מחר הפורום חוגג 3 שנים להיווסדו

חייםלוי

Member
מנהל
מחר הפורום חוגג 3 שנים להיווסדו

נכון שהוא קצת שקט בזמן האחרון אבל עדיין יש לו חשיבות בהבאת חוויות של הנוער היוצא לפולין ובמתן מידע למי שמתעתדים לנסוע וחוששים מפני הלא ידוע. אני מקווה שיחזרו אלה שהיו מהגולשים הקבועים ויווספו חדשים וכמובן תודה לרוני שהקימה את הפורום והשקיעה בו במשך השנים

טיפקסית

New member
על הפורום הזה

יצאתי למסע באוקטובר 2004,שמונה ימים שבהם הרגשתי שהשתניתי. לקח לי כחודשיים-שלושה עד שהתחלתי להעיז ולחשוב על מה שעברתי,ואז הגעתי לכאן! לפורום הזה! במהלך השנים האלה הייתה לי הזדמנות לתת מהניסיון שלי ולחלוק עם רבים מכם את התחושות שלי בעקבות המסע,ולהביא בפניכם אינפורמציה בנושא השואה בעזרת לינקים שבהם מצאתי עניין. אני חושבת שרוני לקחה על עצמה יוזמה מבורכת שמאפשרת לי גם כיום להמשיך לחיות את המסע הזה,למרות שעברו כבר כמעט 3 שנים,ואני עדיין מרגישה כאילו משהו ממנו עוד לא נגמר,להיפך עבורי המסע היה רק פתח למסע שלם עם עצמי,מסע כזה שנמשך עד היום,ויימשך גם בעתיד. רוני-תודה על היוזמה ועל טיפוח הפורום הזה,את עושה עבודת קודש. כל מי שעובר כאן מוצא אוזן קשבת,ולא פלא שרבים ממי שהגיעו לכאן לפני המסע נשארו גם אחריו. הפורום הזה הוא בית חם למי שעבורו המסע לפולין הופך למסע של חיים שלמים.

liat1953

New member
מזל טוב לפורום במלאת לו שלוש שנים../images/Emo41.gif

אני יוצאת בעוד כחודש למסע לפולין נפלא לראות שאתם כאן לעצות,מידע וטיפים ראיתי שנשלח לליאת חדשה אחרת קישור לטיפים ועצות...בטוחני שבהמשך יהיו לי שאלות יום טוב

יפית מן

New member
בוקר טוב לכולכם היום ערב תשעה באב!

יום טוב לכולכם לפי דעתי כדאי היום להדליק נר נשמה על כל אלה שנטבחו בשואה הארורה הזאת,רק על היותם יהודים,ומקום קבורתם לא נודע שיעלו לפני כסאו של הקדוש ברוך הוא ויאמרו לו די לצרותינו הקדושים ,והטהוריםעל קידוש ה'ונאמר אמן

למעלה