שלי מוחזקותמחר השאיבה - תחזיקו לי אצבעות?
מקווה שבין כל הציסטות מסתתרים להם גם כמה זקיקים עם ביציות טובות.טוב אני הולכת לשתות עוד ליטר מים...
גם שלימחר השאיבה - תחזיקו לי אצבעות?
מקווה שבין כל הציסטות מסתתרים להם גם כמה זקיקים עם ביציות טובות.טוב אני הולכת לשתות עוד ליטר מים...
אמאלהמחר השאיבה - תחזיקו לי אצבעות?
מחזיקה לךמחר השאיבה - תחזיקו לי אצבעות?
תודה לכולכן והעידכון...מחזיקה לךועודו...
שהשאיבה תהיה הכי פוריה שיש
אמאלהתודה לכולכן והעידכון...
אחרי השאיבה היו לי כאבי תופת ולקח יותר מ- 3 שעות עד שהצלחתי בכלל לזוז. שוב, יבול קטן, נשאבו רק 5 ביציות אבל אני מנסה לחשוב חיובי - שזו לא הכמות כי אם האיכות. סה"כ אני בלאו הכי לא מוכנה להחזיר יותר משניים. עכשיו מקווה להפריות טובות.
בהצלחהתודה לכולכן והעידכון...
אחרי השאיבה היו לי כאבי תופת ולקח יותר מ- 3 שעות עד שהצלחתי בכלל לזוז. שוב, יבול קטן, נשאבו רק 5 ביציות אבל אני מנסה לחשוב חיובי - שזו לא הכמות כי אם האיכות. סה"כ אני בלאו הכי לא מוכנה להחזיר יותר משניים. עכשיו מקווה להפריות טובות.
תרגישי טוב, 5 ביציות זה מצויין.תודה לכולכן והעידכון...
אמאלהתרגישי טוב, 5 ביציות זה מצויין.
מחזיקה לך אצבעות להפריות מצויינות.אל תשכחי להמשיך לשתות הרבה.
מצטרפת ואמאלהמה קורה?
תעדכני אותנו
תודה תודה לכולן!מצטרפת ותעדכני אותנו |חיבוק
אמאלה 2 תאמיני לי שמה2 האלה יהיותודה תודה לכולן!
אז מכל ה- 5 יש רק שתי הפריות. מקווה שאלו ההפריות שיעשו את העבודה.... מחר ההחזרה.
צודקתאמאלה 2 תאמיני לי שמה2 האלה יהיו
לך מנצחות לי בהריון עם יובל היו לי 9 ביציות שמתוכן הופרו 2 וכשהאחות התקשרה להודיע לי שהופרו 2 מהזה התאכזבתי והיא נתנה לי על הראש שאני אגיד תודה שהופרו בכלל. ומהשתיים האלה שהחזירו היום יש לי את יובל המקסימה. אז צריך בעצם אחד שישתרש טוב ואם בא לך תאומים אז לדבר עם השני שישתרש גם . בהצלחה.
את על הגל הנכוןתודה תודה לכולן!
אז מכל ה- 5 יש רק שתי הפריות. מקווה שאלו ההפריות שיעשו את העבודה.... מחר ההחזרה.
נהדרתודה תודה לכולן!
קרי:2 יקלטו ויהיונהדר
אמאלה 2 הפריות זה מעולה! כך לא תהיה לך אופציה לדילולמחזיקה אצבעות
פנטסטי, לא צריך יותר מזהתודה תודה לכולן!
שובפנטסטי, לא צריך יותר מזה
שתיהי לך החזרה מוצלחת ו12 ימים שיעברו מהר
אמאלה, אני שומרת על אופטימיות מלאה.שובלכולכן
על כל החיזוקים והעידודים שכ"כ עוזריםאני שומרת על הרוח האופטימית ויוצאת בקרוב לקבל בלב אוהב את השנייםש מחכים לי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.