מחר המדריכה שלי עוזבת... :(

מחר המדריכה שלי עוזבת... :(

אני לא יודעת אם תהיה מורה כמוה אי פעם... אני ראיתי מורים שאומרים כל הזמן למהר ולעשות כל דבר ואני ממש חוששת עם אני אתקל למדריך/מדריכה כזה/כזאת... למשהו יש עצה??? אומרים שמוסטנג הוא נשמת המערב... אבל זה לא הכל!!! הוא גם החתיך בסוסים על פני האדמות!!!!! .נ.ב. למשהו יש עצה לסיום טוב יותר? זה לא מספק אותי ויש ילדים נורא חכמים בפורום הזה... :)

mkuzi

New member
אהאהאהא.....

גם אני חשבתי שלא תיהיה מדריכה טובה כמו זאת שעזבה את החוה שלנו אבל הינה אחרי המדריכה הזאתי בא מדריך אחר עם צורת עבודה שונה לגמרי עם דרישות שונות ועם השמת דגש על דברים שונים לגמרי.... את לא צריכה להיות בדיכאון או להיות עצובה להפך תקווי למדריך או למדריכה טובים יותר ושונים כי כך את תיזכי לעבוד עם אנשים שונים ותלמדי על דברים שונים לודוקא גרועים יותר או טובים יותר... למה הכוונה "למישהו יש עצה לסיום טוב יותר???"???? לא הבנתי את השאלה...

כל מדריך הוא טוב,

מכל מדריך תלמדי משהו.
את רק צריכה להבין מה ללמוד.
איתך במדריך ובמדריכה!
חחח.

הקוונה היא:

שהסיום שלי הולך כך: אומרים שמוסטנג הוא נשמת המערב... אבל זה לא הכל!!! הוא גם החתיך בסוסים על פני האדמות!!!!! זה הסיום שלי, אני חושבת שהוא מכוער!!!!!!! אולי יש לכם עצה??? אומרים שמוסטנג הוא נשמת המערב... אבל זה לא הכל!!! הוא גם החתיך בסוסים על פני האדמות!!!!!

mkuzi

New member
טוב... ../images/Emo150.gif

לא קוראים לזה "סיום" קוראים לזה "חתימה" ואת יוכלה לשנות את זה לשורות של שיר שאת אוהבת או משפט שקראת בספר או שמישהו אמר והמשפט מצא חן בעינייך.... אגב "קוונה" כותבים "כוונה"....

mkuzi

New member
ועוד שני דברים.....

1)את יכולה אם את רוצה לאמץ לעצמך איקון מהלחצן "סמיילים וסימנים לנושא" ולשים אותו בנושא כל פעם שאת כותבת הודעה... 2)את לא צריכה לכתוב את החתימה שלך כל פעם מחדש אלא את יכולה להיכנס ל"החלפת שם" ולכתוב בחלון שנקרא "חתימה" את החתימה שלך... מקוה שעזרתי במשהו...

אני רוכבת בחוות יגור, המדריכה: דנה.

אומרים שמוסטנג הוא נשמת המערב... אבל זה לא הכל!!! הוא גם החתיך בסוסים על פני האדמות!!!!!

למעלה