מחר הממשלה מחליטה לגבי כלובי...

New member
מחר הממשלה מחליטה לגבי כלובי...

הדגים בים סוף. האם הגיון ושכל ישר יגברו על בצע כסף. קיבוץ אחד וקבוצה מצומצמת של אנשי עסקים מול אתר טבע הכי ייחודי בישראל ופרנסה של עיר שלמה ידעו מחר מי ניצח ומי הפסיד. הכי מגוחך זה שהמשרד לאיכות הסביבה שאמור להיות התומך הכי גדול לסילוק הכלובים לא יביע עמדה בנושא בגלל שצחי הנגבי קשור לאחד מבעלי הכלובים. דבר נוסף שצריך לקחת בחשבון הוא שמאיר שיטרית קבל תרומות מאחד מבעלי הכלובים וקיים כאן נגוד אינטרסים מובהק.מאיר שיטרית מסרב לפסול את עצמו. לסיום,קיימת שאלה לגבי עמדתו של ראש הממשלה.בתור חקלאי קשה להאמין שהוא יקבל החלטה לסגור את הכלובים ולפגוע בפרנסה של עשרות\מאות אנשים,אבל צריך לזכור שזו תקופת בחירות והוא גם לא ירצה להרגיז אנשים שבעד סילוק הכלובים ויש הרבה כאלה. לפי דעתי,הממשלה תחליט מחר פשוט לא להחליט כלום. כלומר,הם ידחו את ההחלטה למועד לא ידוע או שיחליטו לסגור אבל בלי תאריך יעד. זה כמובן ירצה בעיקר את בעלי הכלובים שימשיכו במעלליהם ויסמן את תחילת הסוף של האלמוגים באילת.

אנטיאס

New member
הכלובים לא רק גורמים לזיהום אלא

הדבר הגרוע ביותר לדעתי שחוף האלמוג שורץ כיום בדגי דניס שפשוט אוכלים לדגי ים סוף את מזונם. אני נדהמתי לצלול לפני כחודש וראיתי יותר דניסים מדגי ים סוף . לו היה אפשר לדוג בחוף האלמוג ולהעיף משם את הדניסים זה היה מקל על דגי ים הסוף שחייבים להתחרות על האוכל עם דגים שלא שייכים למקום.

New member
כמובן שלא התכוונתי לכלובים עצמם...

אלא לדגי הדניס ולפסולת האדערה שהם מיצרים.

xytkhi

New member
צר לי על האלמוגים.נעם דייג ירושלמי

יועברו כל כלוביי הדגים באילת לאלתר !!!! ממשלת ישראל לא שמה על האירגונים הירוקים! הם יכניסו את הנושא לסחבת בירוקרטית .... וחבל!!! אני קורא למר צחי הנגבי לפעול ללא כחל ושרק בנידון! אם לא תתבצע אכיפה אזיי סכנה רבה נשקפת לאלמוגים באילת!!! נעם דייג ירושלמי!

למעלה