מחר הציור המלא!!

GiladTsurMayer

New member
מחר הציור המלא!!

הנה לכם חצי של ציור שעוד לא סיימתי לחבר את כל החלקים שלו בפוטושופ , אבל זה עדיין נחמד , מחר אני אפרסם את הציור המלא , מקווה לתגובות ...(בעיקר מאביב ..;)) love u all

The Crusader

New member
טוב....

סך הכל נראה טוב להלן כמה תיקונים ^_^: תדגיש יותר את החיבור של התף עם השריר הדו ראשי של היד... ותדגיש יותר את הכנף מתחת לכתף...כרגע זה נראה כמו שריר אחד בכל האיזור... צריך להאריך את האמה המורמת קצת לפי דעתי... ולהגדיל את שתי כפות הידיים...(תזכור שכף היד הממוצעת מכסה כמעט את על הפנים) הפנים נראות טוב וכנל לגבי השיער הגלימה...אני מניח שהו מן אל כזה משהו רומאי או יווני ולכן זה אמור להיות סטייל טוגה... אז אני חושב שכדאי שתוסיף עוד כפלים כי זה דבר שממש נופל... והאצעות בידיים נראות אחלה חוץ מהאגודל ביד המורמת...תשחק איתה עוד קצת ^_^ סך הכל נותן רושם טוב ^_^

yonabarak

New member
נראה טוב

אני אוהב את הבניה של הפנים וההדרגה של ההצללה. אני לא חושב שצריך להדגיש את השרירים. לא כל אדם חסון הוא בודי-בילדר מפלצתי. אצל אנשים נורמליים אין את ההפרדות הברורות האלו בין שרירים שונים. כרגע לא ברורה הקומפוזיציה של כלל התמונה, אני מניח שזה ייפתר בהמשך.

The Crusader

New member
לא התכוונתי

להדגיש שהוא שרירי.... אלא להראות שקיים שריר...כלומר גם אצל שמנים...סליחה...מאותגרים משקלית יש הבחנה איפה מתחיל הכתף...נגמר...ומתחיל היד...ואולי... כלומר לאו דווקא שרירי אבל שיראו את החיבורים...

למעלה