מחר דידי ארז מגיע להתארח בתפוז

bleeding guitar

New member
מחר דידי ארז מגיע להתארח בתפוז../images/Emo168.gif

"כמו מוזיקאים רבים לפניו, ובטח גם אחריו, דידי ארז עזב הרכב דווקא לפני ההצלחה הגדולה באמת. הוא היה המתופף של להקת הג'ירפות בין השנים 94'-00', כולל בתקופת האלבום הראשון, ועזב לאחר צאתו לטובת קריירה עצמאית כמלחין למחול ולתיאטרון. בתחילת 2007 שחרר ארז את הסינגל הראשון מתוך אלבום הבכורה שלו, "כל מבט" - דואט עם סיון שביט, שזכה להצלחה יחסית. הסינגל הבא, "מסתכלים על השמש", יצא רק חצי שנה אחרי, ובישר את צאת אלבום הבכורה, שהפיק מוזיקלית אמיר צורף בתחילת 2007 שחרר ארז את הסינגל הראשון מתוך אלבום הבכורה שלו, "כל מבט" - דואט עם סיון שביט, שזכה להצלחה יחסית. הסינגל הבא, "מסתכלים על השמש", יצא רק חצי שנה אחרי, ובישר את צאת אלבום הבכורה "כל מבט", שהפיק מוזיקלית אמיר צורף" מתוך מומה. מחר בשעה 20:00 דידי ארז יתארח בבלוג TV בשידור חי בתפוז שאלות לדידי ניתן להשאיר כבר עכשיו בשרשור זה אירוח נעים

A m 0 s

New member
שלום דידי..

שמי עמוס ואני רוצה להגיד לך שהאלבום החדש שלך ממש מקסים.. אתה מנגן ממש יפה בהופעות של סיון שביט ואתה מאוד מוכשר לדעתי.. השאלה שלי היא.. איך נוצר הקשר עם סיון ואיך זה לעבוד איתה ועם אמיר צורף.. מחכה כבר להופעה - עמוס. הקומונה של סיון:http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=28074 יום טוב.

Zaccardor

New member
ביקורת אלבום

אולי יהיה מעניין לשמוע ממך קצת הערות והארות על "גג" של הג'ירפות, ואיפה הוא יחסית למשוחח עם כסא (מבחינת הטקסטים למשל)? בהערכה רבה, דור.

אהלן :)

גם אני זכיתי להיות בהופעה של סיון, ואתה פשוט מקסים וכ"כ מוכשר. 1. אתה חושב שעזיבת הג'ירפות היתה צעד חכם? 2. איך אתה מגדיר את עצמך? איזו מוזיקה אתה עושה? 3. כל מבט הוא שיר מקסים כ"כ. הוא נכתב על מישהו/מישהי? 4. למה לקח לך כ"כ הרבה זמן להוציא דיסק? אתה מוכשר, זה היה צריך לקרות לפני הרבה זמן
שיהיה המון בהצלחה!

למעלה