מחר הופעת בכורה.. אני מתה מלחץ!

shirpan

New member
מחר הופעת בכורה.. אני מתה מלחץ!

הי כולם! כתבתי פעם מזמן ומאז הייתי דיי סמויה ועכשיו רציתי לשתף.. מחר (אם יהיה מזג אויר טוב) יתקיים במודיעין הפנינג בגבעות הדרומיות (גבעות יפות עם פריחה והכל) אירוע של החברה להגנת הטבע. במסגרת המסלול טיול יהיו תחנות הפעלה והצגות. אני התנדבתי להציג שם בפעם הראשונה שלי תאטרון בובות שלי. ההורים היקרים של החבר שלי בנו לי תפאורה (בתמונה) ואני עומדת להציג שם סיפור שאני כתבתי.. זה טוב שזה יהיה מחר כי אני אוכל לעשות את ההצגה כמה פעמים (היא צריכה להיות בס"כ רבע שעה בערך..) ואז אוכל להשתפר תוך כדי.. אבל אני לא רגועה.. בדרך כלל אני לא נהיית לחוצה לפני שאני אמורה להציג משהו אבל הפעם זה שונה! כי זה הכל שלי! הסיפור שלי, הרעיון שלי, ההופעה שלי ואני מפחדת שזה.. לא יהיה טוב.. אני תולה הרבה ציפיות במחר כי זה תחום שאני רוצה להמשיך בו באופן מקצועי ואם מחר לא יהיה לי כיף או שלא יהיה טוב.. אני מפחדת שזה ישים לי מקל בגלגלים ולא ארצה להמשיך עם התחום יותר.. בקיצור.. הצילו! אני מלחיצה את עצמי יותר מידי.. עצות?

בהצלחה, מכירה את ההרגשה....תשתדלי להרגע

בהצגה השניה יהיה לך יותר ביטחון ודברים יזרמו. ושוב בהצלחה ושבת שלום.

רגע, רגע...לא למות בבקשה

הי shirpan ( שיר?! ) קודם כל שמח שהחלטת לחזור אלינו ומקווה שהפעם גם תשארי איתנו
את מתמודדת כרגע עם פחדים, לחצים, חששות והתרגשות שהם מנת גם חלקם של אומנים ותיקים ובעלי ניסיון רב, בכל פעם שהם עומדים בפני הצגה\הפקה חדשה
ככה שמה שאת מרגישה הוא מובן וטבעי לחלוטין אלא שחשוב לנטרל את כל הרגשות הללו שבדר"כ רק מפריעים ומזיקים ולהשאיר רק קצת התרגשות שתמיד תורמת לתוצאה הסופית הייתי רוצה להגיב על כל מה שכתבת קצת יותר בפירוט ובאריכות ולנסות להיות סוג של
הרגעה עבורך רק שתודות לחברת הוט יש לי בעיות תקשורת חמורות שגורמות לניתוקים אין סופיים ואני חושש שבסופו של דבר לא אצליח לסיים את ההודעה ולשלוח אותה כבר שעה שאני מנסה לכתוב לך מתוך הבנה למצב הרגשות שלך כרגע וידיעה לחשיבות התמיכה ברגעים כאלה לכן אני מזמין אותך ליצור איתי קשר ( הפרטים בחתימה שלי בסוף ההודעה ) ואני אשמח לשוחח איתך ולסייע ככל שאוכל עדיף לנסות לנייד מאחר וגם הטלפון הקווי פועל גם הוא רק מתי שבא לו בשל אותן תקלות תקשורת אז קחי נשימה ארוכה , חייגי ונדבר בנתיים שבת שלום

barak97

New member
שירצ'יקית... מלא בהצלחה!!

אל תדאגי. הילדים ימותו עלייך.. אין עלייך שיר D: אין לך מה לחשוש. אני בטוח שהכנת אחלה הצגה ואת תצליחי בגדול, בעיקר כי את כלכך אוהבת ילדים ועבודה עם ילדים

לחץ

זהו, שבדיוק את מלחיצה את עצמך יותר מדי. תנשמי עמוק ויהיה נפלא (התפאורה נראית יופי). וגם אם לא יהיה מושלם, זה בסדר. תמיד יש את הפעם הראשונה, , בהצלחה בהצלחה ואל תדאגי. תספרי אחר כך איך היה. שבת שלום. ורד

בזכות הלחץ יצרתי מעל ל30 הצגות ...

לחץ- המנוע של העשייה השמרים אינם תופחים ללא הסוכר ....ואנו? ישנים בעמידה עד הדקה ה99.9 וכשהלחץ מתחיל הכל פתאום מתבהר ומובן והעבודה מסתיימת.... מאחלת לך המון הצלחה ! דבוש

פ י ו ל ה

New member
הי שיר, תזכרי

שהקהל לא יודע מה בעצם תכננת. זה משהו שאותי תמיד מרגיע כי זה משאיר אותי בשליטה. כך שגם אם מבחינתך לא ילך 100% כמו בחזרות, זה לא אומר שההצגה לא מקסימה ושהילדים לא מאוד נהנו, תזכרי שאנחנו בני אדם וגם למנוסים ביותר קורות פאדיחות..ושמקסימום מה שלא יכול לקרות, אם תסמכי על עצמך ותבואי בכיף תצליחי גם לאלתר ולצאת מהכל. אולי המחשבה הזאת תעזור לך להקל עם עצמך קצת ולהוריד קצת מרמות הלחץ. אני מאמינה שבד"כ אם השחקן נהנה על הבמה ומרגיש שם כמו בבית, הקהל יהנה גם כן.. מאחלת המון בהצלחה, תנשמי נשימות עמוקות והכל יהיה בסדר :) ותחזרי לספר לנו איך היהי!!

shirpan

New member
אני אחרי! מתה לספר לכם איך היה!

