מחר, היום למאבק בסמים...

BlueCarrera

New member
מחר, היום למאבק בסמים...

אני מתכוון להפוך אותו ליום למלחמה במאבק בסמים. (כנראה יפתחו קווים המספקים מידע (כרגיל, שקרים) בנושא, אז אני מתכוון לנצל את זה...)

nitk

New member
אתה מתכוון ליום הבורות!

שוב יפיצו בקרב הציבור שקרים! שוב אותם מיתוסים מטומטים וחסרי בסיס! שיוצאים מפי אנשים שאינן בקיעים כלל בנושא ואין להם שמץ של מושג על מה הם מדברים! כרגיל השלטונות נוהגים במדיניות ההפחדה כי היא היעילה ביותר! במקום להתמודד עם הנושא בצורה בוגרת ואחראית מעדיפים לטאטא אותו מתחת לשטיח

pazro

New member
על אילו שקרים אתה בדיוק מדבר

שיש סכנה בסמים?

ZBlaster

New member
אוליי תפרסם פה את

מספרי הטלפון שיהיו פתוחים לציבור? ככה אני אוכל להראות להורים שלי על כל השקרים שמערכת ההסברה באל סם חיה עליהם... ככה אוליי ההורים שלי קצת ירדו ממני? על כל מצב, תפרסם פה את מספרי הטלפון שיפתחו לציבור... אם אתה לא רוצה לעשות את זה בכללי, תעשה טובה, שלח לי בפרטי תודה Z-Blaster

ולמה שההורים שלך ירדו ממך?

עד כמה שזכור לי אתה רק בן 15 ( לא בכוונת התנשאות,אבל בכוונה שיש לך עוד מה ללמוד בחיים ואני בטוחה שהם באים רק מתוך כוונות טובות....הם ההורים שלך). אם אתה רוצה להראות להורים שלך את הצדדים היותר נכונים,אתה מוזמן להזמין אותם אלינו לכאן,מבטיחים לא לנשוך... ואתה גם יכול לעשות עבודת חיפוש עצמאית אחרי מאמרים באינטרנט או בסיפריה,ויש המוןןןןןןןןןןן... ופשוט לשבת איתם ולהראות להם. ועוד משהו- אני אל מצדיקה שימוש בסמים קלים או קשים בגילך הצעיר יום כתום,

vegi force 1980

New member
לפחות כבר אין לי בעיה עם אמא

היא לא יכולה לומר כלום עכשיו אחרי שנתתי לה קצת והיא הכינה ג´וני במומחיות ומקצועיות.... חחחחחח לפעמים היא בסדר

תפסיקי לשחק אותה "ילדה גדולה"!

זה מעצבן!!!

מה לעשות,אני "ילדה גדולה"

בין אם את רוצה ובין אם את לא רוצה. תתעצבני עד מחר מצידי,את ילדה קטנה ויש לך תשובות של ילדה קטנה... אם את מצטערת על דברים שאת עושה,יש לך את האופציה לשנות,וזה שאת לא משנה אומר שאת לא רוצה לשנות אותם,אז אל תבלבלי לי את השכל עם השטויות האלה שהלוואי והיית מתחילה עוד שנתיים או עשר,ושאת לא יכולה להפסיק. אפילו אני אחרי שנים של עישון יכלתי להפסיק ואחרי 3 שנים של שימוש בכימיקלים החלטתי שאני לא רוצה יותר להמשיך אז פשוט הפסקתי. באמת שירן,את רוצה לדבר איתי שטויות? לא הכתובת הנכונה...סורי בייבי... יום כתום,

BlueCarrera

New member
זה לא הקטע שהיא ילדה קטנה...

אני מכיר הרבה ילדים "קטנים" כמוה שמעשנים מדיי פעם, ולא נגררים לזה כל כך עמוק. עכשיו הקטע הוא שראיתי כמה הודעות שהיא כתבה בפורומים אחרים, ופשוט היא בעצם מעשנת כדי לברוח מהמציאות. זה כל הקטע ! תאמיני לי אנשל, לא איכפת לי לראות ילד בן 10 מכין באנג, העיקר שאני יודע שהוא לא עושה את זה בגלל שהוא בדיכאון או משהו כזה, והוא רוצה פשוט לעוף מהעולם, ולהתמסטל כדי לברוח מהבעיות שהוא לא מצליח לפתור. וזה כל הקטע ! שירן - אני יודע שכולם אומרים לך את זה בפורומים אחרים (ואולי בכל מקום אחר) אבל את צריכה עזרה. זה ממש לא פיתרון לברוח באמצעות סמים. (שלא תחשבי לא נכון - אותו דבר גם עם אלכוהול) או שתגידי לעצמך: מהיום אני מפסיקה לעשן, או שתפני למישהו (כמו להורים שלך אולי) על מנת לקבל עזרה.

תשמע פורשה,אני לא רוצה לראות ילד

בן 10 מכין באנג,זה לא לעניין בכלל,ולא משנה למה הוא עושה את זה. וגם שירן,שהיא עדיין צעירה,כמה שהיא תחשוב שהיא בוגרת לגילה,עדיין ילדה קטנה,ורואים לפי התשובות שלה,אין מה לעשות,והיא תגדל והיא תבין שמה שהיא עשתה לצמה בצעירותה עלול להזיק לה. כל עוד היא לא סיימה את ההתפתחות הפיזית והנפשית שלה,ושירן-עדיין לא סיימת אותה,זה בא רק לרעתה.כמו כל דבר אחר בחיים. אני לא באה מנקודת מבט מתנשאת,ואל תחשבו ככה,אבל גם אני בגיל 16 חשבתי שאני יודעת הכל,ושאני חכמה,ועשיתי ים שטויות,אבל למדתי מהשטויות שלי ומהטעויות שלי,וידעתי לעשות סטופ כשהייתי צריכה וזהו. והיא מצטערת על דברים שהיא עשתה אבל לא מסוגלת לעשות לזה סטופ,וזו כבר בעיה,ובגלל זה ילדים קטנים לא צריכים להתקרב לסמים.נקודה. ועוד משהו,אם ילד קטן מכין באנג,או מעשן סמים או מסניף דבק,הוא בבעיה. יום טוב,

ילדה קטנה?

