צופיפניקיות
New member
מחר הפסטי שיקמה!!!
אחרי שדחו לנו אותו וחיכינו איזה חודשיים מחר סוף סוף הפסטישיקמה.... השנה הנושא של הפסטי זה "ארץ-ישראל", ביגלל זה בחרנו לעשות את השיר על מנגינה ארצישאלית - פרחים בקנה, (ואני אפילו מנגנת באקורדיון...) כל הבנות יהיו לבושות כמו חלוצים עם מיכנס חאקי קצר-קצר, גופיות לבנות של בנים וכובעי טמבל, והבנים בשמלות לבנות וזרי-פרחים על הראש, וגם אירגנו תפאורה מגניבה, קוביות חציר על הבמה ומריצות וטוריות ואתים, והדובדבן שבקצפת... כמה בנים שיסתובבו על הבמה עם תרנגולות...
אנחנו מתחילת החופש מה זה משקיעים - כל יום יש חזרות ואנחנו נמות אם לא ניקח מקום ראשון - כי הגדוד שלנו הוא היחיד השבט שבחיים לא זכה בפסטי... והיום ראינו בחזרה הגנרלית את הגדודים האחרים... ווואו... הם ילדים קטנים ותמימים וחמודים, ויש להם ריקודים ממש יפים!!! אנחנו מבואסים לאללה... אבל עדיין יש תיקווה קטנה שניזכה - לפחות במקום 2, ואנחנו גם עושים קיוסק אז ניתנחם בזה שנעשה שם איזו אלפייה...(כן, בטח) טוב, אז אחרי שייבשתי אתכם תאחלו לנו בהצלחה (חסר למי שייתחמק), ואני זזה עכשיו לחזרות... נועה.
אחרי שדחו לנו אותו וחיכינו איזה חודשיים מחר סוף סוף הפסטישיקמה.... השנה הנושא של הפסטי זה "ארץ-ישראל", ביגלל זה בחרנו לעשות את השיר על מנגינה ארצישאלית - פרחים בקנה, (ואני אפילו מנגנת באקורדיון...) כל הבנות יהיו לבושות כמו חלוצים עם מיכנס חאקי קצר-קצר, גופיות לבנות של בנים וכובעי טמבל, והבנים בשמלות לבנות וזרי-פרחים על הראש, וגם אירגנו תפאורה מגניבה, קוביות חציר על הבמה ומריצות וטוריות ואתים, והדובדבן שבקצפת... כמה בנים שיסתובבו על הבמה עם תרנגולות...