מחר הנתוח של מתן, סיימנו כמעט את

מחר הנתוח של מתן, סיימנו כמעט את

לב הגבוסים..הרגל נראת ממש טוב. בקושי רואים הבדל בינה לבין הרגל הבריאה. איזה כיף היה באמבטיה!! מקווה שהכל יעבור בשלום. רציתי לשאול אחרי הנתוח כשמתעוררים מותר לתת אוכל או רק מים ? מתן בן 3 חודשים. הנתוח בהרדמה מלאה

אנגלה3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifבהצלחה מחר בניתוח

רפואה שלמה
והחלמה מהירה לא יודעת לענות לשאלותייך (לא עברנו את הניתוח), אבל מה שבטוח שתקבלי תשובות במהרה ממנוסות בפורום. הרבה הרבה בריאות
אנג'לה

פרלמנים

New member
../images/Emo50.gifשיעבור בקלות

אם זה בהרדמה מלאה אז צריך לחכות להוראות הרופאים... שימי לב-מאוד חשוב שהגבס יונח בצורה נוחנ ונכונה כי זה גבס לשלושה שבועות. שהאצבעות לא יהיו "מעוכות" וכו' תבקשי מהרופא להסתכל על הגבס לפני השחרור... ג'סיקה

ראשית , בהצלחה..

כאשר מתעורר, וזוהי הרדמה קלה מאוד, מותר לתת בהדרגה קודם מיים ורק לאחר מכן אוכל וזאת בכדי שלא יקיא את האוכל, אופס אבל בטח אוכל חלב אז לדעתי לא תהיה בעייה לתת אוכל באם ירצה תרגישו טוב ושיעבור בקלות השד הזה באמת לא כל כך נורא... שבוע טוב אורית

בהצלחה ורפואה שלמה

אם הניתוח בהרדמה מקומית לי נתנו להניק את אלעד בחדר ניתוח לאחר הניתוח אם זה הרדמה מלאה בתקווה שלא - ע"פ הוראת הרופא

אירנה ק

New member
בהצלחה בניתוח ../images/Emo193.gif

מאיושקה עשתה פעמיים את הניתוח ו אמרו לי לתת לה אוכל ( מתרנה) בכמויות קטנות עוד בחדר התאוששות. האחיות יגידו לך מה מותר.

ליבי א

New member
בהצלחה בניתוח!

ולפי מה שזכור לי שלאחר שנוגה שלנו התעוררה מהניתוח נתנו לה קצת להתאושש ולהרגע ולאט לאט נתנו לה בקבוק חלב. נתנו ממש בהדרגה כדי שלא תקיא. שוב בהצלחה ואם יש שאלות אשמח לעזור. ליבי

למעלה