את מה זה לא מכירה אותי... אבל לא משנה. זה לא שאני לא יכולה להפסיק, אני פשוט לא רוצה להפסיק, חשבתי על זה הרבה ואני אוהבת את זה ולא בא לי להפסיק יום צבעוני

BlueCarrera

New member
לא בא לך ?

או שבעצם את לא מסוגלת להפסיק, ואת רק משכנעת את עצמך שלא בא לך להפסיק.

אני לא יודעת...אבל

בכל מקרה, זה שאני מעשנת בשביל לברוח המציאות זה היה נכון, זה בדיוק מה שהיה לי, ואז חשבתי על זה טוב טוב, והפסקתי לתקופה מסויימת עד שאני אצא מהתסבוכת שהייתי בה. ואחרי שהכל עבר לי, התחלתי שוב לעשן והפעם רק בסופי שבוע, ואני עושה את זה עם חברים ואנחנו רק יושבים ונקרעים מצחוק. ועכשיו הרבה יותר כייף לי כשאני מעשנת בשביל הכייף, ולא בשביל לברוח מהמציאות. ואנשל- תראי, אני ממש לא מסכימה עם מילה ממה שאת אומרת. והדבר שאני הכי שונאת זה להתווכח עם אנשים על הדיעה שלי. אז עכשיו אני חותכת את זה...

שירן,כמה חבל שאת חושבת ככה

תעשי מה שבא לך ,תברחי ,לא תברחי,זה כבר בעיה שלך לא שלי,אני יודעת שכשאני בדאון אני לא נוגעת בכלום ,אפילו לא בשאחטה,ופה בעצם ההבדל ביננו,אני יודעת מתי לשים גבול. ושירן,אל תתווכחי,זה לא בריא,ודעתך שלך,אשרך,זה כל הקטע שלנו פה,להביע דיעות,כל אחד ודעתו הוא...אני פשוט מביעה את דעתי שלי,והיא שאת עדיין ילדה קטנה,ולא צריכה לעשן,לא כרגע לפחות...זה הכל... שיהיה לך יום כתום,

תקשיבי

בדיוק מה שאת אמרת נכון גם לגביי! אמרת שכשאת בדאון את לא נוגעת בשום דבר, גם אני לא! זה היה פעם... עכשיו תאמיני לי שאני יודעת לשים את הגבול. וזכותך להביע את דעתך אבל, את לא מכירה אותי, אז אל תגידי שאני "ילדה קטנה" כי אני ממש לא כזאת. ואני יודעת שזה לא בריא...למה את מעשנת אם זה לא בריא?!

BlueCarrera

New member
בנות....בנות....

תפסיקו לריב... אין טעם, אתן טוחנות מיים... אם אנשל, כבר המלצת לשירן לא לעשן בגילה הצעיר, אין צורך שתעשי זאת שוב ושוב ושוב... ושירן, ההחלטה בידיך - קבלי אותה, או לא. בזה נגמר הויכוח !

למה אני מעשנת מה?

סיגריות? כי אני מכורה... גראס? כי אני נהנית מזה....ואני מודעת לכללללללל המינוסים,כשם שאני מודעת לפלוסים שאני חשה בהם.. להזכירך,אני כתבתי את מערך שיעור הסמים הראשון בצה"ל לקורסי חובשים,כך שיצא לי ללמוד באופן רפואי נטו על סמים,ואני נכנסתי במודעות מלאה לעסק הזה,ידעתי מראש לאן אני מכניסה את עצמי,ולהזכירך,אני קצת יותר גדולה ממך,ואת ההתפתחות שלי לצערי סיימתי,במה בדיוק זה יפגע לי? אני לא אצמח לגובה? לא יהיהו לי תאי זיכרון בתקופת העישון? וואלה,אין לי שיעורי בית להכין,אין לי מבחנים לעבור,אני את שלי כרגע עשיתי,וכשאני אחזור ללמוד ביום מן הימים,אני אפסיק לעשן כדי שזה לא יפגע לי בכישורי הלמידה. ושירן,כל מה שאני אומרת לך,וזה מה שאת לא מבינה,ובגלל ממשיכה לנבוח,זה לטובתך בלבד. אני חושבת שבנאדם אחרי שירות צבאי קצת יותר בוגר מבנאדם שעדיין לא סיים את התיכון,ויש לו קצת יותר שיקול דעת,והבנה לחיים,ויכולת ההחלטה שלו לגבי שימוש זה או אחר הרבה יותר טובה. תתבגרי.תרגישי חופשיה להגיב או לא להגיב,אני מפסיקה את הדיון הזה איתך ברגע זה כיוון שנמאס לי להסביר את עצמי שוב ושוב,ובפעם המליון-אני לא אמא שלך ולא אבא שלך,אז רדי מזה,תעשי מה שבא לך,אחרי הכל את אחראית לחייך בלבד... יום כתום..

למעלה