מחר הפגנה במלון טל - ירקון 287 נגד זיהום הים

אודלינה

New member
מחר הפגנה במלון טל - ירקון 287 נגד זיהום הים

תקדישו את השעתיים האלה בשביל הבריאות שלכם ובשביל הדבר שאתם הכי אוהבים. היום יש קישון מחר שמות אחרים. פירוט על החומרים שמוזרמים לים. http://zalul.co.il/zmap/default.htm אין גלים מחר בבוקר אז נקווה לראות אותכם

yanay4

New member
אני רואה חשיבות רבה למעורבותנו (הגולשים)

זה נורא נחמד לגלוש ולא "להתלכלך" בהפגנות, ונורא נחמד להגיד לעצמך "מה זה כבר יעזור" או "אחרים ילכו ויסתדרו בלעדי", אבל גולש שלא מגיע להפגנה כזאת אינו אזרח טוב, ואינו גולש אמיתי ! אני פונה לכולכם, לכל אחד מכם באופן אישי : אל תתעצלו, אל תוותרו לעצמכם ! תגיעו להפגנה גם אם זה קצת קשה ( לכל אחד זה קצת קשה ). הנושא הזה בנפשנו. זו גם הזדמנות טובה להוכיח שאנחנו ציבור שאכפת לו, עקשן ובעל עקרונות וחוש צדק, והזדמנות לפגוש ולהכיר אחד את השני בנסיבות חשובות. ולכל מי שיגיע - אני מוריד את הכובע בפניו

אודלינה

New member
עצוב לי שבגלל גלים אנשים לא יגיעו להגן

על הבריאות שלהם, ועל הדבר שהוא תמצית חייהם. שעתיים פחות של גלישה בבוקר לא הרגו אף אחד, אפשר לבוא אפילו לשעה, חצי שעה. אל תפלאו אם תקבלו סרטן בגיל יותר מאוחר. מספר הגולשים הנוכחים היום בהפגנה היה מביש.

yanay4

New member
אנשים מתים מסרטן במדינה הזאת כמו זבובים

איך אנשים צעירים כל כך בני 20 30 מקבלים סרטן היום? ואני מדגיש אף אחד לא מת "עדיין", אולי בעוד כמה שנים כן

flitzer

New member
היום כל דבר קטן אומרים שאפשר לקבל ממנו סרטן.

בסוף גם ככה מתים , אז לפחות להנות בדרך...

maorubin

New member
אני מרגיש כמו איזה אמא...

לא אמרנו שלא פותחים יותר שירשורים של הפגנות וכל מה שסובב את זה? ושוב.. יתחילו פםה וויכוחים על זה... תחתכו את זה עכשיו... תעשו טובה

אודלינה

New member
נכון, שכחתי

רק תזיכר לי מה הסיבה? אני לא רואה דבר רע בזה שגולש יבוא להגן על החיים שלו..

למעלה