מחר החידה החדשה היכונו! pretigu vin. preparighu אגב משהו זוכר את מספרה? האם היא תהיה חידה מ"ז?
D DoronModan New member 13/10/14 #1 מחר החידה החדשה היכונו! pretigu vin. preparighu אגב משהו זוכר את מספרה? האם היא תהיה חידה מ"ז?
E Eldad S New member 14/10/14 #2 אצפה בכל- יון עיניים. .Mi ne memoras gxian numeron, sed Mihxal tuj diros al ni
מיכי 10 Member 14/10/14 #4 Jes, vi tute pravas. Mi tuj trovis gxin, kompreneble. Do ni atendos malpacienco al morgaux.
מיכי 10 Member 14/10/14 #3 אכן, נכון הדבר. מ"ז - *מז*כיר לי משהו : את השיר מהטלוויזיה, מרחוב סומסום בערבית: "אגס נג'ס, ומוז היא הבננה". אה, וארבעים ושבע הוא גם מספר ראשוני, כמו שאתה אוהב.
אכן, נכון הדבר. מ"ז - *מז*כיר לי משהו : את השיר מהטלוויזיה, מרחוב סומסום בערבית: "אגס נג'ס, ומוז היא הבננה". אה, וארבעים ושבע הוא גם מספר ראשוני, כמו שאתה אוהב.
D DoronModan New member 14/10/14 #5 כן, הפוך מהחוכמה של kabeemulo שסיפר שחבר שלו היה בן 30 ואמרו לו שכיף לו, כי עוד שנתיים יהיה לו יומולדת עגול.
כן, הפוך מהחוכמה של kabeemulo שסיפר שחבר שלו היה בן 30 ואמרו לו שכיף לו, כי עוד שנתיים יהיה לו יומולדת עגול.
מיכי 10 Member 14/10/14 #6 32 הוא באמת מספר יפה. אני דווקא לא במיוחד מתלהבת מהמספרים הראשוניים, אלא יותר מאלה שמתחלקים לגורמים. זה מזכיר לי את שיעורי ה"מתימטיקה" הראשונים שקיבלתי מאבא שלי בגיל שבע וחצי, כשהיה מרכיב אותי על הרמה של האופניים לביה"ס. ככה למדתי בכיף את לוח הכפל ופירוק לגורמים.
32 הוא באמת מספר יפה. אני דווקא לא במיוחד מתלהבת מהמספרים הראשוניים, אלא יותר מאלה שמתחלקים לגורמים. זה מזכיר לי את שיעורי ה"מתימטיקה" הראשונים שקיבלתי מאבא שלי בגיל שבע וחצי, כשהיה מרכיב אותי על הרמה של האופניים לביה"ס. ככה למדתי בכיף את לוח הכפל ופירוק לגורמים.