מחר הוא היום.

daniel365

New member
מחר הוא היום.

מחר הוא היום. מחר הוא היום שבו אני אכניס את עצמי לארון לראשונה. מחר הוא היום שבכלל אכיר בקיומו של הארון. מחר הוא היום בו אני אגיד שלום לאשה בחיי. מחר היוא היום בו אני אתחיל משהו חדש. אין לי מושג. אין לי מוגש מה זה. אין לי מושג מה להתחיל. אין לי מושג איך להתחיל. אין לי מושג מה אני עושה. במהלך החודש האחרון עברו תהפוכות רבות בחיי. לא כ"כ תהפוכות כמו שגיליתי את התהפוכות שהיו בעבר בחיי. ובימים האחרונים קיבלתי החלטה בחיי שאני אעשה את הצעד הזה - מפחיד ולא נודע עד כמה שהוא יהיה. מחר הוא היום - ואין לי מושג. אני.
"WE ARE SECOND TO NONE"

DJNYC

New member
אני לא מבין....

מחר אתה מכניס את עצמך לארון? או מחר אתה יוצא מהארון?

daniel365

New member
הסבר במיוחד בשבילך ../images/Emo32.gif

החל מעוד כמה שעות - אני אעבור את שלב ההטרו בחיי ואכיר בצד ההומו. נתחיל מתוך הארון - נצא בשלבים.... אני.
"WE ARE SECOND TO NONE"

DJNYC

New member
החיים ההומואים לאו דווקא מתחילים

בארון. אם כבר הבנת מי אתה ומה אתה, ואתה עוזב את אישתך, זה לא חובה להכניס את עצמך לארון - אם רק תבין מה זה הארון הזה ולאן אתה מכניס את עצמך, תבין שאתה יוצא ממערכת לא אמיתית למערכת אחרת שהיא אינה אמיתית.

daniel365

New member
יותר טוב מהוופלה... ../images/Emo24.gif

אז למעוניינים (בעיקר m
)... אכן זה היה שלשום בלילה. לקחתי את דמות חיי כפי שהכרתי אותה עד היום התבוננתי בה וראיתי משהו חסר
ראיתי את העולם הזה איננו - והוא היה הנעלם במשוואת חיי. אז אמרתי לאהבתי
, אני חייב להיות האחר אני חייב להכיר את האחר אני חייב לאחר... אז נישקתי אותה נשיקת אהבה אחרונה חיבקתי אותה חיבוק אהבה אחרון ויצאתי מהדלת לעולם אחר. היום אני אחר. אני מתחיל להרגיש שלמות ממלאת אותי אני מתחיל להרגיש דברים .... אני מרגיש טוב. עכשיו נשאלת השאלה לאן אני אגיע ומה אעשה שם וכולי תקווה שאגיע למקום טוב ואעשה שם רק אהבה. (תודה למי שקרא ולמי שחשב...
) אני.
"WE ARE SECOND TO NONE"

למעלה