזה. אני מבין שבטח קשה לך להבין את זה עכשיו, אז אני אתן לך דוגמה שהיא גם טריק טוב שלי (בלי זכויות יוצרים ותרגיש חופשי להשתמש בו) להפגין עזרה לזולת תוך כדי ``פייטריות`` ונחישות: כל מקצה או טיזוז או טריג או מסע או מה שלא יהיה, תגיע ראשון, ואיך שאתה עובר את קו הסיום, (במקום לנוח מתנשף כמו כולם) רוץ חזרה אחורה ותעזור לאחרונים. זה דוגמה למה שמחפשים (כנראה). תחזיר תשובה בפורום אחי. יוני

למעלה