מחר היום הגדול לג'סטין יש ......

ShaNicky Girl

New member
מחר היום הגדול לג'סטין יש ......

יום הולדת
איזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם......מזל טוב למתוק שלי יייאאאאאאא אני מתההההה... ד"א אני ספיר חחחחחח..... איזה מאמיייייייייייייייייייי...

jenngirl

New member
../images/Emo65.gifHappy Birthday Justin!../images/Emo65.gif

טוב זה קצת מטומטם לרשום פה ברכה כאילו שהוא יקרא את זה אבל שיהיה במזל, וימשיך להוציא שירים כאלה יפים! ואני מאחלת לו שהוא יפגוש אותי, נעשה דואט יחד, ונתחתן

moran14h

New member
מזל טוב לג'סטין! ../images/Emo70.gif ! ../images/Emo70.gif ! ../images/Emo70.gif !

שיהיה לו יומלודת שמח ! שימשיך להיות כזה מוכשר ומתוק ושרק יהיה בריא..(חחחח כמו איזה סבתא..)

justin love

New member
כולללם להכנס עכשיו ואני רצינית!!!

שוב מזל טוב לנשמה שלי אני רוצה פה שירשור ענק של מזל טוב לג'סטין עד שעה 12 בלילה... לא מקבלת תירוצים חח.. אממממ לכבוד היום הולדת שלו העיתון רולינג סטון עשה לו משהו מיוחד הוא עשה שעיתון השבוע יהיה כולו על ג'סטין וג'סטין בלבד.... איזה חמודיםםםםם....

justin love

New member
כולללם להכנס עכשיו ואני רצינית!!!

שוב מזל טוב לנשמה שלי אני רוצה פה שירשור ענק של מזל טוב לג'סטין עד שעה 12 בלילה... לא מקבלת תירוצים חח.. אממממ לכבוד היום הולדת שלו העיתון רולינג סטון עשה לו משהו מיוחד הוא עשה שעיתון השבוע יהיה כולו על ג'סטין וג'סטין בלבד.... איזה חמודיםםםםם....

moran14h

New member
חחח באמת איזה חמודים

וגם אני תהיתי למה לעזאזל אנשים לא כותבים לו מזל טוב!

justinnn

New member
../images/Emo65.gifאני יקנה בטוח!! ו!! ג'סטין~~~

מזל טוףףףףףףףףףף שהיה לו עד 331~~!!!!!!!!! שימשיך לכתוב שירים מהממים!! ולהוציא קליפים משגעים!!! ושימשיך להיות הכי מתוק בעולם!!! ושיעזוב את קמרון~!!!!! ושהיה לו רק טוב!!!

למעלה