מחר הבטא איזה פחד

מצב
הנושא נעול.
מחר הבטא איזה פחד ../images/Emo5.gif

מחר הבטא איזה פחד

תחזיקו לי אצבעות אני רועדת כולי אין לי שום סימנים לא לפה ולא לשם וזה הפחד שלי אמא'לה פתחו אצלינו בקניון חנות "רמי לי" ונורא בא לי לקנות שם בגדים
תודה על האצבעות

מחזיקה את כל האצבעות שאפשר

מחר הבטא איזה פחד

תחזיקו לי אצבעות אני רועדת כולי אין לי שום סימנים לא לפה ולא לשם וזה הפחד שלי אמא'לה פתחו אצלינו בקניון חנות "רמי לי" ונורא בא לי לקנות שם בגדים
תודה על האצבעות
מחזיקה את כל האצבעות שאפשר
ומקווה לעידכונים משמחים

העין ה 3

New member
רמי-לי היכונו ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

מחר הבטא איזה פחד

תודה על האצבעות
רמי-לי היכונו

מחזור המכירות שלכם עומד לגדול בקרוב... כולנו עומדות להתקיף אתכם בבולמוס קניות חסר שליטה... חיכינו יותר מדי זמן לקניות האלה... מחזיקה אצבעות חזק חזק
ומחכים לעדכונים. נ.ב. אחרי 15:30 אין לי מחשב כי אני יוצאת מהמשרד. המחשב בבית מקולקל ובשבוע הבא אנחנו עומדים לקבל את המחשב החדש שהזמנו אתמול.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עשיתי בטא הבוקר ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מחר הבטא איזה פחד

תודה על האצבעות
עשיתי בטא הבוקר

והפחד הוא שאני לא מרגישה כלום!!!!!!!!! חוץ מ: אחרי הכוריגון היו לי כאבי ציצי מאוד חזקים שאי אפשר היה להיתקרב אלי ולאט לאט זה פחת עד לפני יומיים ואתמול בלילה והיום זה התחזק שוב ואני לא יודעת אם זה כי המכשיפה מתקרבת או שזה מהדבר הטוב שלו אני מחכה ומצפה ~לילך שהולכת להיתמסטל מהאוטרוגסטן (אני בולעת אותו ומרגישה בעננים) ולשכוח ולו רגע קט מהצרות..........

אמאלה2

New member
וואו מחזיקה אצבעות לבשורות טובות!

עשיתי בטא הבוקר

והפחד הוא שאני לא מרגישה כלום!!!!!!!!! חוץ מ: אחרי הכוריגון היו לי כאבי ציצי מאוד חזקים שאי אפשר היה להיתקרב אלי ולאט לאט זה פחת עד לפני יומיים ואתמול בלילה והיום זה התחזק שוב ואני לא יודעת אם זה כי המכשיפה מתקרבת או שזה מהדבר הטוב שלו אני מחכה ומצפה ~לילך שהולכת להיתמסטל מהאוטרוגסטן (אני בולעת אותו ומרגישה בעננים) ולשכוח ולו רגע קט מהצרות..........
וואו מחזיקה אצבעות לבשורות טובות!

מחזיקה לך אצבעות, בהצלחה

עשיתי בטא הבוקר

מחזיקה לך אצבעות, בהצלחה
יש כבר תוצאות? מקווה מאד שהן טובות מ-א-ד !!

מצב
הנושא נעול.
למעלה