קודם כל, רציתי להגיד תודה רבה רבה לכל מי שהגיב וענה לי. ממש התרגשתי לקרוא כל כך הרבה תגובות מנחמות ומרגיעות ומהלב :) כל הפורום הזה ממש מחבק ואוהב וזה ממש כיף :) מרוב לחץ שהייתי בו אתמול, ומיד אחרי שכתבתי את ההודעה בפורום, עזבתי את ההצגה לגמרי ופשוט חזרתי לבית הוריי לנוח ולא לחשוב על זה כי ממש ממש הייתי בלחץ (אפשר להבין את זה מההודעה בעצם). היום התחיל בזה שניסיתי להכניס את התאטרון לאוטו והוא לא נכנס לי. נשמתי עמוק ולא נלחצתי.. פירקתי אותו להכי קטן שיכולתי וניסיתי לדחוס אותו למושב האחורי.. שברתי אותו קצת אבל לא משהו נראה לעין מדי. מזג האויר היום היה כל כך מקסים ופשוט מושלם ליום טיול על הגבעה ולהצגות! הצבתי את הכל והכל היה מוכן. ואז הגיעה המשפחה הראשונה.. החלטתי שכדי להרגיע את עצמי, אני אתחיל ואסיים בקטעים שבהם אני מרגישה בטוחה יותר- עמידה מול הקהל עם בובת פה בשם מר טיפה ולפתוח את ההצגה במן קטע כזה שאני ומר טיפה פוגשים את הילדים ומזמינים אותם לצפות בהצגה. כשהלכתי לשבת מאחורי המסך, היו בערך 7 ילדים והורים על המחצלת. התחלתי וגיליתי כמה זה קשה להחזיק את היד גבוה כל הזמן.. וואו! ההצגה עצמה הייתה בערך 7 דקות אולי.. וכשיצאתי החוצה בחזרה עם מר טיפה כדי לסכם ולהגיד לכל הילדים להתראות, ראיתי שכבר יושבים שם בערך 30 איש!! זה היה ממש כיף! וזה קרה כל פעם מחדש שהתחילו מעט כשנכנסתי וכשיצאתי היו פי 2 בערך. עשיתי את כל ההופעה הזו 10 פעמים בין 10:00-14:00. זה היה מתיש אבל כל כך כיף!! כל פעם שיניתי קצת ושיפרתי וראיתי מה עובד ומה לא. והתגובות מהקהל ומהאנשים שעובדים איתי היו ממש מפרגנות :) בהצגה האחרונה, ניגש אלי אבא אחד לפני ההתחלה אחרי ששמע אותי אומרת שזו ההצגה העשירית להיום ואמר לי: אבל אל תזרקי! תעשי לנו הצגה יפה כמו שעשית לקודמים. אמרתי לו שלא ידאג ובאמת בסוף ההצגה, הוא ניגש אלי ואמר לי שהפתעתי אותו והוא ממש נהנה! בקיצור, היום הזה היה בדיוק מה שהייתי צריכה. קפיצת ראש למים ועוד באירוע כזה שיכולתי לשפר כל פעם מחדש. אני מרגישה ממש ממש בטוחה בעצמי עכשיו ומרגישה שאני יכולה לעשות הכל! ואחרי התמוטטות העצבים של אתמול, זה ממש מעודד! איזה כיף שאפשר לשתף אתכם! ושוב תודה על כל התמיכה :) אצרף תמונות ברגע שאקבל אותן בעצמי. שיר

פ י ו ל ה

New member
איזה יופי! איזה כיף לשמוע!

כל הכבוד :) לפעמים כל מה שצריך זה באמת לקפוץ למים ופתאום הכל קורה מעצמו :) נשמע גם ממש חוויה מופלאה עוד עם המזג אויר ונוף הגבעות.. מחכה לתמונות!

מסכימה עם פיולה,

אף פעם אף אחד לא יודע מה תכננת. קורה לפעמים שאני נזכרת ש"שכחתי" משהו אז או שאני מוותרת ולא עושה או שאני עושה ב"מקום אחר" בהצגה,אף אחד לא יודע פרט אלי. ככל שתופיעי יותר מד הלחץ יירד, לא לגמרי אבל.....מחכים לתמונות.

shirpan

New member
תמונות!!

אני ומר טיפה פוגשים את הקהל ומזמינים אותם לצפות בהצגה

כל הכבוד !

נראה מקסים עם רקע העצים שמאחורייך, כל הכבוד על ההשקעה ועל הקפיצה למים!

שיחחקת אותה, מה זה הצימחיה שעל הבמה

ממה היא עשויה, יפייפיה. קשה לראות את הבובה אבל אני בטוחה שהיא לא פחות מוצלחת מהתפאורה. כל הכבוד ובהצלחה בהמשך.

פ י ו ל ה

New member
נראה מקסים, כל הכבוד.. באמת עושה

חשק להכנס שם לתמונה פנימה ולראות אותך בלייב :)

למעלה