מחר - הקליפ והתעויוט

מחר - הקליפ והתעויוט

ראיתי היום את הקליפ של "מחר" מההתחלה ועד הסוף (דיילי עצבני, אני יודעת..) משום מה, הקליפ הזה מצחיק אותי בטרוף.. הראל בן עמי השליח, תומר צדקיהו ומה שהוא מגיש שם.. קצת קיפוח לספי ולקלידן השני שאני אף פעם לא זוכרת איך קוראים לו.. מה אתם חושבים על הקליפ?
התעויוט אני די חדשה ואולי יש שרשור כזה, אבל מה אתם חושבים/ יודעים על חברי הלהקה? איפה עוד הם מנגנים, מה הרקע שלהם? וכו'.. תנו פרטים על חברי הלהקה..

התעוט

New member
ספי לא מופיע שם כי

באותו זמן צידקי היה הבסיסט והוא מופיע שם המון,ושלומי קינן הקלידן השני לא נראה לי שהוא מופיע,ופעם היה מתופף בשם עודד שחר שב2003 הוחלף בת.צידקיהו,וערן מיטלמן ניגן עם התעויוט מעכשיו מעונן עד לילות לבנים שאז דניאל סלומון החליף אותו,לפני חצי שנה דניאל עזב ומיטלמן חזר,כמו גם צידקי שעזב בגלל משפט על עבירות מין וספי הגיע....

שלומי צידקי ועודד שחר

היו עמודי טווח בלהקה הזו כלומר , מאוד עיקריים אבל שניהם "פרשו מהלקה עקב סיבות פליליות , וחבל מאוד שלומי היה בסיסט בלעדי של אביב עד לפני שנה ועודד פרש לפני כמה שנים והיה מתופף טוב חבל

התעוט

New member
א.תווך...ב.עודד לא עזב

בגלל סיבות פליליות,אלא עכב מתיחות עם אביב...

ספי הוא פיסטוק ../images/Emo9.gif

כן הוא שיחק בשנות ה70 בבית של פיסטוק כן היה חבר שר רגע ההוא שהיה דו מיני וחבר של דודלי, היום הוא גר בצניעות ועשוה מופעי בידור לפעמים

למעלה