מחר גם לא יתקיימו הלימודים בשייבר
F faith2 New member 4/3/03 #3 ../images/Emo1.gifנמשיך לישון../images/Emo13.gif../images/Emo1.gif אבל עומר אומר שברביעי יש הפגנה?????
../images/Emo1.gifנמשיך לישון../images/Emo13.gif../images/Emo1.gif אבל עומר אומר שברביעי יש הפגנה?????
S shabluELLA New member 4/3/03 #4 איזה יופי../images/Emo6.gif שכחתי כבר מזה ללמוד... אני אפילו לא זוכרת איך בי"ס ניראה...(למרות שהייתי שם אתמול לתיגבור אבל לא נורא....)
איזה יופי../images/Emo6.gif שכחתי כבר מזה ללמוד... אני אפילו לא זוכרת איך בי"ס ניראה...(למרות שהייתי שם אתמול לתיגבור אבל לא נורא....)
T tao and me New member 4/3/03 #7 מישהו יכול......... להסביר לי מתי לומדים?? מחר יום רביעי לומדים?< יום חמישי? יום שישי? זה מרגיז כל יום לברר
מישהו יכול......... להסביר לי מתי לומדים?? מחר יום רביעי לומדים?< יום חמישי? יום שישי? זה מרגיז כל יום לברר
F faith2 New member 4/3/03 #8 חחח.... דן דן דן....לא קלעת בול! ההורים שובתים....כמובן בזכות ההפגנה שלנו- התלמידים היום חמישי! אגב בחמישי הייתי בתמורה...היית שם?
חחח.... דן דן דן....לא קלעת בול! ההורים שובתים....כמובן בזכות ההפגנה שלנו- התלמידים היום חמישי! אגב בחמישי הייתי בתמורה...היית שם?
T tao and me New member 4/3/03 #13 ווווווואללללללללההההההה???? ומתי בערך זה הודעה חדשה?????? איזה יופי!!!!!!!!!!1
א אמיתי טויטי New member 4/3/03 #14 כמה שאתם הולכים ללמוד עוד מעט... תמשיכו עם השביתה... סוף שנה תבואו לימים שלמים של תיגבורים והשלמות