לAVIPE שיפוץ קל והבהרה:
שלא תבין ממני שאחד ששם רגליים לחברים שלו בגיבוש (כמטאפורה או שלא) אמור לעבור. אבל אתה חייב להבין שמחפשים שילוב (``מנצח``) של תכונות אישיות ובין-אישיות ללוחמים המובחרים (לאו דווקא לצנחנים). למה אני מתכוון? לא מספיק להיות עדין ולרגיש, ולתת לכולם לעקוף אותך מתוך חברמניות והומניות. זה פשוט לא טוב וזה לא מה שמחפשים. מחשפים את ה``פייטרים``, אלה שבקטעי מאמץ אין להם אלוהים, והם נכנסים לקטע עם כל הראש ונותנים הכל כדי להגיע ראשונים. עכשיו, מתוך אלה הראשונים מסתכלים מי הגיע ראשון מתוך השקעה והקרבה ותוך שמירה על התנהגות אנושית וחברמניות, ומי הגיע ראשון בעזרת דחיפות ומרפקים. צריך להיות מי שאתה באמת. ואם מי שאתה באמת אמר לך ``התחרותיות וההישגיות האלה לא מתאימות לי`` אולי אתה פשוט לא מתאים ליחידות האלה (זה לא הופך אותך לפחות ``טוב`` רק לפחות מתאים). אני לא מנסה לדכא אותך!! רק להבהיר לך שראיתי שדיברת על יחט``יות ושאר יחידות עילית, ולהגיד לך שההישיגיות והתחרותיות שראית בגיבושון צנחנים זה כלום לעומת מה שתיראה ביחידות האלה, ששם המצב הוא שעל כל 50 בערך לוקחים רק 1, וכולם מנסים להיות האחד הזה. אני מבין שבטח קשה לך להבין את זה עכשיו, אז אני אתן לך דוגמה שהיא גם טריק טוב שלי (בלי זכויות יוצרים ותרגיש חופשי להשתמש בו) להפגין עזרה לזולת תוך כדי ``פייטריות`` ונחישות: כל מקצה או טיזוז או טריג או מסע או מה שלא יהיה, תגיע ראשון, ואיך שאתה עובר את קו הסיום, (במקום לנוח מתנשף כמו כולם) רוץ חזרה אחורה ותעזור לאחרונים. זה דוגמה למה שמחפשים (כנראה). תחזיר תשובה בפורום אחי. יוני