מחר הסיטי

rona39

New member
מחר הסיטי

מחר יש לי סיטי ריאות, כדי לודא שהנקודות שמצאו בפאט, הן אכן פגיעה מהקרנות. כבר היום אני לא מתפקדת, מפוזרת, חולמת, מה יהיה במשך שבוע עד לקבלת התשובה? צריך לחוקק חוק שיתנו תשובה במקום. אם המחלה לא תהרוג אותי, המתח יהרוג אותי

muzaic

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

כן המתח די הורג...תנסי למלא את היום בדברים אחרים ולא לחשוב על זה..את יודעת לפעמים הדחקה היא השיטה הכי טובה....בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות לקבלת תשובה טובה....

זפטל

New member
אני תמיד ניסיתי לומר לעצמי

שהידיעה עדיפה על אי הידיעה. האולי מפחיד יותר מהידיעה הוודאית כי אז, כשיודעים, אפשר לפחות להתחיל ולחשוב על דרכי פעולה ופתרונות. כמו כן, כמו שכולם פה יודעים, עדיף לגלות ולטפל בדברים מוקדם יותר מאשר מאוחר. אבל כן, כל סיטי ובדיקה הם אירוע המרכז בתוכו הרבה חרדה.אני מאחלת לך שבוע שקט עד כמה שאפשר ואני גם בעד שיטת ההכחשה. כמו כן, מצאתי שלקבל עובדות במעין שלווה סטואית זה הרבה יותר קל. זאת גישה שאני מנסה ליישם לגבי הכל.

דגנילי

New member
אני תמיד לפני ביקורת אצל הרופא או

לפני בדיקות - מפתחת כל מיני סיפטומים של המחלה.. פתאום יום לפני זה מזיעה בלילה..קוצר נשימה.. בקושי חיה.. ואז שאני מקבלת את התשובה - הכל חולף מיידית.. מה שמצחיק - אם אפשר לקרא לזה מצחיק... שחליתי בפעם השניה - ההמטולוג שלי אמר לי שיש לי גם סימנים על קרום הריאה, ושלח אותי לביופסיה כזאת במחלקת ריאות.. מייד התחילו לי כאבים בריאה הימנית כבייכול..עד שלאחר הבדיקה, הרופא אמר לי שהבעיה היא בריאה השמאלית.. ואני מקווה שהתשובות שלך תהיינה חיוביות, כלומר שליליות, כלומר הכי טובות שאפשר..שתצאי החוצה מהסי.טי. והשמש תחייך אליך..בינתיים

rona39

New member
זה לא יאומן

אבל הכאבים בחזה וברגל התחדשו ביתר שאת יום לפני הבדיקה. המחשבות הנוראות מכל צצות ועולות. פסיכולוגי? לא ברור. בכל מקרה אני מקוה שהשבוע הזה יעבור מהר. שבת שלום לכלם

מחזיקה לך אצבעות../images/Emo57.gif

שהתשובה תהיה הכי טובה שיש!!! דאגת יתר ומתח לא עוזרים לאף אחד מאיתנו- אותי המחלה למדה סבלנות, סובלנות ולהנות ממה שיש, לא ממה שאין ולא יהיה כבר אף פעם. אילת.

rona39

New member
תודה

תודה לכלם אני מאחלת לכלנו שהמתח של הבדיקות, יהיה המתח היחיד לכלנו והעיקר הבריאות

אביתר27

New member
שרק יהיה טוב ../images/Emo57.gif

אומרים שאין שמחה כהתרת הספקות לפי זה עדיף לדעת (אפילו תשובה לא אופטימית) מאשר לחיות במתח. מאחל שהשבוע יעבור מהר ובסופו תשובות טובות...

נו רונה??

איך עבר הסיטי? איך הרגשת? והכי חשוב - מתי את מקבלת תשובות?? אני מאד מכירה את התחושה הזו כשמתקרבות בדיקה או ביקורת. פתאום כל הסימפטומים מגיעים. כשאני חושבת על זה באופן הגיוני אז ברור לי שזה באמת כל מה שאני מרגישה, אבל מאד קשה לגרש את המחשבות האלה. וכמובן שבאופן מפתיע (מה-זה מפתיע...) הכל נעלם בשניה שנכנסים לרופא. מחכה לתוצאות..
סופשבוע נעים

היי רונה, מקוה שהתוצאות של

הסי.טי אכן מראות שהפגיעה מהקרנות ולא ממשהו אחר. מחזיקה לך אצבעות, ומאחלת לך המון בריאות. תהיי חזקה
מיכל

למעלה