מחר הבת מצוה! כמה לבשל?

שחמטית

New member
מחר הבת מצוה! כמה לבשל?

הסמבוסק של יוכי כבר מוכנים, רוטב פטריות מחר אני אכין, העופות מוכנות ומחר אני צריכה להכין את התוספות- תפו``א מאודה ואורז, אז איזה כמות אני צריכה להכין מהאורז והתפו``א בשביל 30 איש? תמונות יהיו אח``כ בעז``ה
 

יוכי68

New member
שחמטית, שיהיה בשעה טובה ומוצלחת ושתהנו

לדעתי, ק"ג אורז ושני מגשים של תפו"א בתבניות חד פעמיות גדולות יספיקו לך. האם את עורכת בצלחות מרכזיות?
 

שחמטית

New member
כן, אגיש בצלחות מרכזיות את התוספות

ואת העוף בצלחות אישיות. יהיו כ-20 מבוגרים ו-10 ילדים, צריך כ"כ הרבה אורז ותופ"א?
 

יוכי68

New member
שחמטית, אם את עורכת במרכזי את יכולה

להפחית מעט את כמויות התוספות. האם את מוסיפה עוד תוספת לא פחמימתית? משהו עם ירקות? זיתים מבושלים/אפונה/שעועית ירוקה/תירס..........
 

שחמטית

New member
יהיה מרכזי על השולחן ויהיו סלטים על השולחנות

למנה ראשונה נוסף לזה אני לא מכינה תוספת ירקות, יש משהו ממולץ וקל להכין?
 

cial 1

New member
ברכות לבת../images/Emo49.gif../images/Emo50.gifלהתבגרות

הרבה נחת לאימא ובת שפע ברות אמן עוד תזכי למצוות בהצלחה בהתבגרות כי זה מתחיל משם לדר
ך אל האושר מזל טוב
ממני חני
 

ddh1

New member
קולולולולולוש מזל טוב ../images/Emo65.gif

אושר,בריאות ושמחה ושהקב"ה ימלא כל משאלות ליבכם לטובה בשורות טובות ורק בשמחות. לגבי כמויות אני האחרונה לשאול תמיד אני מכינה לגדוד ותמיד נראה בשולחן שאף אחד לא טעם כלום מרב כמויות אנחנו נשארים עם האוכל שבועות.....
 

רותי410

New member
אני מכירה את זה. גם אני

פוחדת שלא יספיק ומבשלת הרבה יותר ממה שצריך, ובסוף נשאר המון. כששחמטית שאלה כמה לבשל רציתי לכתוב לה 3 ק''ג אורז וכנ''ל תפו''א, אבל מאחר שאני לא מומחית, נמנעתי. והנה, תראי איזו הגזמה. תמיד כשבאים אורחים אני שולחת אותם הביתה עם TAKE AWAY כי נשארות כמויות עצומות.
 

שחמטית

New member
סלט פירות שאני מכינה...

אפשר להוסיף לזה ריץ' בשביל טעם ויופי, או שלא שייך?
 

ענתי42

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifלשחמטית מזל טוב../images/Emo168.gif../images/Emo141.gif

אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ורק שמחות לך ולבני ביתך אמן
 

שחמטית

New member
תודה רבה על הברכות

מחמם את הלב לקבל ממכן את הברכות ובעז"ה שיהיו שמחות אצל כולן!
 
מזל טוב ותזכו לעוד המון שנים של שמחה

בטוחה שהאוכל יהיה הצלחהמסחררת.... אני בכל אופן הייתי משתמשת בכמויות שיוכי הציעה. לתפוחי אדמה דרך מהירה זה לחתוך לחצאים או רבעים עם הקליפה. בקערה לערבב שמן זית עם אבקת מרק בצל ועל כל רבע תפוא לשים כפית מהתערובת. לאפות על תבנית עם נייר אפיה כשהקליפה כלפי מעלה. מובטחת הצלחה!
 
למעלה