מחר הולך הקוקו

sagivkr

New member
מחר הולך הקוקו

זהו, גבירותי ורבותי- הגיע היום הגדול (מבחינתי- כמעט כמו החתונה) למי שלא מכיר אותי- הפעם האחרונה שהסתפרתי, היתה לפני חמש שנים. לפני כשנתיים החלטתי שנמאס מהשיער (לא כי הוא לא יפה, כי פשוט זה תיק לגדל שיער- במיוחד תלתלים) אבל לא היו לי ביצים לקבוע מועד לתספורת אז תמיד אמרתי "בחתונה" כי אז זה היה רחוק ממני שנות אור. ... אבל החתונה הגיעה,(כמעט) ואני כאדם שמציב לעצמו יעדים ועומד בהם, מחר מתייצב אצל שוקי זיקרי ונפרד בצער רב ממחלפותי... אאממאאאאאאאאא !!!!!

אתי@

New member
../images/Emo50.gif אבל לא הבנתי למה אתה

מרגיש חייב להסתפר (אם אתה לא רוצה...)...

sagivkr

New member
לא, לא מרגיש חייב

כפי שאמרתי, למרות שלדעתי מתאים לי יותר שיער ארוך, נמאס לי ממנו כבר מזמן. זה פשוט תיק לא קטן לגדל שיער, במיוחד לבנים. בגיל שלי כבר מתחיל קצת לנשור השיער, ולמרות שמצבי סביר פלוס (טפו טפו טפו) עדיין נושר קצת וזה המון בלגן. אז החלטתי לפרוש בשיא... פשוט הייתי צריך לקבוע יעד, ולבוא מסופר בחתונה ולהפתיע את כולם- זה מגניב.

אתי@

New member
אכן הפתעה מגניבה ../images/Emo6.gif

גם חבר שלנו עשה כזאת הפתעה (רק לא בחתונה של עצמו אלא בחתונה של חברים) והוריד את הרסטות שהוא גידל במשך שנתיים. כולם שמחו על ההפתעה הזאת...

sharon_bn

New member
לא! אל תוריד, אל תתיאש

שיער ארוך זה הדבר הכי יפה, אני כבר שנתיים מנסה לשכנע את בן שיגדל, אבל הוא לא מוכן, לדעתי הדבר הכי יפה זה חתן עם חליפה, וקוקו אסוף היטב וארוך ארוך,כי זה ייחודי, ואם היית יחודי כל כך הרבה זמן, למה ביום שאתה צריך להראות הכי מיוחד ושונה תהרוס את הכל? טוב אני לא דוגמא, אני משוחדת אני פשוט מתה על שיער ארוך, וזו דעתי האישית בלבד, וודאי רבים אחרים יאמרו לך אחרת.

יעלי2

New member
אזהרה למוריד המחלפות ../images/Emo61.gif

אזהרה/המלצה אחת יש לי אליך. שוקי זיקרי ההולל או מויישה חזן מבת ים, אני לא יודעת מה ימים נותרו לך עד לחתונה, אבל לספר שמוריד משיער ארוך לקצר, יש נטייה לעשות "גלח" ולהשאיר 5 מ"מ כמו שתקני בצבא! גם אם הוא מבטיח לך בהתחלה שהוא לא יותיר אותך קצץ כמו תלמיד לפני גיוס, תבקש להוריד בהדרגה כדי לעצור אותו בזמן. לחילופין אם יש לך זמן, תסתפר שבועיים לפני ואז לשיער יהיה זמן לצאת מהטראומה, ולך זמן לעכל שהפנים שלך רזים ב20 ס"מ. אגב, כל זה מניסיון של בן זוגי שקם בחודש יולי כשליפה מכסה את פניו. מיותר לציין ששיערותי/תלתליו הבלונדינים קוצצו ללא רחם והוא נראה לאחר הגלח כמו בארט סימפסון (וזו לא היתה דעתו, אלא דעת הקרובים לו)! ...לתשומת לבך...

למעלה