סיטי תזכה בזה זה די ברור.
חי מגמר ליגת האלופות, מחצית שנייה: מנצ'סטר סיטי - אינטר 0:1
התכולים בדרך לטרבל? רודרי כבש (68) אחרי לחץ של האנגלים. עוד לפני כן: דה בריינה נפצע - וכמו בגמר 2021 הוחלף כבר בשלב מוקדם. החבורה של פפ קרובה להשלים עונה מופלאה
כולם יזכרו איפה הם היו בזכייה הראשונה!קבוצה היסטורית: מנצ'סטר סיטי זכתה בליגת האלופות
התכולים גברו 0:1 על אינטר משער של רודרי (68) בגמר הגדול באיסטנבול והניפו את הגביע עם האוזניים הגדולות בפעם הראשונה בהיסטוריה. סגירת מעגל לפפ, שחגג זכייה בצ'מפיונס לראשונה מאז 2011 והשלים עם הסטיזנס טרבל בלתי נשכח - השני בלבד של קבוצה אנגלית
מצד שני, you know it's fixed like Mr. Fix...קבוצה היסטורית: מנצ'סטר סיטי זכתה בליגת האלופות
התכולים גברו 0:1 על אינטר משער של רודרי (68) בגמר הגדול באיסטנבול והניפו את הגביע עם האוזניים הגדולות בפעם הראשונה בהיסטוריה. סגירת מעגל לפפ, שחגג זכייה בצ'מפיונס לראשונה מאז 2011 והשלים עם הסטיזנס טרבל בלתי נשכח - השני בלבד של קבוצה אנגלית
בהחלט.וזה כבר גמר שני רצוף בלי מודי בר און. בכלל, אני מתגעגע לאיש. מיוצרי החמישיה הקאמרית, הכל אנשים, במדינת היהודים, ת"א- יפו ועוד. בתחום הנחיית הספורט, טל פרידמן, אחד הקומיקאים האהובים עליי, אפילו לא מגיע לקרסוליו.
אני נזכר כשהייתי נער איך קלעתי ממגרש שלם במגרש בית הספר ביום שבת אחד...בהחלט.
צפיתי במשחק הראשון בין סיטי לביירן, ראיתי מחצית והספיק לי הבנתי שסיטי תזכה בצ'מפיונס.
יש הבדל בין לשחק כדורגל לבין לראות מישהו אחר משחק כדורגל. השני מרדים אותי מאוד...
אבל כבר הרבה מאוד זמן אני לא בועט לשער הקט רגל בבתי ספר.
מידי פעם כשעוד נעים בחורף ולא חם כ"כ אני מוצא זמן פנוי מהעבודה והולך לזרוק לסל במגרש בחוף. זורק שלשות.
בתור חובבן של משחקי ספורט האחוזים כמובן גרועים, אבל זה לא המקצוע שלי...
לצערי לא נולדתי כושי אז אני לא יכול לרחף באוויר כמו נייט רובינסון...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.