מחר ההופעה של עידן רייכלללללל בבית הכחול

ea53

New member
../images/Emo206.gifמישהו במקרה קנה כרטיסים ולא הולך?../images/Emo206.gif

אני מוכן לקנות אותם ממנו...

ronatd

New member
חזרתי עכשיו מההופעה, היה כיף

היתה מופעה גדולה מהחיים. גנבו את ההצגה שלושת הזמרים: כברה קסאי, ליטל גבאי, ועוד זמר אתיופי, נדמה לי אבי ואסה, או משהו כזה. מאוד נהניתי, היה כיף.
היה כמה דברים קטנים שהפריעו לי: אלף-כל, היו תור ארוך בכניסה, ונתנו לאנשים להיכנס רק בשעה 21:45. בית-כל חלק מהאנשים בקהל עישנו סיגריות, בעיקר אלה שעמדו ליד הבר, אך גם חלק מאלה שישבו. חשבתי לתומי שיש חוק נגד עישון במקומות ציבוריים, ובמיוחד במקומות סגורים. גימל-כל, חלק מהקהל דיבר והרעיש חלק מהזמן, דבר שקצת העיב על ההנאה. חוץ מזה, היה ענק. דוד.

אני חזרתי מההופעה עכשיו גם ../images/Emo13.gif

הופעה מצוינת.. באמת צפוף מידי לטעמי.. אבל מסתדרים הדבר שבאמת הכי הפריע היה שבין כל שיר, אם היה קטע מעבר או איזשהי פתיחה לשיר (סולו של אחד הנגנים.. של הגיטרה או של הכד מים) אז ישראלים כמו ישראלים דיברו ממש המון וזה נורא הפריע.. קשה היה להתרכז ובאמת להקשיב.. לי אישית זה קצת הרס מעבר לזה.. היו טיפה שינויים.. עידן שר טיפה יותר (ברקע.. לא סולואים), עידן ניגן מצוין באקורדיון ב"מילים יפות מאלה"..תוספת נפלאה שמוסיפה המון! זהו...

haimch

New member
צילומים מההופעה

אומנם לא באיכות מדהימה אבל זה מה יש

haimch

New member
גם אני הייתי

אומנם אני לא מהפורום אך רציתי להגיב. ישבטי בטריבונה שהיתה מול הבמה לגי העשן-לא הרגשתי זאת באזור שלי לגבי הרעש מסכים איתך-במיוחד כשהיו קטעים מוזיקלים שקטים קצת היתבאסתי שעידן לא שר הרבה וגם כל הקטעי הדיבור שלו...היה אפשר לחשוב שהוא קצת יותר מידי ב"HIGH" אבל סהכ הופעה טובה

ronatd

New member
עישון במקומות ציבוריים

הקלדתי בגוגל "עישון במקומות ציבוריים" וקיבלתי מגוון קישורים בנושא. לדעתי זה זלזול ואף חוצפה לעשן במקום סגור, שיש בו שטיחים מקיר לקיר, וכסאות מרופדים, ואין בו מאפרות. (איפה האנשים מאפרים?) אגב, אפילו בצרפת ובאירלנד הגבילו את העישון בפאבים ובמקומות בילוי. אגב, כתבתי על הנושא גם בפורום של מירי מסיקה:

למעלה