למה אני מעשנת מה?
סיגריות? כי אני מכורה... גראס? כי אני נהנית מזה....ואני מודעת לכללללללל המינוסים,כשם שאני מודעת לפלוסים שאני חשה בהם.. להזכירך,אני כתבתי את מערך שיעור הסמים הראשון בצה"ל לקורסי חובשים,כך שיצא לי ללמוד באופן רפואי נטו על סמים,ואני נכנסתי במודעות מלאה לעסק הזה,ידעתי מראש לאן אני מכניסה את עצמי,ולהזכירך,אני קצת יותר גדולה ממך,ואת ההתפתחות שלי לצערי סיימתי,במה בדיוק זה יפגע לי? אני לא אצמח לגובה? לא יהיהו לי תאי זיכרון בתקופת העישון? וואלה,אין לי שיעורי בית להכין,אין לי מבחנים לעבור,אני את שלי כרגע עשיתי,וכשאני אחזור ללמוד ביום מן הימים,אני אפסיק לעשן כדי שזה לא יפגע לי בכישורי הלמידה. ושירן,כל מה שאני אומרת לך,וזה מה שאת לא מבינה,ובגלל ממשיכה לנבוח,זה לטובתך בלבד. אני חושבת שבנאדם אחרי שירות צבאי קצת יותר בוגר מבנאדם שעדיין לא סיים את התיכון,ויש לו קצת יותר שיקול דעת,והבנה לחיים,ויכולת ההחלטה שלו לגבי שימוש זה או אחר הרבה יותר טובה. תתבגרי.תרגישי חופשיה להגיב או לא להגיב,אני מפסיקה את הדיון הזה איתך ברגע זה כיוון שנמאס לי להסביר את עצמי שוב ושוב,ובפעם המליון-אני לא אמא שלך ולא אבא שלך,אז רדי מזה,תעשי מה שבא לך,אחרי הכל את אחראית לחייך בלבד... יום כתום..